Yorgunluk

siz yazın bakalım pulmoner hipertansiyon hastalarının kullandığı ilaçlar nelerdir diye çıkıyor mu googleden denemişsinizdir de bulamayınca kaçtınız tabi bilip bilmeden konuşmak buna derler işte bana pulmoner hipertansiyon hakkında herşeyi sorabilirsiniz çünkü ben bu hastalıkla doğduğumdan beri savaşıyorum sanırım anlatabildim hııı kopyala yapıştır bölümünde bu hastalığın en çok kimlerde ve hangi bölgede olduğu yazmıyor o bilgileri bile okumadan direk kopyala yapıştır demişsiniz iyi kaçmalar size hoşçakalın...

Kilo sıkıntısı bende de var.Yorgunluk yapıyor.Sebebi aslında hareketsizlik.Bir kaç kilo verdim kuş gibi rahatladım.

Geçmiş olsun. Hanımefendi, doktorum zaten size kendimi ispatlamaya ihtiyacım yok. Sizin hastalığınızın öyle bir belirtisi var diye herkeste öyle olacak diye bir şey yok. İnternet üzerinden tıbbi bilgi kirliliği oluşturulması beni çok rahatsız ediyor. Lütfen bilip bilmeden iddialı konuşmayalım. İnsanlar burada okuduklarını ciddiye alıyorlar.

Canım dereotu troid e çok şifa imiş , benim Abim de de vardı , düzenli kullandı çok faydasını gördü, bi internetten araştırmanı tavsiye ederim , ben de stres yüklü iken nefesin kesiliyor çok yoruluyorum ama inş stresten değildir

Tek çareniz kilonuza çözüm bulmak. Zayıf bir insan olursanız sağlıklı bir insan olursunuz. Zaten zayıflayınca yandaş hastalıklarınızda ortadan kalkar. Ha bunu ukalalık adına yazmıyorum. 10 ayda 42 kilo vermiş 107 kilodan 65 kiloya düşmüş hedefi 60 kilo olmak olan bir insan olarak yazıyorum. Ben kalıcı kilo verme yöntemi olarak tüp mide ameliyatında çözüm buldum. Sizde araştırın kendinize en uygun çözümü bulun. Bir şekilde kilo verin. Ne insilün direncim ne tansiyonum ne yorgunluğum ne sinirim ne alınganlığım hiçbirşeyim kalmadı zayıfladıktan sonra.

Ben iddialı konuşmuyorum kardiyologa gidin diyorum.İyi tamam kullandığımız ilaçları yazın doktor hanım
Yok size anjio yapsın, yok eko yapsın... Doktor duruma göre belki gerekli görecek, belki görmeyecek. Bal gibi iddialı konuşuyorsunuz. Yaş kaç diye sormayacağım, yaş ilerlemişse bile belli ki hala ergenlik sürüyor. Sizinle polemiğe girmek yerine gidip biraz ders çalışayım. İyi günler...

Ekg çekmeden yada eko yapmadan bir insanın kalbinde ne olduğunu doktor nasıl anlayacak büyücü mü bu doktor gözüne bakarak mı anlayacak :) sonuçta konu sahibinin çarpıntıları baygınlıkları ve yorulmaları var kardiyologa gittiğinde illaki bir ekg veya eko çekilir ve bu sonuçlara göre karar verilir.Siz koca karı ilaçlarıyla hastalarınızı iyileştirin doktor hanım size bu yakışır ama siz kesin şöyle yaparsınız gelen hastalarınıza aç ağzını bakayım aaa senin kalbinde üfürüm var türkiye ile yurtdışındaki tıp arasında uçurumlar kadar fark olduğu belli oluyor eğer doktorsanız tabi ben bunada inanmıyorum ya neyse iyi günler ...

Tiroid yorgunluk yapar. Tiroid hastasiyim bende.Kalp çarpıntısi unutkanlık vs.

Türkiye ile yurtdışı tıp arasındaki farkı görecek kadar bilgin olmanız beni memnun etti. Umarım sizin gibi hastalarla karşılaşmam.

Benim gibi hastalarla hiçbir zaman karşılaşamayacağınız için içiniz rahat olsun :) nedenine gelince üzgünüm ama pulmoner arter hipertansiyonla ilgilenen türk doktorları parmakla gösterilebilecek kadar sayıdalar...Siz öksürenlere ancak öksürük ilacı yazarsınız öksürük ilacıda yazmanıza gerek yok nane limon kaynatsınlar neden sizi yorsunlar ki ilaç için demi... bu arada yazıma cevap verirseniz ki vereceksiniz gerçi az önce polemiğe girmek istemiyordunuz ama neyse ...Cevabınıza karşılık cevap veremiyeceğim...Üzgünüm mesaimin bitmesine az kaldı ...İyi akşamlar ...

Az çalışan değil çok çalışan tiroid yorgunluk yapar.Benimki az çalışıyor yorgunluk yapmıyor çok enerjiğim aksine .Sizin kilolu olmanız az çalıştığı yani metabolizmanızı yavaşlattığı anlamına geliyor

ben de tiroid hastasıyım ,çarpıntı yapıyor hem de epeyce..ayrıca kansızlık var bende..duble çarğıntı demek bu :):)
endokrin doktorunuza bilgi verirseniz çarpıntı için de ilaç verecektir.demir esksikliğine baktırdınız mı bilmiyorum,onun için de ilacı aynı doktor yazıyor.yorgunluk da triod sebebiyle oluyor ne yazık ki...
ilaçlarınızı düzenli şekilde kullanın mutlaka tsh düzene girmeye başladıkça metabolizmnız rahatlayacaktır.
diğer kan testlerinize de bakıldı mı? şeker; b12 gibi???

Gecmis olsun canim evet kansizlik vardi yillarca kan ilaci kullandim ama son testte yukselmisti cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…