Yorgun bir anneyim

Ben bu şekilde düşünmüyorum. Hiç uyumamaktan bahsediyorsunuz insanın akıl sağlığı gider böyle. Sarhoş gibi olursunuz devamlı.
Fiziksel ve sağlıksal kimin ihtiyacı var öncelik ona yardımcı olunmalı.
Çocuğu yaptık sadece biz sorumluyuz diye kural olmuyor hayatın içinde. Mental sağlıkta çok önemli. Akıl sağlığı, fiziksel sağlık giderse ne olacak?
Herkes cengaver değil. Yaparım diye düşünüp çocuktan sonra çöküş yaşayan kişi çok.
Ben çok ciddi bir lohusa sendromu yaşadım. Ki çocuk yapmadan önce psikolojik terapi almıştım ooo en hazır anne benim, en çok ben çekip çeviririm modundaydım. Bebeğim doğdu annemle kayınvalidemin ayaklarına yapıştım beni bırakmayın diye ki huyum değildir yalnızlığı seven burnu düşmeyen biriyimdir.
Anladım ki muhtaç kaldım. Sağlığım elden gidiyor aklım elden gidiyor.
Sağolsun annem destek oldu. Çocuğa faydam yoktu resmen ben ben değildim.
Eş dışarıda çalışıyor vs bir anne kadar olamıyor. Ha olmalı o ayrı. Ama eşle biz hallederiz durumu olmuyor adamlar gidiyor çalışmaya dört duvar psikoloji elden gidiyor duvarlara baka baka böğüre böğüre ağlıyordum bebeğimde bana bakıp ağlıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…