- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Kim demiş, yap ızgara yeZaten güzel şeyler hep sağlıksız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim demiş, yap ızgara yeZaten güzel şeyler hep sağlıksız
Tahminin neydi yoksa benmi 1.ydimDiğerleriyle çok zor vedalaşarak lahmacuna verdim oyumu.
Şaşırdım oylamaya,tahminlerim tutmadı.
Çok teşekkür ederimİçli köfteyi tek gecerimmmm
Sunumların 10 numara da ,bilindik tarifler yapmadığından kaybediyorsunBenim tahminim tam tuttu
Sadece kendimi ilk 5 de 6 da tahmin etmiyordum, süpriz oldu
Hoyyyt hadi ordan tabi ki benTahminin neydi yoksa benmi 1.ydim
Çiğköfte 1.olur diyordum ama öteki çiğköfteTahminin neydi yoksa benmi 1.ydim
Yarismayi ciddiye aldik bu sefer ben icli kofte iyi alir biliyodum e ablamda Masallah guzel yapiyo bunla katilsan 1.olursun dedim ve dogru tahminZaten güzel şeyler hep sağlıksız
Olsun ,ablan 1.bu seferde Arka arkaya madalya alacaksınız galiba ,okuyup üflettiniz mi ne yaptınız?
Kim uğraşacak ızgara ile ,bulaşığı ileKim demiş, yap ızgara ye
Kız katmeri bilmeyen var mı Meşhurdur aslında katmer Alıştım artık ben zatenSunumların 10 numara da ,bilindik tarifler yapmadığından kaybediyorsun
Sonra deynep neden tontiş, işte bu yüzdenKim uğraşacak ızgara ile ,bulaşığı ile
Çok teşekkür ederimteşekkür ederim kullandım. biraz geç anladım konuyu
malum diyete başladım ya başıma vurdu ilk günden yemekleri görünce
içli köfte dedim:))
Meşhur ama klasik değilKız katmeri bilmeyen var mı Meşhurdur aslında katmer Alıştım artık ben zaten
Bir dahaki katılmam da bana söylersin o zaman ne yapacağımıYarismayi ciddiye aldik bu sefer ben icli kofte iyi alir biliyodum e ablamda Masallah guzel yapiyo bunla katilsan 1.olursun dedim ve dogru tahmin
Hahahhahahhh havani sevsinleeerrrHoyyyt hadi ordan tabi ki ben
Ben boyle olcagini tahmin ediyodum:) hatta ablamada dedim su an sana rakip sarma diye onunda sunumu gayet iddiali ama kendimin sondan 4-5inci olcagimi saniyodum...:/ gerci daha oylama devam ediyo belli olmazÇiğköfte 1.olur diyordum ama öteki çiğköfte
Onun yerine baklava yapaydin gör bak başkası oy alıyor muydu, gitti güzelim fistiklar o kadar pahalı, bi de bol bol dökmüşKız katmeri bilmeyen var mı Meşhurdur aslında katmer Alıştım artık ben zaten
Çok teşekkür ederimKızlar ellerinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor. İçli köfteye oy verdim ama çok zorlandım gerçekten. Hele o sarmalar ne öyle. Yapanın parmakları düğümlenmiştir. Katmer süper. Tatlılar harika. Offff acıktım ya. Bir daha ki sefere tek tek gelin olmuyor böyle ama...
Ben bilmiyorum katmeri hiç yemedim :)Meşhur ama klasik değil