yoruldum

bi yazmayın ya siz lütfen rica ediyorum. Aklamaya çalışmıyorum, eşini de suçlamıyorum ayrıntı veriyorum buna sizin ki gibi yorumlar zorluyor. başta eş hakkında yorum dahi yapmamıştım. konunun anlaşılması için yapmak durumundayım. Allah sizi güzel insanlarla karşılaştırsın. yazmayın bence siz.

yazın kusun öfkenizi, babanızın kadın sevdasına düştüğü konuya denk gelmiştim, ordan bu metres lafı dilinize dolanmış olmalı...
rica ediyorum bu konuya yazmayın, bakın haddimi bilerek rica ediyorum... metres metres diye ne çekmişin be kardeşim sen de,

oooo limoncuyla aynı kafada biri daha, siz fena aldatılmışsınız sanırım, bana bunları dedirttiniz ya,
cevap vermeye bile değmezsiniz daha çok gençsin belli,

kardeşim iyi misin? metres hakaret midir? bu durumdaki insanların genel adıdır. metreslik yaparken utanmayıp metres lafını duyunca mı bozuluyor ablanız yani, çok hoşsunuz sizi gidi minnoşlar.

beni ailemle veya özel hayatımla vurmaya çalışırsanız siz üzülürsünüz. ağzımı açmıyorum şu an henüz ama ben konuşmaya başlarsam hay ben bu konuyu nerden açtım diye hayatınızın şokunu yaşayıp üyelik iptali için başvuruda bulunabilirsiniz. beni zorlamayın olur mu? çok kırıcı bir insanım ben. üstteki iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

oooo limoncuyla aynı kafada biri daha, siz fena aldatılmışsınız sanırım, bana bunları dedirttiniz ya,
Hayır aldatılmadım da. Ahlaksızlığa kızmak için illa başımıza gelmesi mi gerekiyor? :)) Hayatım boyunca da aldatma tarzı bir olay yaşamadım yaşaya da bilirim malum metreslerin ve şerefs.. kocaların sayısı bayağı arttı.. yaşarsam da ne yapacağımı yazdım:)

Aynen çok gencim, neredeyse orta yaştaki ablanın ne yaptığını da gördük:)

Sana göre bu durumda problem yoksa ablan karakterinde biri başına gelsin madem:)) Ya da gelmesin olan masum bebeklere yuvası yıkılan kadınlara oluyor. Bak savunsan da sana da üzüldüm. Dediğim gibi babaya açıklarken kolay gelsin.

cüsssss beee ulan ablan nikahsız baskasının helalıyla yatarken namuslu ve aldatılmamıs biz konuyu elstirdik diye aldatılmıs olduk haaa

ooo kızım siz bu kafayla daha ne lakaplar yersiniz varya masallahhh ne genislik 3 oda bi salonn

Hanımlar,
tartışmak, polemiğe girmek, üsluplara dikkat etmemek, hakaret, aşağılama vb yasak, topik almış başını gitmiş, son sayfalar polemikle dolmuş, griye dönecek arkadaşlar kusura bakmayın, gönül de koymayın zira kural kuraldır, kuralların herkese eşit uygulanması şarttır ilkemize dayanarak sizi bir süre dinlenmeye alıyor, konuyu da kapatıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…