- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
Esimle ayni memleketteniz evlenip hem kendi ailemden hem onun ailesinden hem akrabalardan uzak olmak istedim ve benim icin de is imkani acisindan dusunerek tercigh yaptik o yüzden esim atanacakti tercihleri beraber yaptık ve ilk tercihimiz geldi.
Evlenip esimin atandigi yere geldim. Geldigimizin uzerinden 20-25 gun gecti babamla erkk kardesim yanima geldi. sezonluk iste calisiyor memlekette. Burda is bulmuşlar geldiler once bizimle kaldilar biraz sonra tamamen yerlesmr karari aldilar buraya ve esimde istedi burda kimsemiz yok iyi olur dedi bizim hemen arkamizda bi ev bulduk onlara memlekette ki evi kiraya verip yerlestiler. Veev bulmadan once bizde kaldiklarinda cok zorluk yasadim eviniz cok kucuktu surekli yatak ser kaldir 3 tane erkege bakmak beni cok yipratti cunku daha yeni evliydim inanin onlarin yerlesme stresi 3 ayi buldu ve onlarin işlerine koşmaktan ne yeni evliligimden bisey anladim ne de sinavim vardi kpss ye calisacaktm guya ne ona calisabldim. Tam ailem duzen kurdu bu sefer ben hamile kaldim (istemeyerek) ve bulanti şu bu ve sinavi one cektiler derken hazirlanamadim
eşim surekli titizlik bekleyen biri ve kendide daginik neymis ben onu duzeltecekmism.. 3 ay kucuk evde ailemle yasadim onların bakımı yerleşmesi... sonra hamilelik stresi ve evim cok dardi ve kiralik nasil olsa diye ( ev bulamamistik yerleşirken simdilik tutmustuk evi) o yuzden esyalari da kafama gore almistim. Mutfakta firin koyacak yer yoktu herseyi baska yerlere koyuyordum ev dar olunca mutfak zaten kucuktu ev hos gorunmuyordu. Esim sürekli basima kakti hamileykende surekli uyumak istoyordum hem psikolojimde bozuktu hem hsmilelik derken cok fazla is yapamadim hic alttan almadi hamilesin ustune gitmeyeyim demedi.. her gun beni aglatrdi.. tam doğum yaptim kirkim cikar cikmaz bebegimle hastaneye dustuk bronsit oldu. O sira esim ailemle ortak ev satin aldi 4+1 ev ve cati dublex.. ben istemiyorum dedim birlikte yasamak zaten hastanelerde sürünüyorum ev aldilar kredi cektiler.. Simdi ailemle birlk yasiyorum ve oda sayisi fazla ama kutu gibi.. cati akitiyo guya sifir bina.. bi suru problem yaşadık.. annem biraz daginik biri uyariyorum aliniyo erkk kardesm asiri daginik hep arlalarini ben topluyorum esim ile tartışma cikmasin diye.. geceleri uykusuzum bebegim uyumuyo problemli devlet hastanesinde care bulamiyorm durumlar sıkışık diye önemsemiyo gece ceken benim.uykusuz.. esim ygs ye beni kaydettrdi sinava gir iyi bi bolum kazan yeniden oku diyo. Ustume cok gidiyo... derse kafam gitmiyo cunku hayatm bana mutluluk vermiyo. Kendi ailemde olsa ben kendim sade bi hayat istiyorum. Hic bisey anlamadim evlilikten. Esim de boyle biri mal edinmek ugruna ailemle yasiyo ve annen daginik sende ona cekmissin diyo artik yoruldum.. 8 yillik cekildikredi. Esimde pisman. 200 bin cektik ve maalesef birden kapatma durumumuz olsa bugün yapcaz... cati dublexler zor satiliyormus burda bi de.. biz bu ise nasil bulastik bilmiyorum kafayı yemek uzereyim ailemdende esinden de sogudum o da benden soğudu galiba.. artik yoruldum
ben napcam.... cok sıkıntı içindeyim.. ben kendim olmak istiyorum sadelik istiyorum 
Evlenip esimin atandigi yere geldim. Geldigimizin uzerinden 20-25 gun gecti babamla erkk kardesim yanima geldi. sezonluk iste calisiyor memlekette. Burda is bulmuşlar geldiler once bizimle kaldilar biraz sonra tamamen yerlesmr karari aldilar buraya ve esimde istedi burda kimsemiz yok iyi olur dedi bizim hemen arkamizda bi ev bulduk onlara memlekette ki evi kiraya verip yerlestiler. Veev bulmadan once bizde kaldiklarinda cok zorluk yasadim eviniz cok kucuktu surekli yatak ser kaldir 3 tane erkege bakmak beni cok yipratti cunku daha yeni evliydim inanin onlarin yerlesme stresi 3 ayi buldu ve onlarin işlerine koşmaktan ne yeni evliligimden bisey anladim ne de sinavim vardi kpss ye calisacaktm guya ne ona calisabldim. Tam ailem duzen kurdu bu sefer ben hamile kaldim (istemeyerek) ve bulanti şu bu ve sinavi one cektiler derken hazirlanamadim