• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorgan?

nisangunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
138
19
48
35
İstanbul
kızlar bana akıl verin yorgan cesidi en iyisi hangisi silikon mu yoksa mikrofiber mi daha sıcak tutar?
Birde yatak örtüsünde polyester mi yoksa pamuklu mu cok sey soruyorum ama bu konularda hiç birşey bilmiyorum o_O

Son düzenleme:
yün kışın iyi olur aslında :)) ablamınkı mikrofiber bende aldm ondan indirim vardı 2 tane 80 tl merinosun inan böyle konularda insan cok kararsız kalıyor :(

kızlar bana akıl verin yorgan cesidi en iyisi hangisi silikon mu yoksa mikrofiber mi daha sıcak tutar?
Birde yatak örtüsünde polyester mi yoksa pamuklu mu cok sey soruyorum ama bu konularda hiç birşey bilmiyorum o_O
pamuk saten nevresim takımları alabilirsiniz. gerçekten güzeller. (saten değil aman dikkat pamuk saten)

Canım çok üşüyen biriysen ve ılıman olmayan bir iklimdeysen yani kışı çetin olan biyerdeysen yün al derim.Hazır yün yorganlar var şimdi kurutemizleme yapılabilen.Yok öyle değilse mikrofiber al .Ama lütfen fazla alma bitane üstünüze örtmek için iki tane de tek kişilik misafir yorganı al yeter.Sonra nerelere koyacağını bilemezsin benim gibi.yatak örtüsüde kesinlikle saten gelinlik gibi olanlardan alma.Yıkamaya gelen ütü istemeyen bir kumaş olsun.

bir de not düşmek istiyorum. lütfen kaz tüyü almayın hani bide öve öve yazıyolar ya %70 gıdık tüyü diye uyuz oluyorum. o hayvanları canlı canlı yoluyorlar. bu iğrenç ticarete ortak olmayın. araştırın o hayvancıklar nasıl çığlık atıyor o işlem sırasında. BİR HAYVANIN ÇIĞLIKLARINA SARILIP UYUMAYIN. Yün alın sıcacık sağlıklı benm var :D

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

yün kışın iyi olur aslında :)) ablamınkı mikrofiber bende aldm ondan indirim vardı 2 tane 80 tl merinosun inan böyle konularda insan cok kararsız kalıyor :KK43:
english home dada 50 tl madame cocoda 40 tl o yüzden kararsız kaldım silikon ile arasında fiyat farkıda yok ama yorumlara bakılırsa bende mikro alacağım :KK64:

bir de not düşmek istiyorum. lütfen kaz tüyü almayın hani bide öve öve yazıyolar ya %70 gıdık tüyü diye uyuz oluyorum. o hayvanları canlı canlı yoluyorlar. bu iğrenç ticarete ortak olmayın. araştırın o hayvancıklar nasıl çığlık atıyor o işlem sırasında. BİR HAYVANIN ÇIĞLIKLARINA SARILIP UYUMAYIN. Yün alın sıcacık sağlıklı benm var :D

sadece saten kullanamam zaten ben rahat uyumayı cok severim :KK23:
kesinlikle kaz tüyü düşünmüyorum zaten cnm bu yüzden silikon yada mikro bakıyorum kimsenin de almasını desteklemiyorum alternatif olarak baska çeşitlere bakmalılar :stop:

Canım çok üşüyen biriysen ve ılıman olmayan bir iklimdeysen yani kışı çetin olan biyerdeysen yün al derim.Hazır yün yorganlar var şimdi kurutemizleme yapılabilen.Yok öyle değilse mikrofiber al .Ama lütfen fazla alma bitane üstünüze örtmek için iki tane de tek kişilik misafir yorganı al yeter.Sonra nerelere koyacağını bilemezsin benim gibi.yatak örtüsüde kesinlikle saten gelinlik gibi olanlardan alma.Yıkamaya gelen ütü istemeyen bir kumaş olsun.
yok bende fazla almaktan yana değilim evi fazla doldurmak istemiyorum iki çift kişilik bir tek kişilik olarak düşündüm zaten battaniye pike falanda var oyle idare ederiz Hoppa

english home dada 50 tl madame cocoda 40 tl o yüzden kararsız kaldım silikon ile arasında fiyat farkıda yok ama yorumlara bakılırsa bende mikro alacağım :KK64:
Coco dan ürün alacaksan menşeine bakmanı tavsiye ederim. Çin malı ürünü çok fazla. Silikon alma havasız bırakıp terletiyor. Microfiber daha iyi. En çok, Yün yorganı tavsiye ederim. Özel yaptıracaksan kalınlığının ayarlayabilirsiniz, yada başka dolgu maddeleri ile karıştırabben enrsin. ben çok ince doğal yün yorganla rahat ediyorum. Alışkanlık işte...

Coco dan ürün alacaksan menşeine bakmanı tavsiye ederim. Çin malı ürünü çok fazla. Silikon alma havasız bırakıp terletiyor. Microfiber daha iyi. En çok, Yün yorganı tavsiye ederim. Özel yaptıracaksan kalınlığının ayarlayabilirsiniz, yada başka dolgu maddeleri ile karıştırabben enrsin. ben çok ince doğal yün yorganla rahat ediyorum. Alışkanlık işte...
ay madame cocoda silikon aldım 1 tane cift kişilik ikide battaniye aldım gerçi o yorganı misafir için saklayabilirim o zmn sorun olmaz sanırım bende yaptırmayı düşündün aslında ama fiyatları pahalı mı hiç bilmiyorum :KK43: eğer yüksekse alamam o zmn mikro alırım cok tesekkürler tavsiyelerin için :KK51:

ay madame cocoda silikon aldım 1 tane cift kişilik ikide battaniye aldım gerçi o yorganı misafir için saklayabilirim o zmn sorun olmaz sanırım bende yaptırmayı düşündün aslında ama fiyatları pahalı mı hiç bilmiyorum :KK43: eğer yüksekse alamam o zmn mikro alırım cok tesekkürler tavsiyelerin için :KK51:
Tabiki özel yapım yorgan, silikon yorgandan 4 5kat daha pahalı. Ama özel yaptırdığınız malzemeyi sen seçebilirsin. Öyle eskisi gibi satendi işlemeydi olmak zorunda değil, mesela, çift kat, pamuk saten kumaşa pamuk artı yün karıştırıp yaptırırdım hem hafif olur, hemde ömür boyu kullanırsın.
Bu arada çeyizin hayırlı uğurlu olsun. Umarım gönlüne giren herşeyi, uygununa bulursun...

selam kızlar denizliden yazıyorum denizli firması olan idil yorgan yorganını kullanıyorum kendimde burda çalışıyorum burada kullanılan silikon çok kaliteli geri dönüşüm malzemesi kullanılmıyor bir çok markaların yorganlarıda burda dikiliyor(sarar,çilek issimo gibi) zaten yorgan alacaklar dikkat etmesi gereken içi silikon olacak dış yüzeyde pamuklu kumaş olmasıdır. microfiber yumaşak yüzeyiyle cazip gözüksede tozu ve polyester olması açısından sağlıklı değildir.bu yorganlara n11 sitesinden idil2000 diye arattırırsanız bu firmanın ürünlerine ulaşırsınız bilginize asla pişman olmazsınız

Ipek dolgulu yorgan oneririm canim. Ben cok arastirdim en sagliklisi ipek dolgulu olan. Kaz tuyu kesinlikle almayin. Hayvanciklara cok buyuk eziyet ediyorlar o tuyleri almak icin.

Back
X