Bende senin gibiyim kuzum ama dua etmekten ve sabretmekten başka çaremiz yok. Her şeyin vakti zamanı var diyorum demek ki bizim vaktimiz gelmedi henüz diyorum her ay kendime. Kürler yapıyorum doktora gidiyorum. Ne eşimde ne bende bir sorun yok. Önde tedbir sonra tevekkül. Har ay farkli bir sey deniyorum tedbirlerimi alıyorum aklımın yettiğince. Sonra tevekkül ediyorum. Bende senin gibi bazen isyan edecek gibi bor hisle doluyorum sonra namazımı kılıp tövbe edip dua ediyorum. Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur diyorum. Doktorlar 6 ay deneyin dediler. Bir dusuk bir dis gebelik yaşadım. Ve 5 aydır deniyoruz olmadı. 6 ay dolunca artık bakacağım başka yollara. Sen doktora falan gittin mi. Esin gitti mi. Ne bileyim aşılama yumurta takibi falan. Biz henüz ilk aşamadayız normal yoldan deneme. Olmazsa artık doktorlar ne derse bakacağız durumaHer ay sonu adet olacakmıyım? Acaba bu ay tuttu mu? Belirtiler hamilelik mi? Umutlar tükeniyor. Bunlari her ay yaşamaktan o kadar yoruldum ki... Umutla yaptığım her gebelik testinin ardından koskoca bir negatif görmekten yoruldum... Ardından acaba erken mi yaptım testi gec mi döllendi diye umut etmekten yoruldum.... Her adet olduğumda sabırla yumurtlama gününü beklemekten yoruldum... Bugün yine umutla bekledigim testin negatif oldugunu gördüğümde VAZGECTIM. Artik olmazsa da olmasın duamıda ettim şükürde ettim ama olmuyor işte artik zorlamıcam takipte etmicem. Kendimi yorduğum kadar kimseyi yormadım şu hayatta.
Dua da etsek kabulde etsek insaniz iste bir yerde yorulup neden diye soruyoruzNe zaman senin şu yazdıklarını hissetsem şu söz aklıma gelir ve hemen tövbe ederim. İsyanlardayım dedi hayır imtihandaydı farketseydi kurtulacaktı. Senin şer bildiğnde de muhakkak bi hayr vardır. Sabret şükret hedefine varana kadar devam et. Eyüp peygamber kurtlar yere düşünce onları alıp tekrar vücudunun üstüne koyuyodu onlar bana rabbimin misafiri diyodu dertlerimiz bize rabbimin misafiri dir onları nasıl uğurladığımızı rabbim görüyor işitiyor. Sen hamd etmekten şükretmekten vazgeçme rabbim olduröayacağı şeyin hayalini kurdurtmaz canım
Benim de ne eşimde ne de bende bi sorun yok sadece doktor son ay gittiğimde yumurta tembelliği yani pko var dedi o da klomenle halledilir korkma dedi yumurta rezervin çok iyi dedi klomen kullandım iğneye bile gerek kalmadan iki yumurtam çatladı şimdi yine değerlendiriyoruz şu ovülasyon dönemini he olur da bu ay da nasip olamazsa rabbimin vardır bi bildiği deyip yine devam edicemBende senin gibiyim kuzum ama dua etmekten ve sabretmekten başka çaremiz yok. Her şeyin vakti zamanı var diyorum demek ki bizim vaktimiz gelmedi henüz diyorum her ay kendime. Kürler yapıyorum doktora gidiyorum. Ne eşimde ne bende bir sorun yok. Önde tedbir sonra tevekkül. Har ay farkli bir sey deniyorum tedbirlerimi alıyorum aklımın yettiğince. Sonra tevekkül ediyorum. Bende senin gibi bazen isyan edecek gibi bor hisle doluyorum sonra namazımı kılıp tövbe edip dua ediyorum. Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur diyorum. Doktorlar 6 ay deneyin dediler. Bir dusuk bir dis gebelik yaşadım. Ve 5 aydır deniyoruz olmadı. 6 ay dolunca artık bakacağım başka yollara. Sen doktora falan gittin mi. Esin gitti mi. Ne bileyim aşılama yumurta takibi falan. Biz henüz ilk aşamadayız normal yoldan deneme. Olmazsa artık doktorlar ne derse bakacağız duruma
İlk gün biraz böyle buruk oluyor insan. Ama bi kaç gün sonra hayat normal akışı ile devam ediyor. Üzülmekte sevinmekte ağlamakta gülmekte biz insanlar için arkadaşım. Sabır dua gerekiyor. Evet çok zor geliyor. Bana da bazen öyle zor geliyorki Rabbim affetsin dua bile etmek istemiyorum ama herşey imtihanDua da etsek kabulde etsek insaniz iste bir yerde yorulup neden diye soruyoruz
