York testi yaptıranlar

sabahtan beri sizin yazdıklarınızı okuyorum
moderin bahsettiği birçok durum bende de var.
kılo verememe sık acıkma
acıkınca bayılacak gibi olma
kan tahlilllerinin normal çıkması
aşırı halsizlik yorgunluk uyku hali

spor ve diyetle kılo verememe
ben de mi test yaptırsam dedim

fiyatı 1000 tl civarı mıydı?

750 tl verdim ben peşin.
2 haftadır bu sistemi uyguluyorum. amaan hiç bişiy olmadı falan diyordum. pazar günü kaçamak yaptım, bana kızmızı sütunda çıkan patates ve dana etinden azıcık yedim, 3 saat sonra yanaklarım pancar gibi kızarıp yanmaya başladı (bu genel sıkıntımdı benim, her gün kızarık gezerdim) ve inanın 45 saat sonra gibi geçti kızarıklık. ben devamlı benim kırmızı sütunumdakileri tüketirdim, her gün. anladım ki tüketmezken kızarıklıklarım geçmiş ama ben farketmemişim. yiyip kızarınca anladım :)
test iyi bir test, tavsiye ederim de, ben hızla kilo almaya devam ediyorum :KK43: günde 1500 kalori tüketiyorum ama gene ayda 1,5 kilo alıyorum öf öf öf:18:

Aynen o fiyatlarda . İnternetten de kit alabiliyorsunuz, tanıdık güvenilir bir laboratuarda da yaptırabilirsiniz. Ucuz olanlara itibar etmemenizi öneririm. 5 hafta oldu , gün içinde bir kezdahi kan şekerim oynamadı :)
sabahtan beri sizin yazdıklarınızı okuyorum
moderin bahsettiği birçok durum bende de var.
kılo verememe sık acıkma
acıkınca bayılacak gibi olma
kan tahlilllerinin normal çıkması
aşırı halsizlik yorgunluk uyku hali

spor ve diyetle kılo verememe
ben de mi test yaptırsam dedim

fiyatı 1000 tl civarı mıydı?

Ben de öyle düşünüyorum aynı yerde yaptırmadık galiba. Test aynı ama yorumlar farklı gibi.İntoleransın geçme ihtimalini ben de duydum ama 2. bir test yaptırmak değil çözüm ,yapmamız gereken en az bi 9 ay sonra intolerans gıdayı az miktarda alıp bedenimizin verdiği tepkiyi ölçmekmiş. Eğer bağırsak hareketlerimizde değişiklik olursa ,şişkinlik veya kilo alımı gibi . Demek ki intolerans geçmemiş diyicez.Güveniniz için teşekkür ederim, irtibatımızı koparmadan ve en önemlisi bedenlerimizin sesini dinleyerek maksimum fayda sağlarız İnşallah.

Hu hu moder,
sen sarı sütunda çıkan gıdaları nasıl alıyorsun?
Ya da alıyor musun?

Sarı sütun gıdaları asla almıyorum. Bu ara yatılı misafirim var, giremiyorum, cevaplar geç geliyor benden , kusura bakmayın

750 tl verdim ben peşin.
2 haftadır bu sistemi uyguluyorum. amaan hiç bişiy olmadı falan diyordum. pazar günü kaçamak yaptım, bana kızmızı sütunda çıkan patates ve dana etinden azıcık yedim, 3 saat sonra yanaklarım pancar gibi kızarıp yanmaya başladı (bu genel sıkıntımdı benim, her gün kızarık gezerdim) ve inanın 45 saat sonra gibi geçti kızarıklık. ben devamlı benim kırmızı sütunumdakileri tüketirdim, her gün. anladım ki tüketmezken kızarıklıklarım geçmiş ama ben farketmemişim. yiyip kızarınca anladım :)
test iyi bir test, tavsiye ederim de, ben hızla kilo almaya devam ediyorum :KK43: günde 1500 kalori tüketiyorum ama gene ayda 1,5 kilo alıyorum öf öf öf:18:

Selam kızlar,

Ben de bir kaç yıl önce yaptırmıştım bu testi.İzmir Alsancak'ta bir klinikte. tüp tüp kan almışlardı. hatta bayılmıştım.
Sonrasında ıspanak, fıstık, kaju gibi sıradan ve çok tüketilen gıdalara hassasiyetim olduğu tespit edildi.
Gerçekten artık liste olarak verdikleri o gıdaları almıyorum ve karın ağrıları çekmiyorum çok şükür.
Tavsiye ediyorum. Ama sizden alınan kan örneğinin söylenilen o ki Cambridge Üniv. gönderilmesi ve orda tespiti ne kadar güvenli bilmiyorum.
İnsan acaba yaşıyor ülkemizden kan örnekleri mi alınıyor acaba diye.

