Yoruldum kizlar

Sakın KPSS’ye girip atanacağım işe gireceğim filanda demeyin adama erkekler ona muhtaç olan kadınları sever. Sizi pek takmıyor artık siz kendinizi eşinizle kıyaslamayın yükseklisansta yapacaksa gurur duyun maaşımız artar daha iyi bir evde otururuz diyin ona muhtaç olduğunuzu belli ederseniz paranızıda verir sizinlede ilgilenir… ama erkek gibi ben çalışıp kendi para mı kazanacam sana ihtiyacım yok derseniz bu evlilik dahada çıkmaza girer bana ihtiyacın yoksa defol git der…
Bu ne saçmalıklar silsilesi böyle 🙄 Yani köle ol kurtul diyorsun. Kafalara bak hey Allahım... Bu ülke niye gelişmiyor belli işte...

Erkeklerin para kazanmayan, kendine muhtaç olan kadınları sevdiğini düşünüyor garibim. Keşke öyle olsa. Artık çoğu erkek eli para gören kadın istiyor. Konu sahibinin eşi de öyle. Kadın çalışsa ya parasını alır ya da tüm yükü ona yıkar. Kübra da çok bilir gibi Güzin Abla tavsiyeleri vermiş ama yanlış tespitler hep. 😁
Aksine kendine güvenen, kendi parasını kazanan kadınlara hayrandır erkekler, lakin bazı narsist olanlari evlenince hayran olduğu bu kadını köle etmeyi tercih ediyor, ben eşime muhtaç gibi davransam asla saygı duymaz , ben hem okudum hem çalıştım eşim benim o halime aşık oldu, ona güzel gelen benim özgüvenli ve mücadeleci olmamdı, yani asla böyle bir tez yok artık kimi dinlemişse beyni yanmış aplamızın 😅

Aksine kendine güvenen, kendi parasını kazanan kadınlara hayrandır erkekler, lakin bazı narsist olanlari evlenince hayran olduğu bu kadını köle etmeyi tercih ediyor, ben eşime muhtaç gibi davransam asla saygı duymaz , ben hem okudum hem çalıştım eşim benim o halime aşık oldu, ona güzel gelen benim özgüvenli ve mücadeleci olmamdı, yani asla böyle bir tez yok artık kimi dinlemişse beyni yanmış aplamızın 😅
Özgüveni olan kadın seven erkekler ayrı zaten, onları hiç anlatma gereği bile duymam Kübra’ya. Öyle bir şeye ihtimal dahi vermiyordur o, belli ki zihniyet değişik. Ama konu sahibinin eşi gibi olanlar ister ki kadının parası olsun, kendisine hiç bulaşmasın, cebinden kuruş çıkmasın, çoluk çocuğun marketin masrafını, faturaları kadına kitleyeyim. Tam öyle bir köylü kurnazlığı var adamda. 😁

Sakın KPSS’ye girip atanacağım işe gireceğim filanda demeyin adama erkekler ona muhtaç olan kadınları sever. Sizi pek takmıyor artık siz kendinizi eşinizle kıyaslamayın yükseklisansta yapacaksa gurur duyun maaşımız artar daha iyi bir evde otururuz diyin ona muhtaç olduğunuzu belli ederseniz paranızıda verir sizinlede ilgilenir… ama erkek gibi ben çalışıp kendi para mı kazanacam sana ihtiyacım yok derseniz bu evlilik dahada çıkmaza girer bana ihtiyacın yoksa defol git der…
Kadın muhtaç olduğu halde vermiyor zaten bak kendinde söylemişsin muhtaç bu kadın neden muhtaç olsun başına aldığı kocanın vereceği 3 kuruşa niye boyun büksün siz öyle olabilirsiniz buna saygı duyuyorum ama bırakın en azından bir hedefi olan insanların önünü kesmeyin asalak gibi yaşayın diyorsunuz adam vermiyor ne yapacak bu kadın ihtiyaçları bebeği bir sürü şey var hersey parayla oluyor, parayla dönüyor bu dünya. Sende memuriyet falan bekleme bi yerde içe gir hemen canım

Özgüveni olan kadın seven erkekler ayrı zaten, onları hiç anlatma gereği bile duymam Kübra’ya. Öyle bir şeye ihtimal dahi vermiyordur o, belli ki zihniyet değişik. Ama konu sahibinin eşi gibi olanlar ister ki kadının parası olsun, kendisine hiç bulaşmasın, cebinden kuruş çıkmasın, çoluk çocuğun marketin masrafını, faturaları kadına kitleyeyim. Tam öyle bir köylü kurnazlığı var adamda. 😁
Evet evet tam köylü kurnazı, cuk oturtu , Konu sahibi de kpss ile kendini oyalasın ancak, gerçekten atanmak isteyen evlenmez benim çevremde yaşları 35 i geçip hala inatla evlenmeyen birsürü kız var , bunlardan birisi de benim görümcem başına gelecekleri bildiği için asla evlenmeye çalışmıyor kendini garantiye almadan , hoş ben de evlenince atandım ama ben özel sektörde de çalışıyordum aynı zamanda, Konu sahibi acilen iş bakmalı ve de bu adamı şutlamalı...

