Yoruldum kizlar

Böyle kocaya muhtaç olup, ağlayıp sızlayıp ömrünü çürütmesinden iyidir. Seninki koluna bilezikleri diziyor tabii, oturduğun yerden ahkam kesmesi kolay. Gel de bu hayatı sen yaşa bakalım kaç gün dayanırsın. 🥀
Koluna bir gün dizer bileziği bir gün de bir şey için dizdiği gibi geri alır satar, sonuçta kendi parasıyla aldı para kazanan o tüm güç de onda o evlilikte.... 😒

Koluna bir gün dizer bileziği bir gün de bir şey için dizdiği gibi geri alır satar, sonuçta kendi parasıyla aldı para kazanan o tüm güç de onda o evlilikte.... 😒
Şu an onu anlayabilecek kafada değil, çünkü kafası 1950’lerde. O yüzden oralara hiç girme boşver. Önce buna katlanmanın saçma olduğunu idrak edebilsin de ekonomik özgürlük falan çok sonraki mesele. 🤣

Şu an onu anlayabilecek kafada değil, çünkü kafası 1950’lerde. O yüzden oralara hiç girme boşver. Önce buna katlanmanın saçma olduğunu idrak edebilsin de ekonomik özgürlük falan çok sonraki mesele. 🤣
Ekonomil özgürlüğü bırak direkt özgür değidir böyle biri🤭

Kadın da daha ne kadar muhtaç olabilir?
Muhtaç gibi davranmasına, rol yapmasına gerek yok zaten.
3 yaşındaki çocukla rutubetli evde sağlıksız bir şekilde yaşıyor. Çocuğun sağlığı söz konusu siz kocaniza muhtaç gibi davranın, sizinle ilgilenir, para verir diyorsunız. İzliyorsunuz birkaç video ne olduğu belirsiz kişilerden erkek kendine muhtaç kadinı sever diyorsunuz. Şaka gibi.
O zaman babasının evine gitsin çocuğuyla anneside çocuğa bakar KPSS ye daha iyi çalışır işe girincede milletin azarını yiyip köle gibi yine gitmek zorunda kalır… bu kadar basit… her kapının anahtarı farklıdır her anahtarla başka kapı açılmaz benim eşim benim çalışmamı istemez evde durup çocuklarıma bakmamı onunla ilgilenmemi ister aile kavra mıda bu değil mi zaten… siz ve sizin gibiler kendi parasını kazanıp istediği eşyayı masayı halıyı kendi alan takımsınız kocanızın aldığı şeyden hiç zevk almadığınız için sizede hak veriyorum…

O zaman babasının evine gitsin çocuğuyla anneside çocuğa bakar KPSS ye daha iyi çalışır işe girincede milletin azarını yiyip köle gibi yine gitmek zorunda kalır… bu kadar basit… her kapının anahtarı farklıdır her anahtarla başka kapı açılmaz benim eşim benim çalışmamı istemez evde durup çocuklarıma bakmamı onunla ilgilenmemi ister aile kavra mıda bu değil mi zaten… siz ve sizin gibiler kendi parasını kazanıp istediği eşyayı masayı halıyı kendi alan takımsınız kocanızın aldığı şeyden hiç zevk almadığınız için sizede hak veriyorum…
nE?

Böyle kocaya muhtaç olup, ağlayıp sızlayıp ömrünü çürütmesinden iyidir. Seninki koluna bilezikleri diziyor tabii, oturduğun yerden ahkam kesmesi kolay. Gel de bu hayatı sen yaşa bakalım kaç gün dayanırsın. 🥀
Ben kimseye ahkam kesmiyorum yarın bir gün koca ona muhtaç olacak kadına akıl veriyorsunuz ama bagri düzgün akıl verin adam evi geçindirmek zorunda bu kadında çalışsa çocuğa kim bakacak yemeği kim yapacak hatta çalışıyor diye kocası bile maaşına çökecek siz ve sizin gibiler kendilerini kurnaz zannediyorlar asıl kölelik çalıştıktan sonra başlayacak size sadece gülüyorum 😂😂😂

