Yorganım yok

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Merhabalar. Ben ogrenciyim. Ailemin yanina gidemedim dershaneye gidiyorum ve evim uzak. Yeni bir eve taşındım ev arkadaşım gittigi icin mecbur kaldim. Benim yorganimi da götürmüş taşınırken sanirim ailesi almış yanlışlıkla. Havalar da soğuk malum. Yorgan kılıfım var elimde icine battaniye koysam diyorum ama suan elimde ne yorgan ne battaniye alacak para var. Elyaf alsam icini doldursam sizce ısıtır mı? Ve yorgan kılıfını dolduracak kadar elyaf pahalı midir?

Cok tesekkur ederim bir arkadasimda iki battaniye varmis verecek bana :) simdi telefon etti :) Allah razi olsun hepinizden. Bir an panik yaptim malum soguk oluyor. Buraya yazdim ne yapcam diye dusunurken. Sagolun gercekten :)

Cok tesekkur ederim bir arkadasimda iki battaniye varmis verecek bana :) simdi telefon etti :) Allah razi olsun hepinizden. Bir an panik yaptim malum soguk oluyor. Buraya yazdim ne yapcam diye dusunurken. Sagolun gercekten :)
Ne demek insanız hepimiz olur mu hiç :))

Eski konularına baktım burun estetiği için doktor yada hastane arıyorsun

Yani bu bu konu biraz abes olmuyormu

Şöyle oldu aileden uzakta olduğum icin hemen soylesem de bana gonderemezlerdi. Suan bir nedenden dolayi para da gönderemediler. Burun estetigi de burnum acayip derecede yamuk oldugu icin olacaktim. O konunun bu konuyla alakasi yok. Zaman ve şartlar bunu gerektirdi. Sadece fikir sormak istedim yardim istemek degil.

Neyse konu sahibi bişey demedim zaten
Ben şöyle düşündüm hani estetiğe verecek kadar paran varsa 1 tanede yorgan da alabilirsin gibi düşündüm

Kirdiysam yinede kusura bakma

Ben şöyle düşündüm hani estetiğe verecek kadar paran varsa 1 tanede yorgan da alabilirsin gibi düşündüm

Nasrettin Hoca misali,sende haklısın.Sonuçta sanal ortam burası,nereden bilelim samimiyetini ,neyse ki sorunu çözülmüş.

Bu gün o param yoktu işte. Panik oldum bende o yüzden yazdim buraya. Gunu nasil cikartabilirim diye.

Ama bana yorgan gönderebilir misiniz dememiş ki,elyaf yorgan ısıtır mı,ne yapasam diye sormuş.
Yazdığım mesajdan "yardım mı istiyorsun bizden "diyemi anladiniz?

Benim demek istediğim eğer estetik ameliyata parası varsa 30 40 tl lik yorgana gücün yeter demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…