Eminim İstanbul dışından üyesinizdir.
Sizler için memurluk nasıl bir saplantıdır. Anlamış değilim.
Madem eşim bu kadar cimri hemen işe gir çalış.

Bu cimrilik çekilir mi Allah aşkına.
Adam konfor alanı olan evine eşya almıyor size kıyafet mi alır???
Birde küflü eve sizi götürmüş…

kpss kazanacağınızın garantisi var mı?işe girin çalışın, çocuğunzu da kreşe verin. böyle hayat geçer mi?
biz de özel sektörde çalışıyoruz kaç yıldır, ne hafta sonu var ne bişey, gece 10da 11de işten çıktığım çok oldu yurtdışında, hiç de gocunmadım, kimseye muhtaç olmadım çünkü. bence bi adım atmanın zamanı gelmiş.

Sadece vasıfsız, kompleksli ve ezik erkekler muhtaç kadın sever. O sevgi de gerçek bir sevgi değil zaten.
Evde kadın olsun, işim görülsün, çocuğuma bakan, anamın misafirlerine baklava servisi yapan biri olsun sevgisi.

Siz de kendinizi avutun muhtaç gördüğü için defol git demeyip 4 bin lira veriyor diye.

Ben devlette memurdum çok yıprandım, özele geçtim. İş bulma sürecinde kimseden para isteyemedim utandığım için. Benim çekindiğini gören nişanlım kendisi cebime para koydu, ek Kart çıkardı verdi. Ve bunu utandırmadan beni rencide etmeden yapmaya çalıştı. Evlilik bir hayatın ortaklığı demek. Eşiniz sizinle evlendiğinde çalışmadığınızı bilmiyor muydu? O parayı sizin ondan istemede kendisinin vermesi gerekir. Çalışmayan bir insanın parası olmaz çünkü. Çocuğu geçtim zaten bir insan çocuğuna yararlı olacak bir şeyi imkanı varken ertelememeli. İmkansızlık ayrı bir şey. Allah yardımcınız olsun kardeşim, çok zor olmalı böyle biriyle yaşamak. Yerinizde olsam home office çalışabileceğim bir iş bulurdum kendime, kimseye eyvallah etmemeye bakardım…

benim elime 5 kuruş para vermiyor sadece onun parası gibi davraniyor

ben en ufak bi masa istemiştim hemen annemi arayıp beni şikayet ediyor evde terör estiriyor benim param yok beğenmiyorsan sen bilirsin diyor artık dayanamıyorum.
En sinir olduğum insan modellerinden biri yetişkin olmayı beceremeyenlerdir, karşısındakiyle doğru düzgün konuşmak yerine anneye babaya şikayet ederler, maddi olarak zorlanıyorsa bunu sizinle konuşmalı, evin kirası faturaları mutfak vb giderler sebebiyle elimdeki maaş yetmiyor yüksek lisansı yapana kadar biraz dişimizi sıkalım demek zor olmasa gerek, ki belki gerçekten maddi olarak zorlanıyordur zira bu zamanda tek maaşla geçinmek zor fakat eşiniz iletişimsiz anlayışsız insanın teki.

Siz de bence KPSS çalışırken bir işe girip çalışabilirsiniz, KPSS’yi kazansanız bile hemen atanacağınız meçhul, sadece atanma odaklı plan yapmayın bir B planınız da olsun, he gerçekten eşiniz geçinebilecek haldeyken sizden para saklayıp kendine birikim yapıyorsa da en azından siz de çalışıyor olursunuz gerekirse boşanır kendi hayatınızı kurarsınız.

