Hayır sadece yorumlara kapatılır ama konular kalır ve okunur.Bu konular silinebiliyor mu?
Bir yorganlık elyaf çok pahalı olmaz, eğer kılıfını içine dağıtıp dikebilirim diyorsan çok ucuza bile gelebilir.Cok tesekkur ederim bir arkadasimda iki battaniye varmis verecek bana :) simdi telefon etti :) Allah razi olsun hepinizden. Bir an panik yaptim malum soguk oluyor. Buraya yazdim ne yapcam diye dusunurken. Sagolun gercekten :)
Canım adresini yazarmisin sana yardım etmek istiyorum gerçektenMerhabalar. Ben ogrenciyim. Ailemin yanina gidemedim dershaneye gidiyorum ve evim uzak. Yeni bir eve taşındım ev arkadaşım gittigi icin mecbur kaldim. Benim yorganimi da götürmüş taşınırken sanirim ailesi almış yanlışlıkla. Havalar da soğuk malum. Yorgan kılıfım var elimde icine battaniye koysam diyorum ama suan elimde ne yorgan ne battaniye alacak para var. Elyaf alsam icini doldursam sizce ısıtır mı? Ve yorgan kılıfını dolduracak kadar elyaf pahalı midir?
Öyle valla böyle biri söyleyince eski konularında şu var diye bende bakıyorum artkBizim kk bayanları ajan gibi
Artık geliyo önceden safmisim bakmiyordum
Şimdi ince egirip sık dokuyorum üyeleri
Dersaneye giderken neden ailenden ayri yasiyosun ki?
Sizin S siradanuye i anlamanız birkaç kez kullanılınca başlar. O zaman eler ve dokursunuz. Maalesef yardım malzemelerinin çalınıp satıldığına şahit olmuş birisi olarak yazıyorum. İnsanlara güveniyorduk, sarstılar. Yeşilörtü dilerim geceyi sıcacık geçirirsin. Sana inanıyorum.
Arkadaş yorgan istemiyorumTatlım ben sana kargoyla gondereyim adres ver özelden.
Bu konuyu neden açtın anlayamadımMerhabalar. Ben ogrenciyim. Ailemin yanina gidemedim dershaneye gidiyorum ve evim uzak. Yeni bir eve taşındım ev arkadaşım gittigi icin mecbur kaldim. Benim yorganimi da götürmüş taşınırken sanirim ailesi almış yanlışlıkla. Havalar da soğuk malum. Yorgan kılıfım var elimde icine battaniye koysam diyorum ama suan elimde ne yorgan ne battaniye alacak para var. Elyaf alsam icini doldursam sizce ısıtır mı? Ve yorgan kılıfını dolduracak kadar elyaf pahalı midir?
Arkadaş yorgan istemiyorum
Bu konuyu neden açtın anlayamadım
Merhabalar. Ben ogrenciyim. Ailemin yanina gidemedim dershaneye gidiyorum ve evim uzak. Yeni bir eve taşındım ev arkadaşım gittigi icin mecbur kaldim. Benim yorganimi da götürmüş taşınırken sanirim ailesi almış yanlışlıkla. Havalar da soğuk malum. Yorgan kılıfım var elimde icine battaniye koysam diyorum ama suan elimde ne yorgan ne battaniye alacak para var. Elyaf alsam icini doldursam sizce ısıtır mı? Ve yorgan kılıfını dolduracak kadar elyaf pahalı midir?
kız o ne işe yarıomuş ki söle bize de belki lazım olurYesilortu konunu erken görseydim eczaneden biyot al derdim. adet gününde de işe yarar.
Yorumunuzu okudum da biyot, halk arasında su torbası olarak adlandırılır ve içerisine sıcak su konularak kullanılır.Adet sancısında karna ve ayak altına konulduğunda sancıyı geçirdiği söylenir.kız o ne işe yarıomuş ki söle bize de belki lazım olur
Yorumunuzu okudum da biyot, halk arasında su torbası olarak adlandırılır ve içerisine sıcak su konularak kullanılır.Adet sancısında karna ve ayak altına konulduğunda sancıyı geçirdiği söylenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?