Sarı sütun gıdaları asla almıyorum. Bu ara yatılı misafirim var, giremiyorum, cevaplar geç geliyor benden , kusura bakmayın

Hmm, bana tükettiğin sürecin yarısına düşür dedi, haftada 1 yiyorsan 2 haftaya düşür dedi. öyle yapıyordum ama bence onu da yapmayayım evet. Bravo sen çok randımanlı kilo veriyorsun. Bende dün annemle tartıştım ne zaman görüşsek yüzümden önce göbeğime bakıyo. Gene almışsın dedi, ben darmadağın :) Ne yapıcam hiç bilmiyorum :KK25:

Selam kızlar,

Ben de bir kaç yıl önce yaptırmıştım bu testi.İzmir Alsancak'ta bir klinikte. tüp tüp kan almışlardı. hatta bayılmıştım.
Sonrasında ıspanak, fıstık, kaju gibi sıradan ve çok tüketilen gıdalara hassasiyetim olduğu tespit edildi.
Gerçekten artık liste olarak verdikleri o gıdaları almıyorum ve karın ağrıları çekmiyorum çok şükür.
Tavsiye ediyorum. Ama sizden alınan kan örneğinin söylenilen o ki Cambridge Üniv. gönderilmesi ve orda tespiti ne kadar güvenli bilmiyorum.
İnsan acaba yaşıyor ülkemizden kan örnekleri mi alınıyor acaba diye.

Benim kanımı ne yapacaklar yaw. Zannetmiyorum bi yamuk olacağını. Benim kızarık ve alev alev yanan yanaklarım sakinleşti. 2 haftada.

Ayrıca dikkatimi çeken ,bizden tüp tüp değil sadece 2 damla kan aldılar. Sanırım testler farklı
Benim kanımı ne yapacaklar yaw. Zannetmiyorum bi yamuk olacağını. Benim kızarık ve alev alev yanan yanaklarım sakinleşti. 2 haftada.

Evet hanımlar 40. gün itibariyle net 4 kilo vermiş bulunmaktayım :) bu 40 içerisinde 1 kez dahi kan şekerim düşmezken , şişliklerim yarı yarıya yok oldu. Bozmak yok diyete devam.Bu arada kısa bir süre sonra Bit Pazarı adlı bölümde Butik açıcam kısmetse, çok tarz kıyafetlerimi satışa sunucam , çoğu hiç giyilmemiş ve saygın markalardan oluşuyor.Belli ki bedenim değişecek , giyemeyeceğim gardroptakileri :) Darısı tüm isteyenlerin başına İnşallah

Evet hanımlar 40. gün itibariyle net 4 kilo vermiş bulunmaktayım :) bu 40 içerisinde 1 kez dahi kan şekerim düşmezken , şişliklerim yarı yarıya yok oldu. Bozmak yok diyete devam.Bu arada kısa bir süre sonra Bit Pazarı adlı bölümde Butik açıcam kısmetse, çok tarz kıyafetlerimi satışa sunucam , çoğu hiç giyilmemiş ve saygın markalardan oluşuyor.Belli ki bedenim değişecek , giyemeyeceğim gardroptakileri :) Darısı tüm isteyenlerin başına İnşallah

Senin için çok seviniyorum. Benim 8 gıdayı hayatımdan çıkarmam pek bi değişiklik yapmadı bende. Hamileliğin etkisindendir diyorum ama üzgünüm biraz. Dikkat etmeme rağmen doktorun verdiği ayda 1 kilo kotasını geçtim :KK43: Yoğun iş temposu yüzünden spor da yok oldu.. Artık bebekten sonra bi radikal değişime girerim ne yapalım..