Canim biz 1 senedir falan duzenli istiyoruz 2 bucuk senedir evliyiz hic korunmadikda yinede olmadi. Esimdede bendede sorun yok 2 kez klomen catlatma ignezi denendi 1 kez ilacsiz yumurtlama takibi yapildi sadece kimyasal gebelik gecirdim yine olmadi. Ovulasyon testi deniyorum 1 senedir yine olmadi. Denemedigim kür kalmadi yine olmadi rabbim herkese veriyor bize vermiyor niye ama diye soruyorum iste.Bende senin gibiyim kuzum ama dua etmekten ve sabretmekten başka çaremiz yok. Her şeyin vakti zamanı var diyorum demek ki bizim vaktimiz gelmedi henüz diyorum her ay kendime. Kürler yapıyorum doktora gidiyorum. Ne eşimde ne bende bir sorun yok. Önde tedbir sonra tevekkül. Har ay farkli bir sey deniyorum tedbirlerimi alıyorum aklımın yettiğince. Sonra tevekkül ediyorum. Bende senin gibi bazen isyan edecek gibi bor hisle doluyorum sonra namazımı kılıp tövbe edip dua ediyorum. Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur diyorum. Doktorlar 6 ay deneyin dediler. Bir dusuk bir dis gebelik yaşadım. Ve 5 aydır deniyoruz olmadı. 6 ay dolunca artık bakacağım başka yollara. Sen doktora falan gittin mi. Esin gitti mi. Ne bileyim aşılama yumurta takibi falan. Biz henüz ilk aşamadayız normal yoldan deneme. Olmazsa artık doktorlar ne derse bakacağız duruma
Dua da etsek kabulde etsek insaniz iste bir yerde yorulup neden diye soruyoruz
Oluruna birak sende.Her sey vaktine esirHer ay sonu adet olacakmıyım? Acaba bu ay tuttu mu? Belirtiler hamilelik mi? Umutlar tükeniyor. Bunlari her ay yaşamaktan o kadar yoruldum ki... Umutla yaptığım her gebelik testinin ardından koskoca bir negatif görmekten yoruldum... Ardından acaba erken mi yaptım testi gec mi döllendi diye umut etmekten yoruldum.... Her adet olduğumda sabırla yumurtlama gününü beklemekten yoruldum... Bugün yine umutla bekledigim testin negatif oldugunu gördüğümde VAZGECTIM. Artik olmazsa da olmasın duamıda ettim şükürde ettim ama olmuyor işte artik zorlamıcam takipte etmicem. Kendimi yorduğum kadar kimseyi yormadım şu hayatta.
Canim biz 1 senedir falan duzenli istiyoruz 2 bucuk senedir evliyiz hic korunmadikda yinede olmadi. Esimdede bendede sorun yok 2 kez klomen catlatma ignezi denendi 1 kez ilacsiz yumurtlama takibi yapildi sadece kimyasal gebelik gecirdim yine olmadi. Ovulasyon testi deniyorum 1 senedir yine olmadi. Denemedigim kür kalmadi yine olmadi rabbim herkese veriyor bize vermiyor niye ama diye soruyorum iste.
Canım benim nasip iste. Herkesin bir sınavı var. Bizimde imtihanimiz bu demek ki. Benim ilk ay tuttu kimyasal oldu. Sonra iki ay korunduk. 3.ayimda tekrar tuttu dış gebelik oldu. Çok zor bir süreç oldu bizim için 10 gun hastanede yattım. Iğne ile düşürüldü. Doktor 6 ay korun dedi. 6 ay korundum. Şimdi 5 aydır deniyoruz olmadı işte. Bende strese girdim. Yine 3 ay 4 ay da olur diye umut ediyordum olmadı. Ama yediğim iğne çok düzenimi bozdu benim. Adetlerim 21 günde olmaya başladı. Şimdi duphaston kullanıyorum. Adetin 11.günü ile 25.günü arasında geçen ay başladım. Adetim bu kez 28 günde oldu çok şükür doktor 6 ay bu sekilde kullan dedi. Eger gebelik olursa da bebegin tutunmasini kolaylastiracak dedi. Bu ayda prowomen aldım vitamin onu da kullanıyorum. Eşimin sonucları iyi ama ona da proxed plus aldım. Bakalım rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese.Canim biz 1 senedir falan duzenli istiyoruz 2 bucuk senedir evliyiz hic korunmadikda yinede olmadi. Esimdede bendede sorun yok 2 kez klomen catlatma ignezi denendi 1 kez ilacsiz yumurtlama takibi yapildi sadece kimyasal gebelik gecirdim yine olmadi. Ovulasyon testi deniyorum 1 senedir yine olmadi. Denemedigim kür kalmadi yine olmadi rabbim herkese veriyor bize vermiyor niye ama diye soruyorum iste.
