Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim 11 haftada 3.5 dedi 1 hafta sonra tekrar gittim aynıydı ense kalınlığı doktorum bu şekilde olup sağlıklı doğum yapanlarda da oluyor bunu dert etme dedi
Bende de aynı sorun var kızlar 10+0 da gittim bebek 10+6 görünüyor ve ense kalınlığı 3 buçuk dedi Fetal DNA verdik sonuç bekliyorum ne kadar zor bir süreç arkadaşlar çok karmaşığım rabbim ferahlatsın hepimizi
Çünkü down sendromlu çocuklar genelde hastalıklı doğabiliyor örneğin kalp hastalığı . Doğar doğmaz ameliyata alınabiliyorlar ya da anne karnında yapılıyor gerek duyulursa . Ve başka bir çok şeyi öğrenmiş oluyorsun beyninde hasar oluyor böbreğinde genişleme . Doğum yaptığında şok olmuyorsun ya da hastalıklı çocuk doğdu ama kalbinde sorun olduğunu bilmiyorsun yaptırmazsan bu böyle gider …