York testi yaptıranlar

Ben bugün testin istanbul merkezini aradım ve yeşil sütundakileri miktar olarak kısıtlama yapmadan yiyebilir miyiz diye sordum . Evet dedi telefondaki bayan. Ama ben yine de karbonhidrat grubuna karşı temkinli olucam. Yorktan sonra İnşallah siz de kaşıntılar başta olmak üzere tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.GDO uyarısı için teşekkürler , kesinlikle dikkate alıcam

Bu sabah heyecanla tartıma koşmayı umut ederken , regl oldum, erkendi aslında. Moralim bozulur diye çıkmadım tartıya . Haftaya artık

Ben bugün testin istanbul merkezini aradım ve yeşil sütundakileri miktar olarak kısıtlama yapmadan yiyebilir miyiz diye sordum . Evet dedi telefondaki bayan. Ama ben yine de karbonhidrat grubuna karşı temkinli olucam. Yorktan sonra İnşallah siz de kaşıntılar başta olmak üzere tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.GDO uyarısı için teşekkürler , kesinlikle dikkate alıcam

Rica ederim, soya ve mısır artık bitti malesef. Var olanlar hep gdo lu. bende çok severim ama dikkat ediyorum.
dün york için kanımı aldılar, 2 hafta bekleyeceğim. Bende de kronik regl gecikmesi vardır 13 gün geçti gene. belki o da düzelir :KK70: mucize mi bekliyoruz acaba bu durumdan :KK52:

Biz kadınlar mucizeyi severiz. İnşallah gerçekleşir. Sonuçlarınızı ben de merak ediyorum. Sabırla yılmadan devam edilirse sonuca ulaşacağımıza inanıyorum ben.

Bu sabah da erkenciyim.Ceviz, peynir, salatalık ve tereyağında kızarttığım biberleri yedim.Bugün 10. günüm ve karnım farkedilir şekilde iniyor, yumuşamaya başladı.Kan şekerim hiç oynamadı, sabit, en güzeli bu. Ayrıca 4 saatten önce acıkmıyorum.günde 1 elmam ve 1 portakalım var ve gece yatmadan bir büyük bardak sütüm.Yorumları ve başarı öykülerini okumak iyi geliyor , motivasyonu arttırıyor. İdeal kiloma inene kadar giyim alışverişini de yasakladım kendime :)

Bu sabah haftasonu olması sebebiyle kahvaltı menüm zengindi :) yeşil sütunumun en leziz şeylerinden biri Patates kızartması vardı ve sucuklu yumurta .Unlu lezzetlerden uzak kalmanın ödülü 12 günde 1.200 kg eksilmek . Bunu hızlandıran şey sanırım haftada 3 gün 1 saat yaptığım spor oldu. Arkadaşlarım da incelmişsin diyince motivasyon oldu bana , Akşam menümde kinoayla yapacağım çiğköfte var. Herkesin sağlıkla zayıflaması dileğiyle

Alıştım. Ekmeksiz kahvaltı yapmaya :) ceviz ekmeğin yerini aldı. öğle yemeğinde pirinç pilavı yiyorum , karnım da doyuyor bedenim de hafifliyor. keşke daha önce yaptırsaymışım testi, son 2 yıl ne yememem gerekiyorsa onu yiyormuşum meğer. son dönemde gıda intoleransı gittikçe arttı, bundan 30 yıl önce yediklerimiz sağlıklı olduğu için böyle bir kavram yoktu.Hormon GDO vb kimyasallar yüzünden en masum gıdalar bir anda zehirli oldular.tavuğun yulafın bana dokunması , kırmızı sütunda çıkması buna örnek !

Son dönemde bazı zayıflama merkezleri veya ünlü diyetisyenler, hani kendisine başvuran herkesi mucizevi bir şekilde iğne ipliğe çevirenler . Muhtemelen gıda intoleransı testi yapıp , çıkan sonuca göre liste veriyorlardır. Bedenin rahatlıkla sindirebildiği yeşil sütun gıdalardan oluşan bir diyet programı hazırlayıp , zayıflattıklarını düşünüyorum.Benim gibi 2 yıl diyet+sporla zayıflayamayan biri bile kilo veriyo.