Aynen canım inşalalh nasip olur. Olmazsa da eminim zamanını bekliyor bizim bebislerBenim de ne eşimde ne de bende bi sorun yok sadece doktor son ay gittiğimde yumurta tembelliği yani pko var dedi o da klomenle halledilir korkma dedi yumurta rezervin çok iyi dedi klomen kullandım iğneye bile gerek kalmadan iki yumurtam çatladı şimdi yine değerlendiriyoruz şu ovülasyon dönemini he olur da bu ay da nasip olamazsa rabbimin vardır bi bildiği deyip yine devam edicem
Aynen oyle canim benim o çizgiyi gormek ne zamana nasip olur bilemiyorum umut etmekten cok yoruldumİlk gün biraz böyle buruk oluyor insan. Ama bi kaç gün sonra hayat normal akışı ile devam ediyor. Üzülmekte sevinmekte ağlamakta gülmekte biz insanlar için arkadaşım. Sabır dua gerekiyor. Evet çok zor geliyor. Bana da bazen öyle zor geliyorki Rabbim affetsin dua bile etmek istemiyorum ama herşey imtihanbi gün bizlerde o çift çizgiyi görecez. Ama bugün ama yarın. Hayırlı zamanda. Vakti saati geldiğinde.
İnsan karşısındakini teselli edebiliyor ama kendini edemiyor onuda biliyorum
Yazdiklarin ne kadar guzel yaa inan bende boyle pozitiftim her ay ama bu aydan umutluydum ve olmayinca yine negatifi gorunce kolum kanadim kırıldı sankiHele bi de düşündüğümüz gibi hamile kaldık diyenleri klomeni kullandığım ay hamile kaldım diyeni kazayla hamile kaldım diyeni ya sizin neden çocuğunuz yok yoksa olmuyo mu diyenleri görünce insan daha çok neden diyo ama neden derken kendimizi isyana sürüklemeyelim ben şuna inanıyorum rabbim bana şu an vermiyosa daha iyisini vereceğindendir pozitif düşünüyorum pozitif olsun erşey doktora bile gittiğimde doktor o kadar pozitifsin ki senin çocuğun olur merak etme diyo. Rabbim imtihanımızı hayırlısyla bitirecek ve karınlarımızı tatlı mı tatlı sağlıllı mı sağlıklı güzel mi güzel bebeklerle dolduracak inşallah ben buna inanıyorum sen de inan lütfen inanmaktan hiçbi zaman vazgeçme lütfen
Insallah canim herkesin hikayesi farkli farkli ama olmayinca hep ayni duygularCanım benim nasip iste. Herkesin bir sınavı var. Bizimde imtihanimiz bu demek ki. Benim ilk ay tuttu kimyasal oldu. Sonra iki ay korunduk. 3.ayimda tekrar tuttu dış gebelik oldu. Çok zor bir süreç oldu bizim için 10 gun hastanede yattım. Iğne ile düşürüldü. Doktor 6 ay korun dedi. 6 ay korundum. Şimdi 5 aydır deniyoruz olmadı işte. Bende strese girdim. Yine 3 ay 4 ay da olur diye umut ediyordum olmadı. Ama yediğim iğne çok düzenimi bozdu benim. Adetlerim 21 günde olmaya başladı. Şimdi duphaston kullanıyorum. Adetin 11.günü ile 25.günü arasında geçen ay başladım. Adetim bu kez 28 günde oldu çok şükür doktor 6 ay bu sekilde kullan dedi. Eger gebelik olursa da bebegin tutunmasini kolaylastiracak dedi. Bu ayda prowomen aldım vitamin onu da kullanıyorum. Eşimin sonucları iyi ama ona da proxed plus aldım. Bakalım rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese.
Alttan muayene korkum var aşılama hic yaptiramam herhaldeBende 2.5 yıllık evliyim hazirandan beri deniyorum daha olmadı ama olacak elbet inanıyorum olacak. Aşılama yı dene istersen bide
Ümitsizlik şeytandandır canım öyle deme.Aynen oyle canim benim o çizgiyi gormek ne zamana nasip olur bilemiyorum umut etmekten cok yoruldum
Bu ay için bende çok umutluyum şu an ovülasyon dönemim ve ben her günü değerlendiriyorum keçiboynuzları fındık fıstık bal ne düşünebiliyosan hepsini eşime yediriyorum iki tane de çatlamış yumurtam var ama yine de olmazsa ne yapalım 7 ayı geride bırakıp 8. Aya denemelere devam edicem herşeyin hayırlısı diyoruz rabbim hayırlısı neyse bize onu nasip et diyoruz hala nasip etmemişse çok büyük bildiği var rabbimin sabredelim görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerYazdiklarin ne kadar guzel yaa inan bende boyle pozitiftim her ay ama bu aydan umutluydum ve olmayinca yine negatifi gorunce kolum kanadim kırıldı sanki
Alttan muayene korkum var aşılama hic yaptiramam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?