• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Ben de kışın alıyorum:KK12:Benim sağlık problemlerim var ilaçları biraz ihmal etsem hemen alıyorum veya ruh halimden dolayı etkileniyor:KK53:Ama aşağı yukarı hep aynıyım:KK45:
Veririsin inşaallah çok değil:KK66:
Ben kisin veririm yazin aile bi arada olunca ye babam ye sonra gelsin kilolar:D
Cok gecmis olsun ilaclarin cok etkisi var cidden:/ama yerinde sayiyosan sıkıntı yok:))
Insallah veririm ablacim 53e düssem bana yeter daha azini istemiyorum zaten:)

Kola içilmez mi yav diyeceğim de Lunya dan çekiniyorum:KK17:

Geçen gün aklıma geldi diyet yapmadan da kilomu koruyorum ,bu da başarı değil midir N Nana :KK45:

Geldi geldi:halay:
Sağlığa zararlı canım biz yılda 1 veya 2 defa içiyoruz.Oda mecburi durumlarda:KK45:
Tabi oda önemli kilo almıyoruz:KK45:
Hoşgeldi:halay:

Ben kisin veririm yazin aile bi arada olunca ye babam ye sonra gelsin kilolar:KK70:
Cok gecmis olsun ilaclarin cok etkisi var cidden:/ama yerinde sayiyosan sıkıntı yok:))
Insallah veririm ablacim 53e düssem bana yeter daha azini istemiyorum zaten:)
Ben kızartma falan yapmıyorum,daha doğrusu sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz.Yazın harekette çok olunca kilo veriliyor..Birde kışın her yere araba ile gidiyorum yazın yürüyorum onun etkisi var..
Ben 4-5 versem yeter ama çok fazla olmaduğım için uğraşmıyorum:ıslık:Bahanem hazır:KK70:

Ben kızartma falan yapmıyorum,daha doğrusu sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz.Yazın harekette çok olunca kilo veriliyor..Birde kışın her yere araba ile gidiyorum yazın yürüyorum onun etkisi var..
Ben 4-5 versem yeter ama çok fazla olmaduğım için uğraşmıyorum:ıslık:Bahanem hazır:KK70:
Ne guzel...ben yazin almasam sorun yok ama aile bi araya geliyo abim okuldan dönuyo derken her gunumuz yemek söleni e ne kadar kisabilirim bende bikac kilo aliyorum :KK70:buda benim bahanem iste

Ne guzel...ben yazin almasam sorun yok ama aile bi araya geliyo abim okuldan dönuyo derken her gunumuz yemek sölebi e ne kadar kisabilirim bende bikac kilo aliyorum :KK70:buda benim bahanem iste
Geri verdikten sonra sorun yok önemli olan farkında olmak:KK51:

Bu arada gelmişken oyumu da kullandım ....

Katılan herkesin eline emeğine sağlık ... cidden çok güzel sunumlar ....çok profesyonel görüntüler var ... lezzetleri eminim her birinin güzeldir .

Ben kızartırken çatlamamış , patlamamış ..şekli ile 10 numara ... çok sevdiğim bir tarife verdim oyumu ...

Başarılar dilerim tüm arkadaşlaraaaa :KK36:

İçli Köfte- Şanlıurfa Mutfağından-Selva İrmik Sponsorluğunda:KK56:
Çok teşekkür ederim ablacığım.:KK200::KK200:

Back