• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık YORULDUM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ay sonu adet olacakmıyım? Acaba bu ay tuttu mu? Belirtiler hamilelik mi? Umutlar tükeniyor. Bunlari her ay yaşamaktan o kadar yoruldum ki... Umutla yaptığım her gebelik testinin ardından koskoca bir negatif görmekten yoruldum... Ardından acaba erken mi yaptım testi gec mi döllendi diye umut etmekten yoruldum.... Her adet olduğumda sabırla yumurtlama gününü beklemekten yoruldum... Bugün yine umutla bekledigim testin negatif oldugunu gördüğümde VAZGECTIM. Artik olmazsa da olmasın duamıda ettim şükürde ettim ama olmuyor işte artik zorlamıcam takipte etmicem. Kendimi yorduğum kadar kimseyi yormadım şu hayatta.
Sakın umudunu kaybetme asla vazgeçme arkadaşım seni çok iyi anlıyorum .. alınan ovulasyon testleri her duyduğu kürü uygulamalar doktor doktor gezip çare aramalar ama yine de 4 yıl boyunca her ay yaşanan negatifler o anlarda hepsi insana dayanılmaz ve hayatında başına gelebilecek en kötü şeymiş gibi geliyor .. ben şimdi 4. Tüp bebek denememde 5 aylık hamileyim geçmişe baktığımda bu yaşadıklarımın hayatıma çok katkısını görüyorum bolca şükür bolca dua herşeye karşı daha sabırlıyım yani bunların hepsinin bir sebebi var Rabbim herşeyin en iyisini hayırlısını zamanında verecektir sabırla iste sadece hiç vazgeçme .. inşaallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun dualarım her zaman sizinle ❤️❤️❤️

Canim biz 1 senedir falan duzenli istiyoruz 2 bucuk senedir evliyiz hic korunmadikda yinede olmadi. Esimdede bendede sorun yok 2 kez klomen catlatma ignezi denendi 1 kez ilacsiz yumurtlama takibi yapildi sadece kimyasal gebelik gecirdim yine olmadi. Ovulasyon testi deniyorum 1 senedir yine olmadi. Denemedigim kür kalmadi yine olmadi rabbim herkese veriyor bize vermiyor niye ama diye soruyorum iste.
Benim yumurtam yok dencek kadar az buna ragmen her ay aynı donguye umutla heyecanla tevekkukle baslayıp mutsuz umutsuz caresiz yorgun ve daha az zamanı kalmış şekilde bitiryorum

Back