Erkeklerin para kazanmayan, kendine muhtaç olan kadınları sevdiğini düşünüyor garibim. Keşke öyle olsa. Artık çoğu erkek eli para gören kadın istiyor. Konu sahibinin eşi de öyle. Kadın çalışsa ya parasını alır ya da tüm yükü ona yıkar. Kübra da çok bilir gibi Güzin Abla tavsiyeleri vermiş ama yanlış tespitler hep. 😁
Kadının elinin para görmesi tek başına yetmiyor bazılarına dediğin gibi. Eli para gören kadınların hepsi de muhtaçlık hissinden kurtulamıyor. Ben uzun süre çalışmadım. Eşime de sana muhtacım tavrında olmadım hiç ne münasebet. Hiç harçlıkta almadım, ne kadar harcırsam kar saymadım. Kendi hayat standirdimiza göre yaşadım, harcadım. Eşimden yana bana muhtaç hissini alsam bir gün çalışmadan durmaz, evliliğini de sorgulardim. Burada kadına hiç para vermeyen bir koca, çocuğunu rutubetli evde yaşatan bir baba var. Gelmiş sakın sesini çıkarma, eşine iyice muhtaç gözük diye öğüt veriyor 🙄 İnsan bir düşünür ben ne yazıyorum diye.

Yanlış anlaşılmasın bu zamanda geçim bu kadar zorlaşmışken 1 lira bile değerli ama her şeyin ateş pahası olduğu şu günlerde 4 bin lira para değil, 4 bin liranın ömrü 4 dakika😬
2 gün önce eşimle öylesine avm ye gittik , inanın direk 4 bin kadar para gitti , ister istemez elimiz biseylere gitti , gitmişken bazı çokta önemli olmayan bikac ihtiyacı aldık yedik içtik eve geldik ki 4 bin küsür uçmuş gitmiş , 5 bin , 10 bin para değil artık...

2 gün önce eşimle öylesine avm ye gittik , inanın direk 4 bin kadar para gitti , ister istemez elimiz biseylere gitti , gitmişken bazı çokta önemli olmayan bikac ihtiyacı aldık yedik içtik eve geldik ki 4 bin küsür uçmuş gitmiş , 5 bin , 10 bin para değil artık...
Artık öyle bir hal aldı ki para hem çok kıymetli hem de bir değeri kalmadı, yine altını çiziyorum yanlış anlaşılmasın, asla küçümseme yerme maksatlı yazmıyorum:KK43: Ama Allah muhafaza eşiniz yokken hasta olsanız hastaneye gitmek isteseniz özele de gitmeyin devlet hastanesine gidin hadi, sadece taksi parası bile ateş pahası, devletin acilinde istenilen tetkikleri hemen yaptırmak istediniz ama gittiğiniz hastanede o tetkikleri yapacak sistem yok diyelim, koşa koşa özele gitseniz bir de borçlu çıkarsınız.

Kadınlar çalışmalı, ki bakın ben ev kadını olduğum halde diyorum bunu, eş para versin diye beklenmemeli, sonra görüyoruz işte adamlar kendilerine harcarken acımıyor eşine 3 lira verirken bile elleri titriyor.

Bence "muhtaçlık" meselesi fazla manipüle ediliyor. Sürekli "güçlü, bağımsız, kimseye ihtiyacı olmayan, en ufak yanlışında adamı kapı önüne koyacak" bir kadın imajı var anlıyorum fakat kadının erkeğe erkeğin de kadına ihtiyacı olması günden güne küçümsenen bir şey oldu.

Evleniyoruz, evlendiğimiz kişiye hayat arkadaşım, ailem diyoruz. Benim ona maddi manevi fark etmez zaman zaman ihtiyaç duymamdan daha doğal ne olabilir? Günün birinde maddi bir sıkıntım olur koşmak zorunda, hasta olsam ilaçlarımı getirmesini, ilgilenmesini bir çorba yapmasını beklerim eşimden. Hiç de kendimi "zayıf" olarak görmem.

Kimse kimseyi kariyer ya da maddiyat kapısı olarak görmesin. Bu çok ayrı nokta. Fakat neredeyse artık eşinden para almak linç sebebi oldu. Neden ihtiyaç duyuyorsun deniliyor? 7 kat el mi ki eş ihtiyaç duyduğumda maddi-manevi ona koşmayacağım?

Burada konular oluyor, adamlar eşiyle hesabı bölüşüyor, çoğu ekonomik yönden ev arkadaşlığına dönmüş. Neredeyse eve alınan yemeklerin üzerine isimler yazılıp kaldırılacak. Hala "güçlü kadın". Açıkçası çok komik buluyorum.

Ben eğitimi, mesleği, geliri, aile desteği olan bir kadınım ona rağmen eşim benden kısıyorsa, "bana ihtiyacın yok kendin başının çaresine bak" diyorsa benimle işi olmaz.

Her kadın "kendi için" eğitim almalı, meslek sahibi olmalı hele de anne olacaksa, tamamen bağımsız bir b planı olmalı. Ama bu demek değil ki ben eşime "ihtiyaç duymayacağım" bu beni ezik ve zayıf yapar.

