- 2 Aralık 2015
- 31.741
- 105.769
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kisin veririm yazin aile bi arada olunca ye babam ye sonra gelsin kilolarBen de kışın alıyorumBenim sağlık problemlerim var ilaçları biraz ihmal etsem hemen alıyorum veya ruh halimden dolayı etkileniyorAma aşağı yukarı hep aynıyım
Veririsin inşaallah çok değil
Vaktinde az yemedimSen geceleri çok yiyorsun galibaNeyin rahatlattığını çok iyi biliyorsun
Vaktinde az yemedimSen geceleri çok yiyorsun galibaNeyin rahatlattığını çok iyi biliyorsun
Ben kızartma falan yapmıyorum,daha doğrusu sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz.Yazın harekette çok olunca kilo veriliyor..Birde kışın her yere araba ile gidiyorum yazın yürüyorum onun etkisi var..Ben kisin veririm yazin aile bi arada olunca ye babam ye sonra gelsin kilolar
Cok gecmis olsun ilaclarin cok etkisi var cidden:/ama yerinde sayiyosan sıkıntı yok:))
Insallah veririm ablacim 53e düssem bana yeter daha azini istemiyorum zaten:)
Ben diyette değilim hayatta yememBen saat 9 dan sonra hatta bazen daha erken birşey yiyemiyorum..Diyet dönemlerinden alışkanlık kendimi kötü hissediyorumVaktinde az yemedim
Oylar süper gidiyo ben kacinciyim bil bakalim eveeeetttttt 1.yiiiiiiiimmmmmBu arada ben hala oy vermedim,oy sayısını göremiyorum Son kez bakıp vereyim oyumuBakalım kim nerelerde?
Ama sondanOylar süper gidiyo ben kacinciyim bil bakalim eveeeetttttt 1.yiiiiiiiimmmmm
Sondan mıOylar süper gidiyo ben kacinciyim bil bakalim eveeeetttttt 1.yiiiiiiiimmmmm
Ne guzel...ben yazin almasam sorun yok ama aile bi araya geliyo abim okuldan dönuyo derken her gunumuz yemek söleni e ne kadar kisabilirim bende bikac kilo aliyorum buda benim bahanem isteBen kızartma falan yapmıyorum,daha doğrusu sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz.Yazın harekette çok olunca kilo veriliyor..Birde kışın her yere araba ile gidiyorum yazın yürüyorum onun etkisi var..
Ben 4-5 versem yeter ama çok fazla olmaduğım için uğraşmıyorumBahanem hazır
Geri verdikten sonra sorun yok önemli olan farkında olmakNe guzel...ben yazin almasam sorun yok ama aile bi araya geliyo abim okuldan dönuyo derken her gunumuz yemek sölebi e ne kadar kisabilirim bende bikac kilo aliyorum buda benim bahanem iste
Zaten güzel şeyler hep sağlıksızİc iç de böbreklerin diğer tarafta dile gelsin
Olsun ,ablan 1.bu seferde Arka arkaya madalya alacaksınız galiba ,okuyup üflettiniz mi ne yaptınız?Ama sondan
Çok teşekkür ederim ablacığım.Bu arada gelmişken oyumu da kullandım ....
Katılan herkesin eline emeğine sağlık ... cidden çok güzel sunumlar ....çok profesyonel görüntüler var ... lezzetleri eminim her birinin güzeldir .
Ben kızartırken çatlamamış , patlamamış ..şekli ile 10 numara ... çok sevdiğim bir tarife verdim oyumu ...
Başarılar dilerim tüm arkadaşlaraaaa
İçli Köfte- Şanlıurfa Mutfağından-Selva İrmik Sponsorluğunda
Benim tahminim tam tuttuDiğerleriyle çok zor vedalaşarak lahmacuna verdim oyumu.
Şaşırdım oylamaya,tahminlerim tutmadı.
Evet öyle can sagligi olsunda kilo bi sekilde verilir:)Geri verdikten sonra sorun yok önemli olan farkında olmak