Ben kimseye ahkam kesmiyorum yarın bir gün koca ona muhtaç olacak kadına akıl veriyorsunuz ama bagri düzgün akıl verin adam evi geçindirmek zorunda bu kadında çalışsa çocuğa kim bakacak yemeği kim yapacak hatta çalışıyor diye kocası bile maaşına çökecek siz ve sizin gibiler kendilerini kurnaz zannediyorlar asıl kölelik çalıştıktan sonra başlayacak size sadece gülüyorum

Çalışmaya ne dersiniz çalışın birikim yapmaya başlayın. Çocuğunuz için bunu yapmaya mecbursunuz. Bir yerden başlamanız gerek. Asgari ücret dahi olsa kendi paranızla bir şeyler yapabilmek çorap almak için bile kocanızdan para istememek size çok iyi gelecek. Özgüven kazanacaksınız çocuğunuz da artık büyümüş. Kpss diyorsunuz da onun için de para gerek. Kitapların tanesi kaç lira olmuş her türlü çalışacaksınız

Ben kimseye ahkam kesmiyorum yarın bir gün koca ona muhtaç olacak kadına akıl veriyorsunuz ama bagri düzgün akıl verin adam evi geçindirmek zorunda bu kadında çalışsa çocuğa kim bakacak yemeği kim yapacak hatta çalışıyor diye kocası bile maaşına çökecek siz ve sizin gibiler kendilerini kurnaz zannediyorlar asıl kölelik çalıştıktan sonra başlayacak size sadece gülüyorum 😂😂😂
İnşallah bir kız evlat nasip olmaz sana. Bu kafayla yetiştireceğin kız çocuklarının akıbetini düşünmek bile istemiyorum. Dışarıdan nasıl göründüğünü bir bilsen… 🤦🏻‍♀️

Ekonomil özgürlüğü bırak direkt özgür değidir böyle biri🤭
Aynen hiç özgür değilim ben ondan okuyup tıbbı sekreter oldum yazık size kocanızın kıyafetlerinide mi siz alıyorsunuz kirayıda bölüşüyorsunuzdur Allah bilir erkeklerde nerde böyle saf onları arıyorlar

Kadın muhtaç olduğu halde vermiyor zaten bak kendinde söylemişsin muhtaç bu kadın neden muhtaç olsun başına aldığı kocanın vereceği 3 kuruşa niye boyun büksün siz öyle olabilirsiniz buna saygı duyuyorum ama bırakın en azından bir hedefi olan insanların önünü kesmeyin asalak gibi yaşayın diyorsunuz adam vermiyor ne yapacak bu kadın ihtiyaçları bebeği bir sürü şey var hersey parayla oluyor, parayla dönüyor bu dünya. Sende memuriyet falan bekleme bi yerde içe gir hemen canım
Evet bu kadın sadece çocuğum ihtiyaçlarını değil yarın kocasınında ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kalacak kendizi kurnaz sanıyorsunuz kirayıda birlikte öderler artık iş çıkmaza girincede annesinin evine gitsin çocuğuyla orda KPSS’ye çalışır kadın ayaklarının üstünde durup bir erkeğe asla muhtaç olmamalı erkek gibi çalışmalı eve değil dışarıya köle olmalı gülüyorum size

Benim eşimde memur ben aylık 4 bin tl alıyorum yetmediği yerlerde kartını istiyorum… bence siz kocanıza biraz tavır yapın yeri gelince ağlayın bir şey istiyorum alamıyorum filan diyin biraz acındırın kendinizi… sakın tartışmaya girmeyin sen bunu alıyorsun şunu alıyorsun bana vermiyorsun diye bunlar çok tehlikeli…. yeni evlisiniz sanırım adam seni her konuda ikna edeceğine inanmış durumda YouTubedan video filan izleyin eşiniz yönettiğini hissetsin ama alttan siz yönetin yoksa işiniz ilerde dahada çıkmaza gider… değil bir masayı bir kazağı bile aldıramaz duruma gelirsiniz…
Hshahahah 4k yı ciddi ciddi para sanıyor olamazsın dimi şaka de bir de güzel bişi gibi yazmış 😂😂😂 ekonomiden bu kadar bihaber olamazsın şaka yaptım de

Aynen hiç özgür değilim ben ondan okuyup tıbbı sekreter oldum yazık size kocanızın kıyafetlerinide mi siz alıyorsunuz kirayıda bölüşüyorsunuzdur Allah bilir erkeklerde nerde böyle saf onları arıyorlar
Saf mı? Ben sizle konuşurken terbiyeli konuşmuştum..