Artık erkekler çalışan kadın istiyor kısmı da tam bir safsata benim için. O erkeklerin yüzde 90'ı kendi ailesiyle gelinin maaşı üzerine planlar kuruyorlar, burada 3 örneğin 2sinde var.

Maddi durumu yerinde, kendine güveni tam bir adamlar eş seçerken karısının maaşıyla ilgili küçük planlar kurmuyor. Erkekler kadınlar gibi değiller, erkek kadının kafa yapısına bakar, sevgisine, şefkatine, anlaşıp anlaşmadığına, güzelliğine, cinsel uyuma.

Maaş bakan erkek red flagtir. Güçlü kadınlar bunlarla evlenmeye devam edebilirler. Kayınvalideye, kayınbiradere ev araba almaya devam.

Keşke böyle insanlar evlenmese ya. Benim babamda böyleydi ticaretle uğraşıyordu akşamları kasadaki paraları saya saya bitiremezdi ama bize beş kuruş vermezdi evde dolap çoğu zaman boş olurdu o derece. Okula yürüyerek gönderir yemek parası kitap parası asla vermezdi. Şimdi rahmetli oldu arkasından konuşmayayım tabi ama çocukluğumuz annemin emekleriyle geçti. Bizi okuttu etti onun gibi olmayalım kocamıza muhtaç olmayalım diye. Sizede tavsiyem çocuğunuzu kocanızın vicdanına bırakmayın elinizden geleni yapın çocuğunuza bakın o adamdan bir cacık olmaz düzelmez.

Artık öyle bir hal aldı ki para hem çok kıymetli hem de bir değeri kalmadı, yine altını çiziyorum yanlış anlaşılmasın, asla küçümseme yerme maksatlı yazmıyorum:KK43: Ama Allah muhafaza eşiniz yokken hasta olsanız hastaneye gitmek isteseniz özele de gitmeyin devlet hastanesine gidin hadi, sadece taksi parası bile ateş pahası, devletin acilinde istenilen tetkikleri hemen yaptırmak istediniz ama gittiğiniz hastanede o tetkikleri yapacak sistem yok diyelim, koşa koşa özele gitseniz bir de borçlu çıkarsınız.

Kadınlar çalışmalı, ki bakın ben ev kadını olduğum halde diyorum bunu, eş para versin diye beklenmemeli, sonra görüyoruz işte adamlar kendilerine harcarken acımıyor eşine 3 lira verirken bile elleri titriyor.
Aynen öyle, öyle bir zamandayız ki eskiden zenginlik emaresi sayılan şeyler şimdi para etmiyor, iki memur ev alamıyor, kadınlar evlenirken bin kere düşünsün, şuan erkekler de kendisine muhtaç olmayacak kadın arayışında , eskisi gibi ben karımı çalıştırmam çalışır kazanırım evimi gecindiririm diyen erkek yok, evlendikten sonra kpss derdine düşeceksiniz evlenmeyin , bekarken iş güç durumlarını halledin, evleneceğiniz adama değil kendinize güvenin...

Aynen siz çok biliyorsunuz benim eşim çalışmamı istemiyor evde durmamı bizim maaşımızın ikimizede yeteceğini söylüyor çocuğunu alıp babasının evine gitsin o zaman orda KPSS daha iyi çalışır 😂😂😂

Aynen siz çok biliyorsunuz benim eşim çalışmamı istemiyor evde durmamı bizim maaşımızın ikimizede yeteceğini söylüyor çocuğunu alıp babasının evine gitsin o zaman orda KPSS daha iyi çalışır
Bu ne saçmalıklar silsilesi böyle 🙄 Yani köle ol kurtul diyorsun. Kafalara bak hey Allahım... Bu ülke niye gelişmiyor belli işte...
yok diyorum ki çalışsın çalıştığı yere köle olsun sonuçta herkes para için yaşıyor ya bu hayatta hatta çocuğunu alıp annesinin evine gitsin KPSS ye orda daha rahat çalışabilir hiç zorlamanın bir manası yok bence

Aynen siz çok biliyorsunuz benim eşim çalışmamı istemiyor evde durmamı bizim maaşımızın ikimizede yeteceğini söylüyor çocuğunu alıp babasının evine gitsin o zaman orda KPSS daha iyi çalışır 😂😂😂
Böyle kocaya muhtaç olup, ağlayıp sızlayıp ömrünü çürütmesinden iyidir. Seninki koluna bilezikleri diziyor tabii, oturduğun yerden ahkam kesmesi kolay. Gel de bu hayatı sen yaşa bakalım kaç gün dayanırsın. 🥀

X