- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
-
- Konu Sahibi veronika_nika
Kızlar o kadar çabuk yoruluyorum ki artik korkmaya basladim. Cok kiloluyum 100 kiloyum önce bundan saniyordum ama bakiyorum bazi kilolular masallah pehlivan gibi her isi yapiyorlar.
Yakin zamanda troid hastasi oldugumu ogrendim kilomun sebeplerinden biriymis. Az calisan troid yorgunluk yaparmi bilmiyorum.
Mesela az once bulasik makinesini bosalttim, birazda hizli bosalttim cabucak bitsin diye. Resmen ellerim titremeye basladi yorgunluktan kalbim öyle hizli carpiyor ki oturdum hemen. Kalbim de bir sorun mu var acaba bilemedim ki. Bir fikri olan varmi
Psikolojik olabilir. Kansizlikta varYorgunluk psikolojik de olabilir bedensel de ..
Kan testleri yaptırmalısın ..
Aa ondan olabiliyormuTroid tedavisi başladı ise onun alışma sürecidir
Aç olmamaya vs dikkat et
Evet olabilir. Ciddi panik atak hastasiydim yeni atlattim. Sinirlerim biraz yipranmisti ama su an iyiyimçabuk yorulmaya benzemiyor seninki...bence de bir kan testi yaptır... sinirsel olabilir mi?
ben de onu diyecektim, panik atağın var mı diye... biraz sakinleştir kendini... dinlendirici müzikler dinle...Evet olabilir. Ciddi panik atak hastasiydim yeni atlattim. Sinirlerim biraz yipranmisti ama su an iyiyim
çarpıntıyla beraber baygınlık ve morarma da oluyor mu eğer bu belirtiler varsa bir göğüs doktoru yada kardiyoloğa gidin pulmoner olabilirKızlar o kadar çabuk yoruluyorum ki artik korkmaya basladim. Cok kiloluyum 100 kiloyum önce bundan saniyordum ama bakiyorum bazi kilolular masallah pehlivan gibi her isi yapiyorlar.
Yakin zamanda troid hastasi oldugumu ogrendim kilomun sebeplerinden biriymis. Az calisan troid yorgunluk yaparmi bilmiyorum.
Mesela az once bulasik makinesini bosalttim, birazda hizli bosalttim cabucak bitsin diye. Resmen ellerim titremeye basladi yorgunluktan kalbim öyle hizli carpiyor ki oturdum hemen. Kalbim de bir sorun mu var acaba bilemedim ki. Bir fikri olan varmi
Yok olmuyor çok sukur. Sadece titreme ve carpinti. Ama gecenlerde biz yere gittim gezi gibi bir sey vardi uzun hir merdiven cikmam gerekti orda bayilacak gibi oldum ama bayilmadim dinlene dinlene ciktimçarpıntıyla beraber baygınlık ve morarma da oluyor mu eğer bu belirtiler varsa bir göğüs doktoru yada kardiyoloğa gidin pulmoner olabilir
Ondan demekki. Hep halsizim bende. Tum gun oturabilirim yanibenim tiroidimde az calisiyor.
yorgunluk yapiyor, halsizlik, isteksizlik, bugün mesela ise gec kaldim aksam 10 da yattim sabah 8 de uyanmisim alarmi kapatmisim.
yani 10 Saat uyku bile yetmiyor.
bi ara az uyumayi denedim öylede olmuyor o zamanda tüm gün dengesizlesiyorum.
ben bu tiroidle savasamadim cok zor
İnşallah pulmoner değildir siz bir kardiyoloğa gidin ve pulmenerinizin kaçta olduğunu söyleyin anjio ve ekoyla belli olur ona göre tedavi ederler.Sakın ertelemeyin ...Yok olmuyor çok sukur. Sadece titreme ve carpinti. Ama gecenlerde biz yere gittim gezi gibi bir sey vardi uzun hir merdiven cikmam gerekti orda bayilacak gibi oldum ama bayilmadim dinlene dinlene ciktim
Tamam cok tesekkur ederim en yakin zamanda gideyimİnşallah pulmoner değildir siz bir kardiyoloğa gidin ve pulmenerinizin kaçta olduğunu söyleyin anjio ve ekoyla belli olur ona göre tedavi ederler.Sakın ertelemeyin ...
stres ve sıkıntılı bir dönemdeyseniz oda kalbi ettikliyordur stres bütün hastalıkların başıdır unutmayın size stres yapmayın demiyeceğim çünkü stressiz olmak imkansızTamam cok tesekkur ederim en yakin zamanda gideyim