Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle herkesin eline sağlık hepsi çok güzel gözüküyor.Bir tane seçmek zorunda olduğumuz için birini seçtim İçli köfte olarak kullandım oyumu .
Katılan arkadaşlara başarılar dilerim.
Gaziantep'in meşhur tatlısı ben de Antep'e gelene kadar bilmiyordum..Bilmemeniz gayet normal
Ama müthiş bir lezzettir arkadaşımızın tarifi ile deneyebilirsiniz..
Ben boyle olcagini tahmin ediyodum:) hatta ablamada dedim su an sana rakip sarma diye onunda sunumu gayet iddiali ama kendimin sondan 4-5inci olcagimi saniyodum...:/ gerci daha oylama devam ediyo belli olmaz
Kiiiiizzzz manolya1458
nasil ugurlu geldim sanaaa bakk birincilige kosuyosun ilk oy bendendi 1.olursan etiketlemede cok meth et benibu arada bende sonunculuga dogru kosuyorum bi gel bacina destek ol
Antep katmerinden istiyorum bennn yaaa ne zamandır bulamıyorum bizim şehir de :)) içli köfte'den istiyorum,hele adana kebap ,çiğ köfteler,lahmacunlar,sarmalar,madımaklar,künefeler eliniz kolunuz dert görmesin hatunlar hepsi birbirinden güzel kargodan gönderebilirseniz ne kadar güzel olur ,bir garip sevinir :))
Benim aklımda neler yoktu ki,bir sürü şey düşündüm ,hiçbiri nasip olmadı.
Tokat kebabı
Kara lahana sarması
Kadayıf dolması
Mıhlama
Kayseri yağlaması
Bakın ne güzel düşünüyorum