İyi dileklerin için teşekkür ederim , İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, emzirme bittikten sonra diyetin kesinlikle sonuç vericektir. Lohusalık kilolarını çok kolay atarsın , daha fit ve daha zinde bir anne olucağına eminim. :) İşe yarayacağından neden bu kadar eminsin dersen, Yanakların :) Onlarda ki değişim .Gebelik süresince aldığın kilo seni üzmesin , ben 3. kızımda 80 kilo doğuma girdim, 6 ay sonra eski kilomdaydım. Üstelik senin avantajın var , ne yiyip ne yemeyeceğini biliyorsun.Gebeliğinin tadını çıkarmalısın bence, kasma lütfen kendini kilo diye.
Senin için çok seviniyorum. Benim 8 gıdayı hayatımdan çıkarmam pek bi değişiklik yapmadı bende. Hamileliğin etkisindendir diyorum ama üzgünüm biraz. Dikkat etmeme rağmen doktorun verdiği ayda 1 kilo kotasını geçtim :KK43: Yoğun iş temposu yüzünden spor da yok oldu.. Artık bebekten sonra bi radikal değişime girerim ne yapalım..

72 kiloda hamile kaldım, 75 im şu an.. zaten kiloluydum. hayatım boyunca hep kilo ver dendi. annem gene şişmanlıyosun fln diyo. Annemle görüşmemeye başladım kısa süreliğine. Morale çok ihtiyaç oluyormuş bu zamanda. Şu an daha iyiyim.

Kesinlikle morale ihtiyaç artıyor bu dönemde, anneni uyarsan daha iyi olmaz mı ? Moralini bozmaya devam ettiği sürece, istemeden de olsa ondan uzaklaşacağını söylesen mesela ? Anlar seni herhalde. Özel bir süreç yaşıyorsun , seni motive edenlerle daha sık vakit geçirmelisin. Benim karnım iyice yumuşamaya başladı , sanırım süreç sonunda bir karın germe ameliyatı bekliyor olacak beni

Kesinlikle morale ihtiyaç artıyor bu dönemde, anneni uyarsan daha iyi olmaz mı ? Moralini bozmaya devam ettiği sürece, istemeden de olsa ondan uzaklaşacağını söylesen mesela ? Anlar seni herhalde. Özel bir süreç yaşıyorsun , seni motive edenlerle daha sık vakit geçirmelisin. Benim karnım iyice yumuşamaya başladı , sanırım süreç sonunda bir karın germe ameliyatı bekliyor olacak beni

Annemi uyardım ama beni ters şekilde suçladı, ben öyle zannediyomuşum, hamile kalınca birtek ben hamileyim zannetmişim gibi saçma sapan şeyler söyledi, bende baktım olmuyo uzaklaştım.. Annane psikolojisi onu şu an rahatsız etti anladığım kadarı ile, ne zaman heyecan ile bahsetsem hep konuyu değiştiriyodu. Şimdi telefonda da hiç mevzuyu açmıyoruz. Kendimi çok kötü bişiy yapmış biri gibi hissettirdi sağolsun. Çok kızgınım ona da, o da depresyonda diye sakinliğimi korumaya çalışıyorum..
Bu arada yine annem, karın germe operasyonu yaptırmıştı 4 sene evvel. 52 yaşında yaptırdı ve zor iyileşti. Genelde daha çabuk iyileşilirmiş. Bizzat tüm bakımı ile ben ilgilendim. Her aşamasını biliyorum istediğini sorabilirsin. Doğum çatlakları yok oldu gitti, ameliyat sonrası şişkinlik yaklaşık 1 senede tamamen indi. Hala çok gerginim der :) eee gerdiler ne de olsa.

Bak üzüldüm şimdi :KK43: Annenin depresyonu geçicektir illaki ama senin hamilelik sürecini olumsuz etkilememeli !Ananeliği 2. kez yaşıyor anladığım kadarıyla, alışmış olmalı ?Üzgünüm bunu söyleyeceğim için ama seni ve meleğini olumsuz etkiliyorsa uzak durmak tek çözüm gibi..Halbuki sevincini paylaşacağın ilk kişi olmalıydı annen.Meleğini yok sayarak ondan bahsetmeyerek davranmak ? Şu an en önemli şey sen ve bebeğin olmalı sadece. Bunu hisseden ve hissettirenlerle vakit geçirmek çok iyi gelir sana , sen mutlu et kendini ,aileni büyütmenin keyfini çıkar :)

