Yoruldum çok hem de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eviniz hayırlı olsun inş Rabbim ödeme kolaylığı versin 🙏🏻
Ancak evlenirseniz kocanızın peşinden kardeşide gelicek gibi duruyor.
Bu zamana kadar kocanız yaptığınız herşeyi onun kardeşi içinde yapıcaksınız.
Birde açıkcası bi şey olsa borçları ödeyemez evi çekip çevirebilecek bi yapıda değil gibi
Sizin ona emek verdiğiniz kadar oda size emek verdi mi
Bu çok fazla fedakarlık yaptığınız bir ilişki karşılığıda yok

Merhaba.
27 yaşındayim. Memurum. Evlenmek için hep dindar , görsel olarak bana hitap eden, iyi huylu birini istedim. Seçici davrandım çok. Sonra karşıma bana çok benzeyen biri çıktı tek sorunumuz işi yoktu mezun olduktan sonra hiç çalışmamış. Başka bölüm okurum diye hayal kurmuş ama sınavda başarısız olmuş en sonunda da askere gitmis.yani böyle böyle mezun olduktan sonra hiç calismadan 3-4 yılını geçirmiş birisi. 28 yaşında o da

Ben onu asker dönüşü tanıdım. Çalışacağım tanıdıklarım var iş bulacağım dedi. Olmadı maalesef. Ben de bu süreçte onu yalnız bırakmak istemedim. Zor gününde yanında olayım elbet iş olur dedim . Kpssye çalışsın diye doğru düzgün kaynaklardan diye ona kitaplar aldım . Polisliğe hazırlansın dedim. Bunun için gittiği hazırlık kursunun parasını ödedim. Sınavda düşmesin etmesin diye en kaliteli spor ayakkabisini aldım.

Buluştuğumuzda parklarda buluşuyorduk marketten çekirdek alıp. Sıkılmaya başladım bu durumdan. cafelere vs gitmek istedim. O zor durumda kalmasın diye hesaplari neredeyse her zaman ben ödedim.. neyseki pomemi kazandı. Polis olacak insaalh.
Ben de bu arada kendime ufak bir ev aldım krediyle.Eski öğrenci evi gibi kötü bir ev alabildim. İstanbul'da gecimeyecegim diye çok ufak bir ile tasindim.Daha da durumum yok. Aileminde evi ve emekli maaşları var Zengin değiliz kisacasi.annem 60 yaşında hala daha fabrika calisiyor.

Onun ailesi ise kapıcılık yapıyor. annesi babası genç daha. Babası emekli olmasına rağmen çalışıyor kapıcı olarak. annesi de çalışıyor 40li yaşlarının başında. Yani durumlari kötü değil. Kardeşi var liseye giden.
Bu arada erkek arkadaşımın da ailesinin de birikmis parasi yok. Yayla da yazlık ev yaptırmaya başlamışlar borçları var. Ama satabilecekleri arsa da var . Buna rağmen sevgilime demişler ki kardeşini sen okutursun .

Ben de istiyorum ki her kız gibi yuvam olsun mutlu olayım kendi yagimizda kavrulalim. 2 memur çalışsa ancak ev araba alir su enflasyonda 15 yılda. Birikimleri yok. Söz yapmak istiyorum alacakları yüzüğün parasını bile ben düşünüyorum. Bir ton masraf ev eşyaları düğün vs. Dedim ki yaşadığım şehre tayin işte . Benim 3-5 parça esyamla kalırız. Geciniriz zamanla toparlariz.

Ben kendimden bu kadar fedakarlık yaparken. Babasının annesinin çalışıp okutabilecek durumdayken sevgilime yuklenmesini anlamıyorum. Ve bu daha baslangic gibi geliyor. Muhtemelen ev için de para isteyecekler. Okutmak ne demek 6 yıllık minimum eğitim hayatı olacak o kızın .elden ayaktan düşmüş olsalar amenna başımıza minnet diyeceğim. Ama onlar calisacabilecek durumdalar. Benim annem 44 yaşındayken 12 saat ayakta durarak konfeksiyonda çalıştı. Öyle okuttu bizim

Kısacası bıktım .bu kadar verici olmaktan bıktım . Arkadaşlarıma bilezikler evler gelirken benden sürekli alınmasından yoruldum...
Nerede ne hata yapıyorum ben :/
Bu anlattıklarına çok üzüldüm. O kadar taviz vermişsin ki ardı arkası kesilmeyecek belli😔
Bu adamın hiç mi beş kuruşu olmadı, sana bir güzellik yapacak🤔
Burdan bakınca seni kullanıyor gibi görünüyor , ben sevgiliyken kadının-erkeğe erkeğin-kadına bu kadar maddi anlamda verici olmasını çok yanlış buluyorum.
Umarım sen burdan sonra kendine gelirsin,çok acı ama bu adamdan sana hayır gelmez .

