Bende düşündüm de sanal ortam diye emin olamadım,fazla yorganım olmadığındanAh canım neredesin ben yollayayım sana
Eski konularına baktım burun estetiği için doktor yada hastane arıyorsun
Yani bu bu konu biraz abes olmuyormu
Ne demek insanız hepimiz olur mu hiç :))Cok tesekkur ederim bir arkadasimda iki battaniye varmis verecek bana :) simdi telefon etti :) Allah razi olsun hepinizden. Bir an panik yaptim malum soguk oluyor. Buraya yazdim ne yapcam diye dusunurken. Sagolun gercekten :)
Güvensizlik had safha daEski konularına baktım burun estetiği için doktor yada hastane arıyorsun
Güvensizlik had safha daah bacım kimbilir ne yalanlarla karşılaştın ki bu kadar şüpheci olmuşsun :)
Ama bana yorgan gönderebilir misiniz dememiş ki,elyaf yorgan ısıtır mı,ne yapasam diye sormuş.
Neyse konu sahibi bişey demedim zatenŞöyle oldu aileden uzakta olduğum icin hemen soylesem de bana gonderemezlerdi. Suan bir nedenden dolayi para da gönderemediler. Burun estetigi de burnum acayip derecede yamuk oldugu icin olacaktim. O konunun bu konuyla alakasi yok. Zaman ve şartlar bunu gerektirdi. Sadece fikir sormak istedim yardim istemek degil.
Nasrettin Hoca misali,sende haklısınNeyse konu sahibi bişey demedim zaten
Ben şöyle düşündüm hani estetiğe verecek kadar paran varsa 1 tanede yorgan da alabilirsin gibi düşündüm
Kirdiysam yinede kusura bakma
Neyse konu sahibi bişey demedim zaten
Ben şöyle düşündüm hani estetiğe verecek kadar paran varsa 1 tanede yorgan da alabilirsin gibi düşündüm
Kirdiysam yinede kusura bakma
Yazdığım mesajdan "yardım mı istiyorsun bizden "diyemi anladiniz?Ama bana yorgan gönderebilir misiniz dememiş ki,elyaf yorgan ısıtır mı,ne yapasam diye sormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?