- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
Hayırlısı olsun inşallah canım tez zamanda nasip etsin Rabbim7 8 ay oldu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah canım tez zamanda nasip etsin Rabbim7 8 ay oldu canım
Aynen canımNe kadar yoruldum desekte vazgectim desekte işte bu annelikkk duygusunu tatmak istemek o duyguyu öldüremiyorum icimde.
Amin cümlemize canım çok inanıyorum bu ay tutacağına ama herşey rabbimden ama ben inancımı umudumu hiç kaybetmicemHayırlısı olsun inşallah canım tez zamanda nasip etsin Rabbim
Aynen canım
Maalesef adet olucam bidahaki aya nasip olur inşallah. Bata 6 gün kaldı ama bi beklentim yok bu aydan, adetim geliyorum hazır ol diyorSen hamile misin canım klomen kullanmıştın dimi
Ne gelirse baş göz üstüneMaalesef adet olucam bidahaki aya nasip olur inşallah. Bata 6 gün kaldı ama bi beklentim yok bu aydan, adetim geliyorum hazır ol diyor
Maalesef adet olucam bidahaki aya nasip olur inşallah. Bata 6 gün kaldı ama bi beklentim yok bu aydan, adetim geliyorum hazır ol diyor
Evet klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama tutmadıKlomen kullanmıştın dimi iğne de olmuş muydun
Öldürme zaten o duyguyu
Hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay olur. Sen de keçiboynuzu fındık ceviz bal gibi şeyleri kullandırıyo musun eşine ben artık yoruldum eşimi beslemekten yumurta çatlamış mı vücut ısım nasıl diye kontrol etmekten ama yine de tam gaz devamm ediyorum bi de şu progestan da beni moronlaştırmasa daha iyi olacakEvet klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama tutmadı
Eşimin değerleri çok çok iyi dedi Dr ama benim sıkıntılarım varHayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay olur. Sen de keçiboynuzu fındık ceviz bal gibi şeyleri kullandırıyo musun eşine ben artık yoruldum eşimi beslemekten yumurta çatlamış mı vücut ısım nasıl diye kontrol etmekten ama yine de tam gaz devamm ediyorum bi de şu progestan da beni moronlaştırmasa daha iyi olacak
Ne gibi sıkıntıların varEşimin değerleri çok çok iyi dedi Dr ama benim sıkıntılarım var
Yumurtalıklsrım dirençliymiş canım, yani yumurta salmamak için direniyormuşNe gibi sıkıntıların var
Klomenle halledilebiliyo o durum ona rağmen mi çatlamıyoduYumurtalıklsrım dirençliymiş canım, yani yumurta salmamak için direniyormuş
Bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı tedaviye rasmen başladım 2 yumurtam vardı biri çatladı diğeri için de iğne oldum bakalım inşallah tutmuşturKlomenle halledilebiliyo o durum ona rağmen mi çatlamıyodu
Ayh inşallah tutmuştur bende de şu an iki tane çatlamış yumurta var ve ovülasyon dönemim inşallah tuttururuz d abizde yazarız buraya klomenle hamile kaldık diyeBu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı tedaviye rasmen başladım 2 yumurtam vardı biri çatladı diğeri için de iğne oldum bakalım inşallah tutmuştur
Aminn inşallah canım inşallah tutarAyh inşallah tutmuştur bende de şu an iki tane çatlamış yumurta var ve ovülasyon dönemim inşallah tuttururuz d abizde yazarız buraya klomenle hamile kaldık diye
Bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı tedaviye rasmen başladım 2 yumurtam vardı biri çatladı diğeri için de iğne oldum bakalım inşallah tutmuştur
Yyok canım hiç olmadı sarı akıntım ama yumurtam çtladığında adet olduğumdaki bel bacak ağrım oldu daha da bişi yokBide bişey sorcan klomeni kullandıktan sonra kasıklarında böyle ağrı sızı oluyo mu böyle şiddetli bi ağrı benim sol kasığım mahvetti beni bide hayatımda ilk kez sarımsı akıntı gördüm sen de de akıntı oldu mu
Anladım canım inşallah buraya yazarız hamileyiz diyeYyok canım hiç olmadı sarı akıntım ama yumurtam çtladığında adet olduğumdaki bel bacak ağrım oldu daha da bişi yok