Başta hata yaptığınız belli değil mi görsel olarak bana hitap etsin demişsin ama ayakları üzerinde duran işi olan birini aramamışsınız ki siz. Bir de üstüne hep verici olmuşsunuz kusura bakmayın ama şımartmışsınız sevgilinizi nasıl olsa sevgilim yapıyor mantığında inan şu kadar diyorum bir sonraki hayır yapmam etmem dediğinizde ayrılır sizden hiç yaptıklarınızda gözüne gelmez taviz vermeyin artık mesleği olacak bundan sonra o verici olsun size.

Dememiş. Bir de çok kızgın söyledim dedim . Kotu gelin gibi konuşuyorsun diyor
Üzgünüm bundan olmaz. Bu yola hiç girmeyin size yazık. Evinizi otel sizi de bankamatik gibi kullanacaklar. Kendinizi kullandırmak istemediğiniz için kötü gelin bile ilan etmiş cidden iyi huylu bir arkadaşmış sevgiliniz.

Merhaba.
27 yaşındayim. Memurum. Evlenmek için hep dindar , görsel olarak bana hitap eden, iyi huylu birini istedim. Seçici davrandım çok. Sonra karşıma bana çok benzeyen biri çıktı tek sorunumuz işi yoktu mezun olduktan sonra hiç çalışmamış. Başka bölüm okurum diye hayal kurmuş ama sınavda başarısız olmuş en sonunda da askere gitmis.yani böyle böyle mezun olduktan sonra hiç calismadan 3-4 yılını geçirmiş birisi. 28 yaşında o da

Ben onu asker dönüşü tanıdım. Çalışacağım tanıdıklarım var iş bulacağım dedi. Olmadı maalesef. Ben de bu süreçte onu yalnız bırakmak istemedim. Zor gününde yanında olayım elbet iş olur dedim . Kpssye çalışsın diye doğru düzgün kaynaklardan diye ona kitaplar aldım . Polisliğe hazırlansın dedim. Bunun için gittiği hazırlık kursunun parasını ödedim. Sınavda düşmesin etmesin diye en kaliteli spor ayakkabisini aldım.

Buluştuğumuzda parklarda buluşuyorduk marketten çekirdek alıp. Sıkılmaya başladım bu durumdan. cafelere vs gitmek istedim. O zor durumda kalmasın diye hesaplari neredeyse her zaman ben ödedim.. neyseki pomemi kazandı. Polis olacak insaalh.
Ben de bu arada kendime ufak bir ev aldım krediyle.Eski öğrenci evi gibi kötü bir ev alabildim. İstanbul'da gecimeyecegim diye çok ufak bir ile tasindim.Daha da durumum yok. Aileminde evi ve emekli maaşları var Zengin değiliz kisacasi.annem 60 yaşında hala daha fabrika calisiyor.

Onun ailesi ise kapıcılık yapıyor. annesi babası genç daha. Babası emekli olmasına rağmen çalışıyor kapıcı olarak. annesi de çalışıyor 40li yaşlarının başında. Yani durumlari kötü değil. Kardeşi var liseye giden.
Bu arada erkek arkadaşımın da ailesinin de birikmis parasi yok. Yayla da yazlık ev yaptırmaya başlamışlar borçları var. Ama satabilecekleri arsa da var . Buna rağmen sevgilime demişler ki kardeşini sen okutursun .

Ben de istiyorum ki her kız gibi yuvam olsun mutlu olayım kendi yagimizda kavrulalim. 2 memur çalışsa ancak ev araba alir su enflasyonda 15 yılda. Birikimleri yok. Söz yapmak istiyorum alacakları yüzüğün parasını bile ben düşünüyorum. Bir ton masraf ev eşyaları düğün vs. Dedim ki yaşadığım şehre tayin işte . Benim 3-5 parça esyamla kalırız. Geciniriz zamanla toparlariz.

Ben kendimden bu kadar fedakarlık yaparken. Babasının annesinin çalışıp okutabilecek durumdayken sevgilime yuklenmesini anlamıyorum. Ve bu daha baslangic gibi geliyor. Muhtemelen ev için de para isteyecekler. Okutmak ne demek 6 yıllık minimum eğitim hayatı olacak o kızın .elden ayaktan düşmüş olsalar amenna başımıza minnet diyeceğim. Ama onlar calisacabilecek durumdalar. Benim annem 44 yaşındayken 12 saat ayakta durarak konfeksiyonda çalıştı. Öyle okuttu bizim

Kısacası bıktım .bu kadar verici olmaktan bıktım . Arkadaşlarıma bilezikler evler gelirken benden sürekli alınmasından yoruldum...
Nerede ne hata yapıyorum ben :/
aman sakin ayrilma bu adamdan, senden iyisini bulamaz. senin biriktirdiklerini de yer.

