Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de kışın alıyorumBenim sağlık problemlerim var ilaçları biraz ihmal etsem hemen alıyorum veya ruh halimden dolayı etkileniyorAma aşağı yukarı hep aynıyım
Veririsin inşaallah çok değil
Ben kisin veririm yazin aile bi arada olunca ye babam ye sonra gelsin kilolar
Cok gecmis olsun ilaclarin cok etkisi var cidden:/ama yerinde sayiyosan sıkıntı yok:))
Insallah veririm ablacim 53e düssem bana yeter daha azini istemiyorum zaten:)
Ben kisin veririm yazin aile bi arada olunca ye babam ye sonra gelsin kilolar
Cok gecmis olsun ilaclarin cok etkisi var cidden:/ama yerinde sayiyosan sıkıntı yok:))
Insallah veririm ablacim 53e düssem bana yeter daha azini istemiyorum zaten:)
Ben kızartma falan yapmıyorum,daha doğrusu sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz.Yazın harekette çok olunca kilo veriliyor..Birde kışın her yere araba ile gidiyorum yazın yürüyorum onun etkisi var..
Ben 4-5 versem yeter ama çok fazla olmaduğım için uğraşmıyorumBahanem hazır
Ben diyette değilim hayatta yememBen saat 9 dan sonra hatta bazen daha erken birşey yiyemiyorum..Diyet dönemlerinden alışkanlık kendimi kötü hissediyorum
Ben kızartma falan yapmıyorum,daha doğrusu sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz.Yazın harekette çok olunca kilo veriliyor..Birde kışın her yere araba ile gidiyorum yazın yürüyorum onun etkisi var..
Ben 4-5 versem yeter ama çok fazla olmaduğım için uğraşmıyorumBahanem hazır
Ne guzel...ben yazin almasam sorun yok ama aile bi araya geliyo abim okuldan dönuyo derken her gunumuz yemek söleni e ne kadar kisabilirim bende bikac kilo aliyorum buda benim bahanem iste
Ne guzel...ben yazin almasam sorun yok ama aile bi araya geliyo abim okuldan dönuyo derken her gunumuz yemek sölebi e ne kadar kisabilirim bende bikac kilo aliyorum buda benim bahanem iste