11. gün ve -1.250 kg. [/QU

İnanmıyorumm çok süper. yhaa benimde sonuçlarım gelsin artık.. 1 hafta sonra gelir heralde, tedirgin olduğum tek nokta, senin gibi evde ekmek fln yapamam ben, bunun hazırları yokmudur alsam etsem...
yaz moder yaz 1 hafta sonra bende başlarım yazmaya

Hepiniz çok açıklayıcı yazmışsınız arkadaşlar ellerinize sağlık. Ben 13 Martta lazerlipoliz oldum sonuçtan çok memnunum fakat şimdi ki sorunum bundan sonra düzenli beslenip kilo almamak bu nedenle York Testi yaptirmak istiyorum İzmir de yaşıyorum nerede yaptırabilirim ve kaç TL ye yaptırılıyor? Hepinize iyi günler.

ben istanbulda yaptırdım izmir i pek bilmem üzgünüm.Ama lipolizin sonuçlarını korumak için harika bir karar vermişsiniz
Hepiniz çok açıklayıcı yazmışsınız arkadaşlar ellerinize sağlık. Ben 13 Martta lazerlipoliz oldum sonuçtan çok memnunum fakat şimdi ki sorunum bundan sonra düzenli beslenip kilo almamak bu nedenle York Testi yaptirmak istiyorum İzmir de yaşıyorum nerede yaptırabilirim ve kaç TL ye yaptırılıyor? Hepinize iyi günler.

google dan bakın york test diye, 2 yer var zaten, isim veremiyorum reklam olmasın diye, türkiye ayağı olan firma ile görüşün belki izmirde şubeleri vardır, yoksa da kan testi için kit yollayabilirler. bir görüşün derim. bende hala sonuçlarımı bekliyorum. :)

benim de bir arkadaşım yaptırıyor, sonuçları iki haftaya kadar alacakmış. heyecanla onun sonuçlarını bekliyoruz. beslenme listesi aldıktans onra bir süre takip ettikten sonra bizimle paylaşacak. o zaman ben de buradan yazarım. çok fazla hazımsızlık, baş ağrısı vb. sorunları olan birisi olarak, ben de düşünüyorum..

bugün 18. gün verilen kilo 2.250 kg. Acaba kredi kartına taksit yapıyorlar mı ? eğer öyleyse eşime ve kızıma da yaptırabiliriz belki. Ben o kadar memnunum ki . sıkıntısı olan herkese kısmet olsun diye dua ediyorum.sadece kilo değil, yaşam kalitem arttı çok şükür.

Bende Cuma günü yaptırdım, sonuçları bekliyorum. Tahlil.com sitesinde bir araştırma vardı, okuyunca biraz canım sıkıldı ama, zaten bir sürü şey denedim, bir de bunu denemiş olayım...Umarım çok şey beklemiyorumdur:44:

test sonucum bu hafta gelir, bu arada hamile olduğumu öğrendim. kilom da bayağı yükseldi. bakalım nasıl olacak..

Allah analı babalı mutlu büyütmeyi nasib etsin . Süpriz mi oldu size , planlı mıydı bilmiyorum ama İnşallah test verdikten sonra hamile kalmışsınızdır aksi halde sonuçları farklı etkileyebilirmiş öğrendiğim kadarıyla. Bir arkadaşım da gebe, testi doğumdan sonraya bıraktı sonuçları etkiliyormuş diye.Ama bunun en güzel yanı doğru besleneceğiniz için doğum sonrası kilolarınız hızla uçup gidecek :)
test sonucum bu hafta gelir, bu arada hamile olduğumu öğrendim. kilom da bayağı yükseldi. bakalım nasıl olacak..

Allah analı babalı mutlu büyütmeyi nasib etsin . Süpriz mi oldu size , planlı mıydı bilmiyorum ama İnşallah test verdikten sonra hamile kalmışsınızdır aksi halde sonuçları farklı etkileyebilirmiş öğrendiğim kadarıyla. Bir arkadaşım da gebe, testi doğumdan sonraya bıraktı sonuçları etkiliyormuş diye.Ama bunun en güzel yanı doğru besleneceğiniz için doğum sonrası kilolarınız hızla uçup gidecek :)

planlıydı da hemen oldu, ben bikaç ay tutmaz diye beklemiştim :) Allah isteyen herkesin başına tez zamanda versin inşallah.
testi yaptırdığımda doktorun hesabına göre 1 aylık hamileymişim. york hemşiresi ile görüşür anlatırım artık durumu ne yapiim :)
teşekkür ederim modercim inşallah hamileliğimde 3-5 kilo ile geçiririm sonrasında hemencik sönerim :)

York test sonucum geldi, şoktayım..
Kırmızı Sütun
[/FONT]Dana eti
Ton Balığı
Zeytin ve Zeytin yağı :KK43:(((
Patates
Kakao (ühühü)
Sarı Sütun
Salatalık ve Patlıcan

uuuuu artık köfteler, zeytinyağlı herşey, kakaolu puding, kurabiye vs ler elvedaaaa

X