- 2 Aralık 2015
- 31.499
- 105.105
Antep katmerini bilmiyoruz ama ,üzerinde fıstık var ,daha farklı gibidir diye düşünüyor insan.Ben de alıştım artık,galiba ,sanırsamKız katmeri bilmeyen var mı Meşhurdur aslında katmer Alıştım artık ben zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antep katmerini bilmiyoruz ama ,üzerinde fıstık var ,daha farklı gibidir diye düşünüyor insan.Ben de alıştım artık,galiba ,sanırsamKız katmeri bilmeyen var mı Meşhurdur aslında katmer Alıştım artık ben zaten
Çok teşekkür ederimÖncelikle herkesin eline sağlık hepsi çok güzel gözüküyor.Bir tane seçmek zorunda olduğumuz için birini seçtim
İçli köfte olarak kullandım oyumu .
Katılan arkadaşlara başarılar dilerim.
Gaziantep'in meşhur tatlısı ben de Antep'e gelene kadar bilmiyordum..Bilmemeniz gayet normalBen bilmiyorum katmeri hiç yemedim :)
Plavlar olursa yeni kategori, tereyağlı pirinç pilavı yapıcam zatenMeşhur ama klasik değil
Sarma üstüne salçalı sos olsaydı geçerdi içli köfteyi.Hahahhahahhh havani sevsinleeerrr
Ben boyle olcagini tahmin ediyodum:) hatta ablamada dedim su an sana rakip sarma diye onunda sunumu gayet iddiali ama kendimin sondan 4-5inci olcagimi saniyodum...:/ gerci daha oylama devam ediyo belli olmaz
İçine kaymakAntep katmerini bilmiyoruz ama ,üzerinde fıstık var ,daha farklı gibidir diye düşünüyor insan.Ben de alıştım artık,galiba ,sanırsam
Benim fikirlerim iyidir deeee sen güzel yapabilcen mi onu soyleBir dahaki katılmam da bana söylersin o zaman ne yapacağımı
Onu hani ben yapacaktımPlavlar olursa yeni kategori, tereyağlı pirinç pilavı yapıcam zaten
Birinci olursam uğurun olur canım. Az kaldı canım az daha oy alsan sonuncu olmaktan çıkarsın. Arkadan destekliyorumKiiiiizzzz manolya1458 nasil ugurlu geldim sanaaa bakk birincilige kosuyosun ilk oy bendendi 1.olursan etiketlemede cok meth et benibu arada bende sonunculuga dogru kosuyorum bi gel bacina destek ol
Kimseye kaptırma tarifiniPlavlar olursa yeni kategori, tereyağlı pirinç pilavı yapıcam zaten
Aslında aklımda fıstık sarma vardı ama son anda katmer oldu Katmerin bol fıstıklısı makbuldürOnun yerine baklava yapaydin gör bak başkası oy alıyor muydu, gitti güzelim fistiklar o kadar pahalı, bi de bol bol dökmüş
Alacağım şimdi merdaneyi elimeBenim fikirlerim iyidir deeee sen güzel yapabilcen mi onu soyle
Canim benim ooo:) dur birak o sopayi ben ablamin yerine sabahtan beri burdayim o 1.ligin tadini cikarsin sizinle ben ilgilenirimmanolya1458 da reklamlar gibi araya giriyor ,bize katıldığı hiç yok
Ben oyle sevmiyorum yaa:/ 2 oy hakkim olsa digeri kesinlikle sarmanindi baksana kalem gibi sarilmis:) yaa cok canim cekti bide katmer canim cekti :)Sarma üstüne salçalı sos olsaydı geçerdi içli köfteyi.
Benim aklımda neler yoktu ki,bir sürü şey düşündüm ,hiçbiri nasip olmadı.Aslında aklımda fıstık sarma vardı ama son anda katmer oldu Katmerin bol fıstıklısı makbuldür
Sen kabul etmedin, bulgur pilavı yapıcam dedinOnu hani ben yapacaktım
Lunya kapmaya çalışıyorKimseye kaptırma tarifini
Sen ondan önce yap kimse yapmasınSen kabul etmedin, bulgur pilavı yapıcam dedin
Lunya kapmaya çalışıyor
Fiyuuu idialiyim diyosun e gorelim bakalim pilavlarda kararsizim katilsam mi diye ama ablami gördüm sevke geldim pilavlarda ben 1.olcam hhhahahaAlacağım şimdi merdaneyi elime
Yaptıklarım ,yapacaklarımın teminatıdır