• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk için hangi yorgan yastık

kirass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
514
420
103
Meraba kızlarr
Kızım 3 yasına girecek neredeyse
Ona oda yapmaya basladim. Yatagini karyolasini falan aldik. Tek kisilik yorgan alcam su an indirim var hem yatasta hem madama cocoda
Siz hangi yorgani aldiniz cocuklariniza
Hangi yorgani tavsiye edersiniz.
Malzemeleri degisiyor.
Pamuk olan var silikonize elyaf nano elyaf
Bambu pamuk yun kaz tuyu😂
Bnm kızim cok terler
Aslinda terletmeyen guzel bir yorgan olsa iyi olur
Opuyorum hepinizi
Bu arada bıcır bıcır nevresimler tavsiye edebileceginiz
Yorgan yastik carsaf
Hepsini dinleyebilirim :)
Yatak koruma da 😅

Hepsini english home'dan almıştım. Yastık normal en yumuşak ve ince yastığı kullanyorum

Pamuk yorgan yaptırmıştı annem kızım için kızım henüz 1 yaşında ama altına koydum sarılıp uyuyor gibi bazen ona.
Nevresim için benim tavsiyem gidin kumaşçıya kumaş alın markaların 3 te 1 fiyatına halledersiniz hem de çok güzel nevresim kumaşı desenleri oluyor. Ben müslinleri nevresimleri hep böyle yaptım hatta ağız mendillerini de 😂 devir ekonomi devri bacım 🤪

Meraba kızlarr
Kızım 3 yasına girecek neredeyse
Ona oda yapmaya basladim. Yatagini karyolasini falan aldik. Tek kisilik yorgan alcam su an indirim var hem yatasta hem madama cocoda
Siz hangi yorgani aldiniz cocuklariniza
Hangi yorgani tavsiye edersiniz.
Malzemeleri degisiyor.
Pamuk olan var silikonize elyaf nano elyaf
Bambu pamuk yun kaz tuyu😂
Bnm kızim cok terler
Aslinda terletmeyen guzel bir yorgan olsa iyi olur
Opuyorum hepinizi
Bu arada bıcır bıcır nevresimler tavsiye edebileceginiz
Yorgan yastik carsaf
Hepsini dinleyebilirim :)
Yatak koruma da 😅
Merhaba benim oğlum da 3 yaşında kardeşi doğduğu için ona oda takımı aldık yatağı bambiden aldık. Evideadan iki tane klasik tek kişilik ölçüde çocuk nevresim takımı aldık ayıcıklı koalalı çok tatlılar. İkincisi yüzde elli indirimliydi ben aldığımda. Ebebekten yüzde yüz pamuktan yastığı vardı zaten yeni kullanmaya başlayacak. Bizim de yorgan eksik sadece ikeadaki yorganlar iyiymiş diyorlar. Kenar koruma yastıklarından almayacağız çünkü büyüdü artık yatağı zaten korumalı.

Bizim de yatagimiz korumali montessori
Dun yatasa madame cocoya sareve baktim
Birde lova ya
Bambu yorganlari begendim sanki
Sarevin yine aloe vera mi dedi bisey dedi
O yorgan guzeldi
O arada kizim cisimm diye bagirdigi icin hic konusamadik belki alcaktim o yorgani 😅

Back
X