- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan sonra da O şevke gelir o zamanFiyuuu idialiyim diyosun e gorelim bakalim pilavlarda kararsizim katilsam mi diye ama ablami gördüm sevke geldim pilavlarda ben 1.olcam hhhahaha
Kayseri yağlaması lafı geçince, aklıma Nevoş'un yaptığı tarif geliyorBenim aklımda neler yoktu ki,bir sürü şey düşündüm ,hiçbiri nasip olmadı.
Tokat kebabı
Kara lahana sarması
Kadayıf dolması
Mıhlama
Kayseri yağlaması
Bakın ne güzel düşünüyorum
Ben de zaten Onun yaptığını görmüştüm de ,ağzımın suyu yere akmıştıKayseri yağlaması lafı geçince, aklıma Nevoş'un yaptığı tarif geliyor
Haftanın 3 günü mutlaka pirinç pilavı olur zaten, ondan önce eklerim benSen ondan önce yap kimse yapmasın
Pehhhh tutmaz bunlar sana diyimBenim aklımda neler yoktu ki,bir sürü şey düşündüm ,hiçbiri nasip olmadı.
Tokat kebabı
Kara lahana sarması
Kadayıf dolması
Mıhlama
Kayseri yağlaması
Bakın ne güzel düşünüyorum
Gel kiz mune ablanin evi müsait kiziylada kanka olcam zaten mutfakta yemek yiyip oynicaz
Öyle olur Walla bizde aramizda rakibiz iste bunu sen kazandin digerini ben kazancam hesabiOndan sonra da O şevke gelir o zaman
Şu an yutkunuyorum, ahh şimdi olsa ne götürürdümBen de zaten Onun yaptığını görmüştüm de ,ağzımın suyu yere akmıştı
Ben bulgur pilavı daha çok yapıyorum belki bulgur pilavı yaparımHaftanın 3 günü mutlaka pirinç pilavı olur zaten, ondan önce eklerim ben
Kayseri yağlaması lafı geçince, aklıma Nevoş'un yaptığı tarif geliyor
Daha önce o tarifle katılmış olmasaydım yine yapacaktımBen de zaten Onun yaptığını görmüştüm de ,ağzımın suyu yere akmıştı
Tesekkurler, aminÇiğköfte ile adana kebap arasında kaldım ve çiğköfteye oy verdim. Hepinizin emeğine, eline sağlık canlar. Sofranızdan bereket hiç eksik olmasın
Kız kim dedi etmedim , ettim ettimSen kabul etmedin, bulgur pilavı yapıcam dedin
Lunya kapmaya çalışıyor
Azıcık ucundan diye diye ben de götürürdüm.Sonra da kendime kızardım bu saatte niye yedim diyeŞu an yutkunuyorum, ahh şimdi olsa ne götürürdüm
Mune abla seni KiB liyorum işin hep yemekle , bı yapayım demek yokOooooo bir dahaki kategoride daha çok tarif olacak yani, güzeeeeellll iştah kabartan bir sürü görsele bakınca ben
Yedim banıMune abla seni KiB liyorum işin hep yemekle , bı yapayım demek yok
Ne bana çıtlat hemen ben de sana bi tarif dicem aklına yatarsa bir mayısta yap eklePilavlarda da aklıma bir tarif geldi benim.Bakalım nasip olacak mı katılmak.