Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Seke seke sakalimm oy madimakkkk
Kizlar ben kacirdim amaa kayseri mantisi yapicaktim.kismet olmadi bu aralar cok yogun yorgun bitkinim.Askim madimaga verdim oyumu offff canim.cektii heeeellerine saglik herkesin keske daha oy hakkimiz olsa icli kofte cig kofte ve lahmacun ve katmer ayy hepsi harika kizlarrrr
Ben boyle olcagini tahmin ediyodum:) hatta ablamada dedim su an sana rakip sarma diye onunda sunumu gayet iddiali ama kendimin sondan 4-5inci olcagimi saniyodum...:/ gerci daha oylama devam ediyo belli olmaz
Kızlar ellerinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor. İçli köfteye oy verdim ama çok zorlandım gerçekten. Hele o sarmalar ne öyle. Yapanın parmakları düğümlenmiştir. Katmer süper. Tatlılar harika. Offff acıktım ya. Bir daha ki sefere tek tek gelin olmuyor böyle ama...