Yoruldum …

Sanırım bebek öncesi yorgunluklar ve eşimden umduğumu asla bulamayacağım ümitsizliğinin yorgunluğu …
Üstüne bebek temposu gelince yıkıldım gibi bişey ama yavrumun varlığına bin şükür iyi ki var iyi ki

Sizi kesinlikle anlıyorum, ama bebekli hayat bizim hayat tempomuz artık. Babalari işin içine dahil etmek gerek ama olmuyorsa ayrılmak en doğrusu ama bebeğin temposuna ayak uydurmak şart. Oyun ablası bulmuşsunuz ne kadar güzel, gündüzde işyerinde olabildiğince sosyal olun.

İyi de, madem bu kadar sorunluydu evliliğiniz, neden bu kadar ugrasla çocuk sahibi oldunuz? Bu kadar büyük sorunları olan bir evlilikte " çocuğu olmuyor" damgası yememek için miydi bu uğraş?

Çocukta oldu tamam yük kalktı üzerimden eski sorunlara devam gibisiniz?

Yazık değil mi?

damga ne ya
ne saçmalık
ne kadar umursuyorsun milletin damgasını

oyun ablası ayak uyduramadı
zamanında gelmedi erken çıkmak istedi
geleceği gün gelmeyip haber etmedi falan
ayrıldık

damga ne ya
ne saçmalık
ne kadar umursuyorsun milletin damgasını
Umursayan siz olmasaniz, 10 senelik garabet gudubet evliliğinize, onca tedavi alıp, uğraşıp, didinip, o çocuğu da ortak etmezdiniz. Madem mutsuzdunuz, niye mutsuzlugunuza bir ortak daha getirdiniz? O çocuğun suçu neydi? Diyorum ama kime diyorum...

Damgayı da hemen başka yöne çekmeyin. El konuşur. El çocuğu olana da niye devamı yok diye konuşur. Laf ebeligi yapacağınıza, yaptığınız hatanın büyüklüğüne kafa yorun. Hak vermeyince, hatanizi soyleyince niye cirkinlesiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…