Gebeliğe Hazırlık YORULDUM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama tutmadı
Hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay olur. Sen de keçiboynuzu fındık ceviz bal gibi şeyleri kullandırıyo musun eşine ben artık yoruldum eşimi beslemekten yumurta çatlamış mı vücut ısım nasıl diye kontrol etmekten ama yine de tam gaz devamm ediyorum bi de şu progestan da beni moronlaştırmasa daha iyi olacak

Eşimin değerleri çok çok iyi dedi Dr ama benim sıkıntılarım var

Klomenle halledilebiliyo o durum ona rağmen mi çatlamıyodu
Bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı tedaviye rasmen başladım 2 yumurtam vardı biri çatladı diğeri için de iğne oldum bakalım inşallah tutmuştur

Bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı tedaviye rasmen başladım 2 yumurtam vardı biri çatladı diğeri için de iğne oldum bakalım inşallah tutmuştur
Ayh inşallah tutmuştur bende de şu an iki tane çatlamış yumurta var ve ovülasyon dönemim inşallah tuttururuz d abizde yazarız buraya klomenle hamile kaldık diye

Bide bişey sorcan klomeni kullandıktan sonra kasıklarında böyle ağrı sızı oluyo mu böyle şiddetli bi ağrı benim sol kasığım mahvetti beni bide hayatımda ilk kez sarımsı akıntı gördüm sen de de akıntı oldu mu

Yyok canım hiç olmadı sarı akıntım ama yumurtam çtladığında adet olduğumdaki bel bacak ağrım oldu daha da bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…