Bak üzüldüm şimdi :KK43: Annenin depresyonu geçicektir illaki ama senin hamilelik sürecini olumsuz etkilememeli !Ananeliği 2. kez yaşıyor anladığım kadarıyla, alışmış olmalı ?Üzgünüm bunu söyleyeceğim için ama seni ve meleğini olumsuz etkiliyorsa uzak durmak tek çözüm gibi..Halbuki sevincini paylaşacağın ilk kişi olmalıydı annen.Meleğini yok sayarak ondan bahsetmeyerek davranmak ? Şu an en önemli şey sen ve bebeğin olmalı sadece. Bunu hisseden ve hissettirenlerle vakit geçirmek çok iyi gelir sana , sen mutlu et kendini ,aileni büyütmenin keyfini çıkar :)

Annem ilk kes annane olacak, ilk haberi verdiğimde şaşırdığını düşürdüm bişiy demedi, anne tepki versene dedim, ben kesin olmayan bişeye sevinmem dedi :KK70: şimdi gülüyorum ama kırıcı bi cevap tabi. Hayat herkese adil olmayabiliyo annem kıymet vereceği kişileri bazen karıştırıyo, kızı nasıl olsa hep onu seviyo diye alttan alacağını düşündü ama bu sefer biraz uzaklaşmak istedim. Baktım anneme ne zaman gitsem zır zır ağlıyorum, bıraktım gitmeyi ağlamadım bi daha. Oysaki bebek yokken bebek yap ben bakarım diyordu, ne oldu anlamadım. Bu depresyon kötü şey zaar...

O zaman ben yanlış anladım. İlk kez anane olucak demek . Bazen oluyo malesef böyle durumlar duyuyoruz. Depresyonunun geçmesini beklemekten başka çare yok anlaşılan, sonrasında düzelir İnşallah . Sen yine de ağlatma kendini bence , bebeğin olumsuz etkilenmesin.Bu dönemdeki ruh halinden davranışlarından annen sorumlu olmayacak çünkü depresyona kimse isteyerek girmiyor. Ama sen ve meleğin üzüldüğünüzle kalmamak için mesafe en güzeli.İlk evlat gerçekten de ilk göz ağrısı oluyor , benim ilk kızım , prensesim , hep farklı oldu ben de :) Allah sağlıkla mutlulukla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin, çok güzel bir duygu .
Annem ilk kes annane olacak, ilk haberi verdiğimde şaşırdığını düşürdüm bişiy demedi, anne tepki versene dedim, ben kesin olmayan bişeye sevinmem dedi :KK70: şimdi gülüyorum ama kırıcı bi cevap tabi. Hayat herkese adil olmayabiliyo annem kıymet vereceği kişileri bazen karıştırıyo, kızı nasıl olsa hep onu seviyo diye alttan alacağını düşündü ama bu sefer biraz uzaklaşmak istedim. Baktım anneme ne zaman gitsem zır zır ağlıyorum, bıraktım gitmeyi ağlamadım bi daha. Oysaki bebek yokken bebek yap ben bakarım diyordu, ne oldu anlamadım. Bu depresyon kötü şey zaar...

O zaman ben yanlış anladım. İlk kez anane olucak demek . Bazen oluyo malesef böyle durumlar duyuyoruz. Depresyonunun geçmesini beklemekten başka çare yok anlaşılan, sonrasında düzelir İnşallah . Sen yine de ağlatma kendini bence , bebeğin olumsuz etkilenmesin.Bu dönemdeki ruh halinden davranışlarından annen sorumlu olmayacak çünkü depresyona kimse isteyerek girmiyor. Ama sen ve meleğin üzüldüğünüzle kalmamak için mesafe en güzeli.İlk evlat gerçekten de ilk göz ağrısı oluyor , benim ilk kızım , prensesim , hep farklı oldu ben de :) Allah sağlıkla mutlulukla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin, çok güzel bir duygu .

Amin canım.. Saol.. Ben bi süre kopayım en iyisi. Çok gerginim artık.

Bu arada başlıktan çok uzaklaşmadan :) Kendimi gün geçtikçe daha iyi hissediyorum. Kesinlikle enerjim yükseldi. Şişliklerim gün be gün azalıyor. Bunu takip edebilmek gözle görülmesi harika motive ediyor. .Kilodan daha hızlı verdiğim şey ise santimlerim :) 6. haftayla beraber , belimde 6 cm lik daralma oldu :)kollarım inceldi. En başından kilomu beden ölçülerimi kağıda yazmıştım, farkı net görebilmek için, kalçamdan geçmeyen pantolonlar , geçiyor artık. Vücut olarak kilolu da olsam orantılıyımdır. Alınca da verince de heryerden yani. Yazmaya devam edicem yine

X