Yorganım yok

Cok tesekkur ederim bir arkadasimda iki battaniye varmis verecek bana :) simdi telefon etti :) Allah razi olsun hepinizden. Bir an panik yaptim malum soguk oluyor. Buraya yazdim ne yapcam diye dusunurken. Sagolun gercekten :)
Bir yorganlık elyaf çok pahalı olmaz, eğer kılıfını içine dağıtıp dikebilirim diyorsan çok ucuza bile gelebilir.
Birde çözülmezse yazar mısın?

Canım adresini yazarmisin sana yardım etmek istiyorum gerçekten

Dersaneye giderken neden ailenden ayri yasiyosun ki?

KPSS için gidiyor sanırım okuduğu şehirde dersaneye başlamış tatilde de dönememiştir ailesinin yanına anladığım kadariyla. Bu arada konu sahibi ben de öğrenciyim idareten bir durum diyorsan b bol sıcak sıvı tuket vücudunu ısıtır dediğin gibi iki battaniye de uygun ben yurtta kaliyorm nevresimin içine battaniye koyuyorum bizde de yorgan yoktu. Sıcak tutuyor. Doğalgaz ya da ısınma var dimi

Yeşilörtü ne yaptınız yorgan bulabildiniz mi ? Ben bu kadar ince eleyip sık dokumak taraftarı değilim, ben niyetine girer ihtiyacı olan kişiye gönlümden geleni veririm, yalan dolan iş yapıyorsa o kaybeder. İyliği yaparken ince elemek bana doğru gelmiyor.

Kızcağız adına üzüldüm. Burun ameliyatı her zaman estetik amaçlı değildir keyfi olmayabilir. Velev ki öyle olsa bile kız araştırmış sadece, gittim ameliyat oldum paracıkları saçtım dememiş. Bu kadar art niyet bana hoş gelmiyor.

Sizin S siradanuye i anlamanız birkaç kez kullanılınca başlar. O zaman eler ve dokursunuz. Maalesef yardım malzemelerinin çalınıp satıldığına şahit olmuş birisi olarak yazıyorum. İnsanlara güveniyorduk, sarstılar. Yeşilörtü dilerim geceyi sıcacık geçirirsin. Sana inanıyorum.

İşte ben de bunu demek istiyorum, örneğin siz yardım istediniz ve durumunuz gerçekten üzücü bir görüntü. Ben size yardım ederim, bunu sorgulayıp elemem, eğer siz satarsanız vebali size olsun diye düşünürüm. Benim de yapım bu. Kızcağıza da böyle yazılıp burun ameliyatı sorulunca üzüldüm.

Tatlım ben sana kargoyla gondereyim adres ver özelden.
Arkadaş yorgan istemiyorum
Bu konuyu neden açtın anlayamadım

onu demek istedim bunu demek istedim.. demeyin kardeşim.. kız fikir sormuş illa bak benden kaçmaz triplerinde art niyet aramaya ne gerek var.. kız sorunu hallettikten sonra hala bi şeyleri deşmek ne anlamsız..belli ki kötü niyet yok..

Konuya uymuyor alakasız ama ben yine de yazıyım.. Necip Fazıl ın da geçmişini çok yüzüne vururlarmış o da demişki " ben geçmişimi çöpe attım çöpleride ancak köpekler karıştırır"..

Yahu kizcagiz bana yardim edin dememis ki. Nereden nereye gelmis mesele.
Ben yakin bir komsudan rica et diyecektim. Sanirim arkadasin battaniyesini paylasacak seninle. Allah derslerinde kolaylik versin.

Arkadaş yorgan istemiyorum

Bu konuyu neden açtın anlayamadım

neden açtığı gayet açık değil mi?

kız o ne işe yarıomuş ki söle bize de belki lazım olur
Yorumunuzu okudum da biyot, halk arasında su torbası olarak adlandırılır ve içerisine sıcak su konularak kullanılır.Adet sancısında karna ve ayak altına konulduğunda sancıyı geçirdiği söylenir.

Yorumunuzu okudum da biyot, halk arasında su torbası olarak adlandırılır ve içerisine sıcak su konularak kullanılır.Adet sancısında karna ve ayak altına konulduğunda sancıyı geçirdiği söylenir.
ay saol canım pek bi cahil kalmışım ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…