- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
- 83
Daha bugün tam olarak anlattığın şeyi hissettim ve dedim ki artık tutmaktan tutunmaktan ellerim yoruldu bırakıyorum vazgeçtim ne olacaksa olsun heyecanım kalmadı umudum kalmadı hayalim kalmadı artık neyi neden beklediğimi unuttum ve hamile görünce o kadar da içim cız etmiyo hani hiç ulaşamadığın bir şeyi başkasında görürsün ve ahhhh dersin ya o kaldı işte içimde artık Ne zaman olacak diye üzülmüyorum olsaydı ne güzel olurdu ama olmadı diyorum çok iyi anlıyorum seni kardeşim duygular paralelHer ay sonu adet olacakmıyım? Acaba bu ay tuttu mu? Belirtiler hamilelik mi? Umutlar tükeniyor. Bunlari her ay yaşamaktan o kadar yoruldum ki... Umutla yaptığım her gebelik testinin ardından koskoca bir negatif görmekten yoruldum... Ardından acaba erken mi yaptım testi gec mi döllendi diye umut etmekten yoruldum.... Her adet olduğumda sabırla yumurtlama gününü beklemekten yoruldum... Bugün yine umutla bekledigim testin negatif oldugunu gördüğümde VAZGECTIM. Artik olmazsa da olmasın duamıda ettim şükürde ettim ama olmuyor işte artik zorlamıcam takipte etmicem. Kendimi yorduğum kadar kimseyi yormadım şu hayatta.
Bizler gibi dusunen bir suru insan var ve bu duygu o kadar kotu bi duygu ki rabbim düşmanıma yasatmasin...Daha bugün tam olarak anlattığın şeyi hissettim ve dedim ki artık tutmaktan tutunmaktan ellerim yoruldu bırakıyorum vazgeçtim ne olacaksa olsun heyecanım kalmadı umudum kalmadı hayalim kalmadı artık neyi neden beklediğimi unuttum ve hamile görünce o kadar da içim cız etmiyo hani hiç ulaşamadığın bir şeyi başkasında görürsün ve ahhhh dersin ya o kaldı işte içimde artık Ne zaman olacak diye üzülmüyorum olsaydı ne güzel olurdu ama olmadı diyorum çok iyi anlıyorum seni kardeşim duygular paralel
Cok tesekkurler az da olsa ferahliyor icim yazdiklarinlaBu ay için bende çok umutluyum şu an ovülasyon dönemim ve ben her günü değerlendiriyorum keçiboynuzları fındık fıstık bal ne düşünebiliyosan hepsini eşime yediriyorum iki tane de çatlamış yumurtam var ama yine de olmazsa ne yapalım 7 ayı geride bırakıp 8. Aya denemelere devam edicem herşeyin hayırlısı diyoruz rabbim hayırlısı neyse bize onu nasip et diyoruz hala nasip etmemişse çok büyük bildiği var rabbimin sabredelim görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
Aynu duygularımı yazmışsın inan ne eksik ne fazla. Benimde 3 defa kimyasal oldu. Çok büyük sorunlar olmadığı söylendi kan pıhtılaşması kaç sulandırıcı kullanıyorum. Şuan başkada bi problem gözükmüyor. Bende her ay ümit edip sonra hüsranla sonuçlanıyorum. Hele etrafimda evlenen herkes masallah hamile kalıyor beni bi hüzün sarıyor. Kaç aydır doktorlara gidiyorum okadar yoruldumki hem psikolojik hem bedenen. Allah en kisa zamanda sana bana isteyen herkese nasip eder insallah.Her ay sonu adet olacakmıyım? Acaba bu ay tuttu mu? Belirtiler hamilelik mi? Umutlar tükeniyor. Bunlari her ay yaşamaktan o kadar yoruldum ki... Umutla yaptığım her gebelik testinin ardından koskoca bir negatif görmekten yoruldum... Ardından acaba erken mi yaptım testi gec mi döllendi diye umut etmekten yoruldum.... Her adet olduğumda sabırla yumurtlama gününü beklemekten yoruldum... Bugün yine umutla bekledigim testin negatif oldugunu gördüğümde VAZGECTIM. Artik olmazsa da olmasın duamıda ettim şükürde ettim ama olmuyor işte artik zorlamıcam takipte etmicem. Kendimi yorduğum kadar kimseyi yormadım şu hayatta.
Belki de bittim dediğimiz yerde rabbim yettim der bilemeyiz ama istesem de olmuyo artık yarın olsa da test yapsam heyecanım yok ne de olsa yok diye test de yapmıyorum rabbim bu uğur da hasretlik çeken tüm kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar versin kimse kimsenin evladına bakıp kendini eksik yoksun hissetmesin inşallahBizler gibi dusunen bir suru insan var ve bu duygu o kadar kotu bi duygu ki rabbim düşmanıma yasatmasin...
Aynen 2senedir her ay soyledigin herseyi bende yasiyorum. Oyleki sadece psikolojik olarak adetimi bile geciktiriyorum. Bu ay yine ayni once kirmizi geldi sonra pembeye dondu azaldi bekle bekle vakitte gecmiyo ne olduguda belirsizHer ay sonu adet olacakmıyım? Acaba bu ay tuttu mu? Belirtiler hamilelik mi? Umutlar tükeniyor. Bunlari her ay yaşamaktan o kadar yoruldum ki... Umutla yaptığım her gebelik testinin ardından koskoca bir negatif görmekten yoruldum... Ardından acaba erken mi yaptım testi gec mi döllendi diye umut etmekten yoruldum.... Her adet olduğumda sabırla yumurtlama gününü beklemekten yoruldum... Bugün yine umutla bekledigim testin negatif oldugunu gördüğümde VAZGECTIM. Artik olmazsa da olmasın duamıda ettim şükürde ettim ama olmuyor işte artik zorlamıcam takipte etmicem. Kendimi yorduğum kadar kimseyi yormadım şu hayatta.
