Yorganım yok

Buraya bir daha konu acmayacagima emin olabilirsiniz. Yorgan nerden nereye geldi. Elbet alacak param olur ama suan yok ailem de gonderemiyor suan o durumum yok.oneri istemistim. Hic birinize mesaj atip bana yorgan gonder dedim mi? Demedim degil mi? Gereksiz yere polemige giriliyor bu sitede. Insanlar rencide ediliyor. Hepiniz hoscakalin

Sana göre bir şey denmedi ki,genelleme yapıldı,sen sıkma canını canım,meydanı boş bulduk konuşuyoruz

Öğrenci birinin her zaman parası olmaya biliyor.
Belki fiyat öğrenmek için açmıştır konuyu benimde param yok ama diş beyazlatma ile ilgili fiyat araştırıyorum
Yakında konuda açabilirim.
Ayrıca kimseden yorgan istememiş ki kız.
Elyaf ısıtır mı demiş .
Bence arkadaşından yorganını iste.

Neden yanlış anladın canım sen bizi
Kesinlikle art niyetim yoktu biz bilemeyizki kim doğru kim sahte konu açıyor
Bi sen degilsinki bu sitede yüzbinlerce üye var
Heralde araştıracağız
Kimse senin maddi durumunla dalga filan gecmiyo olabilir yeri geliyo 10 lirayı bulamiyoruz

O yüzden bu kadar kizman gereksiz bizide anla lütfen

Evet gereksiz konu uzatilmis.Ama sikma canini.elyaf vs fiyat ne kadardir bilmiyorum.ama soyle yapabilirsin.polar alabilirsin idarelik.uygun oluyor.10 tl .iki tane polar alirsin en azindan.
Istememissin ama hangi sehirde oldugunu yaz yardimci olabiliriz bu konuda.
Alinacak kirilacak bi durum yok cunku.ben ogrenciyken teyzemin cok ikinci ellerini giydim

Canım hiç üzülme öğrencinin bir dakikası bir dakikasını tutmaz. Burası sanal alem herşeyi okadar ciddiye alma. Ciddiye aldıkların bile fos çıkabiliyo
Sen gayet mantıklı bi soru sormuşsun estetikle alakası yok biri sağlık öbürü tutumluluk. Sınavlarını düşün takma kafana

Pek severler eski konuya bakıp şak diye suratina vurmayi. Alisirsin konu sahibi is yaptım saniyo bazilarida.

Bi battaniye bulabilsen geçici ailen gönderene kadar. Bende zorluk çektim Üniv de anlıyorum seni. Skma canını başarılar diliyorum.

ay kuzum canım benim Allah yardımcın olsun bizim buralarda okuyana emegin yağlı olsun derler Allah selamet versin arkadsını ara ve iste yorganını kuzum ailen çok mu uzak maddi olarak kötümü durumunuz

Kırılma bence bura böyle eleştiriye açık olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…