Yorgan Ve Yastıkları Nereye Katacağım?

Bir sevgili

Çok İnsan Tanı. Azını Sev. Hiçbirine Güvenme 🔗
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
715
579
Kızlar merhaba. Ev taşıyacağız. Ve ben yeni evde yorganları, yastıkları ve döşekleri nereye katacağımı bilemedim. Yüklük dolabı yok bu evde. Yatak odası elbise dolabı ve yatağı anca alacak kadar büyük. Çocuk odası küçük. Oturma odası olmaz zaten. Salon desem abest durur. Ne yapsam bilemedim. 5 yorgan , 10 yastık, 1 döşek , battaniyeler, çarşaflar, pikeler , nevresimler .. daha bir sürü şey. Sizce nereye koymalıyım?? Koridor da dolap yaptıracak kadar yer de yok :KK43:

Vakumlu hurçla baza altı , koltuk bazası varsa oraya , olmadı dolap üstlerine
Yatağın altına kışlık yazlık değiştiriyorum. Pek yer yok orada da 🙁 dolabın üstü de bu kadar şeyi ağır olacak hepsi taşır mı bilemiyorum 🙁 sizce salona önü camlı estetik duracak yatak dolabı mı yaptırsam kenara bir yere

8.15 te çok ilginç bir dert hakikaten . evi taşınmadan görmediniz mi ? 15 yıllık evliyim 10 yastikla hiç işim olmadı .Birazindan vazgecin kalanlari baza altı , dolap üstüne koyun , olmadı ufak bir dolap alın yani
Evet evi taşıyacağımız için erken açmak istedim. Evi de uygun bulduk ve aldık paramıza göre yani

Ben ekstra salon kurmayı saçma buluyorum. Şu an oturma odam yüklük gibi, salonumda da TV koltuk sehpa var orada oturuyoruz.
Aslında bence de öyle. Ama bu ev de salon var ve oturma odası iki koltuk bir tv ünitesi alacak kadar büyük. Oturma odasını yüklük odası yapsam olmaz çünkü mutfak la yan yana ve balkonlar bir mutfakla. Ve hava alan tarafta oturma odası. Bende masa sandalye yi ve büfeyi salona katarım yüklüğü de şimdilik kenara dizerim ilerde paramız olunca salona önü aynalı yüklük dolabı yaptırırım diye düşündüm yorumlardan da esinlenerek. Sizce nasıl durur

Kızlar merhaba. Ev taşıyacağız. Ve ben yeni evde yorganları, yastıkları ve döşekleri nereye katacağımı bilemedim. Yüklük dolabı yok bu evde. Yatak odası elbise dolabı ve yatağı anca alacak kadar büyük. Çocuk odası küçük. Oturma odası olmaz zaten. Salon desem abest durur. Ne yapsam bilemedim. 5 yorgan , 10 yastık, 1 döşek , battaniyeler, çarşaflar, pikeler , nevresimler .. daha bir sürü şey. Sizce nereye koymalıyım?? Koridor da dolap yaptıracak kadar yer de yok :KK43:
Ben hurclara koyup yatak odasındaki dolabın üzerine koyuyorum görüntüsü hoş olmasa da işimi hallediyo ben de sık taşınmak zorunda kalan birim

Aslında bence de öyle. Ama bu ev de salon var ve oturma odası iki koltuk bir tv ünitesi alacak kadar büyük. Oturma odasını yüklük odası yapsam olmaz çünkü mutfak la yan yana ve balkonlar bir mutfakla. Ve hava alan tarafta oturma odası. Bende masa sandalye yi ve büfeyi salona katarım yüklüğü de şimdilik kenara dizerim ilerde paramız olunca salona önü aynalı yüklük dolabı yaptırırım diye düşündüm yorumlardan da esinlenerek. Sizce nasıl durur
Benim de otur odasiyla mutfağın balkonu bir. Oturma odasının balkonunu da kendi oda kapısını da kapattım kilitledim, bu şekilde yüklük olarak kullaniyorum.

Eğer yatak odası musaitse bence oraya boydan boya gömme dolap yaptırın. Ben olsam dolabı oturma odasına yaptırır salonda da otururdum dediğim gibi.

X