Korktum... Onun kadar temiz iyi huylu ve muhafazakar birini bulamam diye düşündüm ..
Temiz, iyi huylu değil ki? İyi huylar arasında gurur da var. Normal biri gururuna yediremez sevgilisinin bu kadar harcama yapmasını, bu kadar fedakâr olmasını. Ailesine karşı sizi şimdiden ezdirmiş, sizi kullandırmış. Siz beğendiğiniz için bazı şeyleri gözardı etmişsiniz. Biraz sert yazmış olabilirim ama buradan görünen bu ne yazık ki. Kocaman adam bu kadar zaman çalışmamış, sizi kendine sponsor yapmış.

Korktum... Onun kadar temiz iyi huylu ve muhafazakar birini bulamam diye düşündüm ..
Ne demek bulamam ya😔 sizi anlamakta zorlanıyorum, eğitimlisiniz bir de anlaşılan..
Hiçkimseyi bulamayıp yalnız kalmanız böyle birini bulmaktan iyidir diye düşünüyorum.
Sanki bulunmaz hint kumaşından bahsediyoruz😡
Ayrıca hiç iyi huylu da değil gurursuz bir kere, gururu olsa sizden bu kadar faydalanmazdı, hadi oldu bir aksilik faydalandı diyelim, kardeşini okutmaktan önce size olan borcunu ödemeyi düşünürdü.

Adam resmen seni kullanmış, bir erkek bu kadarını kabul etmez, muhafazakar olsa ne olucak. Sen kazanacaksın o yiycek yedircek. Ailesi ben 20 yil okuttum o ne yaptı der, umurlarında olmazsiniz

Almadan vermek sadece Yaradana mahsustur.
Hayat dengeler üzerine kuruludur, alma-verme dengesi de bunlardan biridir.
Siz dengeyi baştan bu kadar bozuk kurarsanız o ilişkiden hayır gelmez.
Nerde hata yaptım? Diye sormuşsunuz.
Bu çok açık aslında ve siz de farkındasınız sadece rest çekmeye cesaretiniz yok.
Bunun üzerine biraz düşünün çözümü bulacağınızı düşünüyorum.

Kusura bakmayın da hayal ettiğiniz kadar temiz huylu olduğunu düşünmüyorum,elbette hayat müşterek,sevdiklerimize gerektiği noktalarda destel olmamız normal ama sizinki buraları çoktan aşmış.
Daha ortada resmi hiçbir şey yokken ayagındaki ayakkabıdan gittiği kursun parasına kadar size ödetmiş ve bundan rahatsızlık duymamış bir genç adam..Ne münasebet yani,sandıgınız kadar gururlu olsa bunları kabul etmez,hadi etti diyelim en kısa sürede telafi etmenin yollarına bakar.
Sizin karsınızdaki insan ise daha ilk virajda size sınır çiziyor. Evlilik birinin buna ikna edilmesiyle olmaz,tayin vs durumları siz akıl edip öngörebiliyorsunuz da o edemiyor mu zannediyorsunuz?
Karsınızda gayet sorumluluk almaktan uzak ve bunu ilişkinizin bir çok döneminde oldukça net belli etmiş bir profil var.

Siz bu adamın evlilik gibi bir yükümlülüğün altına girmek isteyeceğinden gerçekten emin misiniz ?
''Babasının annesinin çalışıp okutabilecek durumdayken sevgilime yuklenmesini anlamıyorum.'' demişsiniz ya emin olun kimse okul bitip 3-4 yıl boş boş dolaşan birinden kardeşini okutmak gibi bir performansı beklemez.

Siz çok iyi niyetli ,aile hayatını seven,evini çekip çevirecek anaç bir insan olabilirsiniz,ama bu kadar fedakarlıkla çok üzülürsünüz.
Bir adım geri çekilip olacakları seyredin ,bakalım karsınızdaki insan sizin için sizin ona yaptıklarınızı ceyregı kadar fedakarlıkta bulunacak mı?

Bu adam temiz, iyi huylu ve muhafazakar değil ki.
Bu adam bencil, tembel ve yiyici. Üstelik hiç utanması yok sizin paranızı yerken.
Yani aradığınız eş kriterine hiçbir şekilde uymuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X