Amin canim insallah isteyen herkesin olsunAynu duygularımı yazmışsın inan ne eksik ne fazla. Benimde 3 defa kimyasal oldu. Çok büyük sorunlar olmadığı söylendi kan pıhtılaşması kaç sulandırıcı kullanıyorum. Şuan başkada bi problem gözükmüyor. Bende her ay ümit edip sonra hüsranla sonuçlanıyorum. Hele etrafimda evlenen herkes masallah hamile kalıyor beni bi hüzün sarıyor. Kaç aydır doktorlara gidiyorum okadar yoruldumki hem psikolojik hem bedenen. Allah en kisa zamanda sana bana isteyen herkese nasip eder insallah.
O durumda kötü bende gecen ay yasadim adetim sokulmedi 4 gun boyunca onuda acaba yerlesme kanamasimi dedim herseyi bebege bagliyorum nolacak boyle bilmiyorumAynen 2senedir her ay soyledigin herseyi bende yasiyorum. Oyleki sadece psikolojik olarak adetimi bile geciktiriyorum. Bu ay yine ayni once kirmizi geldi sonra pembeye dondu azaldi bekle bekle vakitte gecmiyo ne olduguda belirsiz
Ah ahhh amin insallah.Belki de bittim dediğimiz yerde rabbim yettim der bilemeyiz ama istesem de olmuyo artık yarın olsa da test yapsam heyecanım yok ne de olsa yok diye test de yapmıyorum rabbim bu uğur da hasretlik çeken tüm kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar versin kimse kimsenin evladına bakıp kendini eksik yoksun hissetmesin inşallah
Rabbim gönül ferahlığı versin öncelikle çok daraldığında al eline tesbihi zikir yap iki rekat namaz kıl emin ol hem rahatlarsın hem de Allahın hoşuna gidecek hareketler yapmış olursunCok tesekkurler az da olsa ferahliyor icim yazdiklarinla
En ufak bulantida, en hafif bas donmesinde, kasik batmalarinda, buna benzer herseyde aklima ilk gelen acana hamilemiyim, bu soruyu sormaktan ne zaman vaz gecerim bilmiyorum.O durumda kötü bende gecen ay yasadim adetim sokulmedi 4 gun boyunca onuda acaba yerlesme kanamasimi dedim herseyi bebege bagliyorum nolacak boyle bilmiyorum
O durumda kötü bende gecen ay yasadim adetim sokulmedi 4 gun boyunca onuda acaba yerlesme kanamasimi dedim herseyi bebege bagliyorum nolacak boyle bilmiyorum
Benim de ne eşimde ne de bende bi sorun yok sadece doktor son ay gittiğimde yumurta tembelliği yani pko var dedi o da klomenle halledilir korkma dedi yumurta rezervin çok iyi dedi klomen kullandım iğneye bile gerek kalmadan iki yumurtam çatladı şimdi yine değerlendiriyoruz şu ovülasyon dönemini he olur da bu ay da nasip olamazsa rabbimin vardır bi bildiği deyip yine devam edicem
En ufak bulantida, en hafif bas donmesinde, kasik batmalarinda, buna benzer herseyde aklima ilk gelen acana hamilemiyim, bu soruyu sormaktan ne zaman vaz gecerim bilmiyorum.
Canım bende de pko var adetlerin nasıl benim düzensiz henüz tedavi falan görmedim bu ay ovulasyon testi ile takip yapıyorum 15 Ocak yumurtlama gördüm değerlendirme aşamasındayım hayırlısı inşallah bu arada benim ultroson goruntum de pko var kan değerlerim normal ama yine de nasip ..
Ne kadar yoruldum desekte vazgectim desekte işte bu annelikkk duygusunu tatmak istemek o duyguyu öldüremiyorum icimde.Evet, ben de çok yoruldum. Ama koşarak geçemediğim yollardan yürüyerek geçtim, yürüyerek geçemezsem sürünerek geçeceğim. Bilmiyorum belki de bi gün yorulup pes edeceğim ama 1 kez duyacağım o "Anne" kelimesi için değer bunu biliyorum. Her nasip vaktine esirdir. Sabır ve tevekkül, kabul olmuş bi duaya dönüşür inşallah♥
Ben ilk kez geçen ay yaşadım bu durumu adet olamadım belirtiler de hamilelik belirtisi gibi hamileyim zannediyorum doktora gittim altyan muayene etti ne kadar çok pkolu yumurta varmış bana dedi ki kendiliğinden adet olmayı bekle hayır dedim söktürücü istiyorum söktürücüyü kullandım adet oldum 3. Gün klomene başladım çok şükür iğneye gerek kalmadı 2 yumurtam çatladı doktor bana progestan verdi olur da hamile kalırsam bebek tutsun diye şu an progestandan dolayı sarhoş gibi yürüyorum başımı yastıktan kaldıramıyorum ama sonunda bebeğim olacaksa herşeye değer diyorum
Öldürme zaten o duyguyuNe kadar yoruldum desekte vazgectim desekte işte bu annelikkk duygusunu tatmak istemek o duyguyu öldüremiyorum icimde.
Ne kadar oldu canım bebek düşünüyorsun benim 4 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?