Yorgunluk

Az çalışan değil çok çalışan tiroid yorgunluk yapar.Benimki az çalışıyor yorgunluk yapmıyor çok enerjiğim aksine .Sizin kilolu olmanız az çalıştığı yani metabolizmanızı yavaşlattığı anlamına geliyor
herkeste farklı etkileri olabiliyor.mesela ben de haşimoto tiroidi hastasıyım..yani vücudum tiroid bezlerimi ,düşman algılayıp yavş yavaş öldürüyor,eninde sonunda yok ediyor.benim de giderek az çalışıyor yani,bu yüzden hipotirodi ilaçları kullanıyorum..ama kilo almak şöyle dursun tam tersi kilo veriyorum ve çarpıntı yorgunluk fazlasıyla var...

Gecmis olsun canim evet kansizlik vardi yillarca kan ilaci kullandim ama son testte yukselmisti cok sukur
sağol teşekkür ederim,size de geçmiş olsun..:)
endokrin uzmanına gittiniz değil mi? iç hastalıklar bu konuda genelde ayrıntıya inmiyorlar da..dediğim gibi çarpıntı için de ilaç verebiilir doktorunuz..
bir de metabolizma hızlandıran yiyecekleri araştırın,dereotu kürleri gibi şeyler var..iyi geliyor.
ayrıca hazır gıdalar,paketlenmiş yiyecekler,donruulmuş gıdalar,gibi çokça şey de metabozlima bozduğu için tirid hastalırnda yorgunluk yapıyor.yürüyüş,egzersiz de yorgunluğu önlemede ayrıca tiroid hormonşarı çalıştırmada çok faydalı.

sağol teşekkür ederim,size de geçmiş olsun..:)
endokrin uzmanına gittiniz değil mi? iç hastalıklar bu konuda genelde ayrıntıya inmiyorlar da..dediğim gibi çarpıntı için de ilaç verebiilir doktorunuz..
bir de metabolizma hızlandıran yiyecekleri araştırın,dereotu kürleri gibi şeyler var..iyi geliyor.
ayrıca hazır gıdalar,paketlenmiş yiyecekler,donruulmuş gıdalar,gibi çokça şey de metabozlima bozduğu için tirid hastalırnda yorgunluk yapıyor.yürüyüş,egzersiz de yorgunluğu önlemede ayrıca tiroid hormonşarı çalıştırmada çok faydalı.
Evet endokrin uzmanina gittim

Az çalışan değil çok çalışan tiroid yorgunluk yapar.Benimki az çalışıyor yorgunluk yapmıyor çok enerjiğim aksine .Sizin kilolu olmanız az çalıştığı yani metabolizmanızı yavaşlattığı anlamına geliyor
Az calisan da yorgunluk yapıyor. Ben de tiroit hastasiyim. Az çalışıyor. Yorgunluk vb belirtilerim var doktorum tiroitten kaynaklandığını söyledi. Hasimato diye geçiyor.

siz yazın bakalım pulmoner hipertansiyon hastalarının kullandığı ilaçlar nelerdir diye çıkıyor mu googleden :KK70: denemişsinizdir de bulamayınca kaçtınız tabi bilip bilmeden konuşmak buna derler işte bana pulmoner hipertansiyon hakkında herşeyi sorabilirsiniz çünkü ben bu hastalıkla doğduğumdan beri savaşıyorum sanırım anlatabildim hııı kopyala yapıştır bölümünde bu hastalığın en çok kimlerde ve hangi bölgede olduğu yazmıyor o bilgileri bile okumadan direk kopyala yapıştır demişsiniz iyi kaçmalar size hoşçakalın...
Benim oğlumdada pulmoner hipertansiyon var hangi hastanelere gittiniz

X