Ayrıca evli değilim, sevgilim yok, gayet de özgürüm.

Tıbbi sekreterlik açıköğretimde bile var öyle bir yazıyorsunuz ki sanırsın Galatasaray Hukukta okudunuz veya yazılım mühendisliği okuyup doktora yaptınız😂 Aöfte bile var, 70 puan alan geçen sene atandı zaten 🤷🏻‍♀️

Hshahahah 4k yı ciddi ciddi para sanıyor olamazsın dimi şaka de bir de güzel bişi gibi yazmış 😂😂😂 ekonomiden bu kadar bihaber olamazsın şaka yaptım de
Ben öğrenciyken sadece kişisel bakım eşyalarımı alıyordum ona rağmen 3,4 bin lira kredi kartından harcıyordum sadece kişisel bakım ürünlerine bile o kadar para gidiyor zaten. 4 bin lira bu devirde para değil ki 400 tl değerinde

Tıbbi sekreterlik açıköğretimde bile var öyle bir yazıyorsunuz ki sanırsın Galatasaray Hukukta okudunuz veya yazılım mühendisliği okuyup doktora yaptınız😂 Aöfte bile var, 70 puan alan geçen sene atandı zaten

Tıbbi sekreterlik açıköğretimde bile var öyle bir yazıyorsunuz ki sanırsın Galatasaray Hukukta okudunuz veya yazılım mühendisliği okuyup doktora yaptınız😂 Aöfte bile var, 70 puan alan geçen sene atandı zaten 🤷🏻‍♀️
Lafı nerenizden okudunuz acaba 😂😂😂 Özgür değildir diyor bende özgür olduğumu bir bölüm okuyarak göstetmek istedim mevzu tıbbı sekreterlik yada hukukluk değil

Ben öğrenciyken sadece kişisel bakım eşyalarımı alıyordum ona rağmen 3,4 bin lira kredi kartından harcıyordum sadece kişisel bakım ürünlerine bile o kadar para gidiyor zaten. 4 bin lira bu devirde para değil ki 400 tl değerinde
Farkındaysanız devamında kartını alıyorum dedim hiç vermeyene bilirdi sonuçta Bursa macırı

Lafı nerenizden okudunuz acaba 😂😂😂 Özgür değildir diyor bende özgür olduğumu bir bölüm okuyarak göstetmek istedim mevzu tıbbı sekreterlik yada hukukluk değil
Meslekle özgür olunmadığın en büyük ispatı sizin gibiler zaten. Özgürlük kafada başlar,ruhla bütünleşir. Ruh özgür olmayınca aöf diploması çare olmuyor🤷🏻‍♀️

Evet bu kadın sadece çocuğum ihtiyaçlarını değil yarın kocasınında ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kalacak kendizi kurnaz sanıyorsunuz kirayıda birlikte öderler artık iş çıkmaza girincede annesinin evine gitsin çocuğuyla orda KPSS’ye çalışır kadın ayaklarının üstünde durup bir erkeğe asla muhtaç olmamalı erkek gibi çalışmalı eve değil dışarıya köle olmalı gülüyorum size
niye eşiniz kendi ihtiyaçlarını karşılayamıyor mu? Siz onun eşimisiniz yoksa annesi mi ? kadın kendi ayakları üzerinde durmalı kocanında garantisi yok çocuğunda adam nikah kıyıyor senet imzalamıyor sizinle ömürlük kalacağının garantisi yok yarın bir gün nalları dikerse ağzınızı havaya açarsınız bu düşünce tarzıyla üzüldüm

X