• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorganım yok

Buraya bir daha konu acmayacagima emin olabilirsiniz. Yorgan nerden nereye geldi. Elbet alacak param olur ama suan yok ailem de gonderemiyor suan o durumum yok.oneri istemistim. Hic birinize mesaj atip bana yorgan gonder dedim mi? Demedim degil mi? Gereksiz yere polemige giriliyor bu sitede. Insanlar rencide ediliyor. Hepiniz hoscakalin

Buraya bir daha konu acmayacagima emin olabilirsiniz. Yorgan nerden nereye geldi. Elbet alacak param olur ama suan yok ailem de gonderemiyor suan o durumum yok.oneri istemistim. Hic birinize mesaj atip bana yorgan gonder dedim mi? Demedim degil mi? Gereksiz yere polemige giriliyor bu sitede. Insanlar rencide ediliyor. Hepiniz hoscakalin
Sana göre bir şey denmedi ki,genelleme yapıldı,sen sıkma canını canım,meydanı boş bulduk konuşuyoruz:KK45:

Öğrenci birinin her zaman parası olmaya biliyor.
Belki fiyat öğrenmek için açmıştır konuyu benimde param yok ama diş beyazlatma ile ilgili fiyat araştırıyorum
Yakında konuda açabilirim.
Ayrıca kimseden yorgan istememiş ki kız.
Elyaf ısıtır mı demiş .
Bence arkadaşından yorganını iste.

Neden yanlış anladın canım sen bizi
Kesinlikle art niyetim yoktu biz bilemeyizki kim doğru kim sahte konu açıyor
Bi sen degilsinki bu sitede yüzbinlerce üye var
Heralde araştıracağız
Kimse senin maddi durumunla dalga filan gecmiyo olabilir yeri geliyo 10 lirayı bulamiyoruz

O yüzden bu kadar kizman gereksiz bizide anla lütfen :KK19:

Evet gereksiz konu uzatilmis.Ama sikma canini.elyaf vs fiyat ne kadardir bilmiyorum.ama soyle yapabilirsin.polar alabilirsin idarelik.uygun oluyor.10 tl .iki tane polar alirsin en azindan.
Istememissin ama hangi sehirde oldugunu yaz yardimci olabiliriz bu konuda.
Alinacak kirilacak bi durum yok cunku.ben ogrenciyken teyzemin cok ikinci ellerini giydim

Canım hiç üzülme öğrencinin bir dakikası bir dakikasını tutmaz. Burası sanal alem herşeyi okadar ciddiye alma. Ciddiye aldıkların bile fos çıkabiliyo:KK14:
Sen gayet mantıklı bi soru sormuşsun estetikle alakası yok biri sağlık öbürü tutumluluk. Sınavlarını düşün takma kafana:KK60:

Pek severler eski konuya bakıp şak diye suratina vurmayi. Alisirsin konu sahibi is yaptım saniyo bazilarida.

Bi battaniye bulabilsen geçici ailen gönderene kadar. Bende zorluk çektim Üniv de anlıyorum seni. Skma canını başarılar diliyorum.

Merhabalar. Ben ogrenciyim. Ailemin yanina gidemedim dershaneye gidiyorum ve evim uzak. Yeni bir eve taşındım ev arkadaşım gittigi icin mecbur kaldim. Benim yorganimi da götürmüş taşınırken sanirim ailesi almış yanlışlıkla. Havalar da soğuk malum. Yorgan kılıfım var elimde icine battaniye koysam diyorum ama suan elimde ne yorgan ne battaniye alacak para var. Elyaf alsam icini doldursam sizce ısıtır mı? Ve yorgan kılıfını dolduracak kadar elyaf pahalı midir?
ay kuzum canım benim Allah yardımcın olsun bizim buralarda okuyana emegin yağlı olsun derler Allah selamet versin arkadsını ara ve iste yorganını kuzum ailen çok mu uzak maddi olarak kötümü durumunuz

Kırılma bence bura böyle eleştiriye açık olacaksın

Back