• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
ayıpsın usha hanım, muzlu süt neymiş ki, ben gelinime beşi bir yerde kutu süt takarım...:60:
bizde geline çok takılıp takıştırılır...sen bi daha düşün bence...:9::9::9:

Hımm ayrıntılı konuşmak lazım bu işi :ssz:

rahmetli babaannemde anneme 5 i 1 yerde demiş 5 çeyreği ipe dizmiş :60::60::60::

Benim oğlan senin kıza bie kaç boy büyük:1:

Hoş buldum nevoşum:16:

Yaş farkı önemli değil yeter ki ruhları uyuşsun:ssz: benim kızım çok olgundur:21: :52::52:

nevrestecim hep sorayım diyorum unutuyorum...sen kesin bilirsin yada yapmışsındır...
hiç bildiğin krokan tarifin varmı??
ölçü lazım bana...fındıklı veya cevizli susamlı farketmez...nasıl yapılıyor, nekadar şeker kullanılıyor vs..

Yok canım bende hiç yapmadım ama adra benim topiğe bir tarif eklemişti:44:Ona sor istersen:34:

Bak gördünmü bir muzlu süt yapmaya üşendi kaynana lafı kıvırıyo :60::60::60:

O daha iyi ya yaşın yanlış olaydı :52:aa diyolar hiç göstermiyosun ama anlatamıyorum yanlış olduğunu :60::60:
Yok yok yetişemiyorum bir yandan özel mesajlara cevap veriyorum:9:
Evet yaşım yanlış olsaydı daha kötü:60:
Benim oğlan senin kıza bie kaç boy büyük:1:

Hoş buldum nevoşum:16:

Nasılsın canım:38:

rahmetli babaannemde anneme 5 i 1 yerde demiş 5 çeyreği ipe dizmiş :60::60::60::

Yaş farkı önemli değil yeter ki ruhları uyuşsun:ssz: benim kızım çok olgundur:21: :52::52:

beş çeyrek mi :60:
benim dedemde anneme 5 burma bilezik takacam demiş, takmış da...
ama düğünden iki gün sonra geri almış :60:
meğer sarrafla anlaşmış....
zavallı annecim ne yıkılmıştır :5:

Yok canım bende hiç yapmadım ama adra benim topiğe bir tarif eklemişti:44:Ona sor istersen:34:
tamam canım adraya sorayım ben...

Son düzenleme:
Ahahahaha süpermiş, ellerine sağlık kız annesi :31: Nevoşu mu dünür seçtin kendine :12:
Yok vermiyor turşusunu kuracakmış:9:

Tamam canım:29:

Ahahahaha süpermiş, ellerine sağlık kız annesi :31: Nevoşu mu dünür seçtin kendine :12:

Dimi ama :21: gözüme soktular aşureleri dayanamadım yaptım :ssz: birde orada burada lafını ediyolar :19:

Henüz düşünme aşamasındayım hayalim :ssz:ama kimi seçsem iş çıkışı gittiğinde aç kalmaz kınalı kuzum :52::52:

Bunu anlatmayaydın iyiydi oğlunun şansı kalmadı be güzelim :60::60::60::60:

Yok vermiyor turşusunu kuracakmış:9:

Tamam canım:29:

Eee sende hemen vazgeçtin:20: hiç ısrar zorlama yok bakıyorum :19:

Dimi ama :21: gözüme soktular aşureleri dayanamadım yaptım :ssz: birde orada burada lafını ediyolar :19:

Henüz düşünme aşamasındayım hayalim :ssz:ama kimi seçsem iş çıkışı gittiğinde aç kalmaz kınalı kuzum :52::52:

Bak bunları iyi düşün:52:Oğlumda çok becerikli ben börek yapınca gelip soruyor anne babalar börek yapar mı :26:Yok deyince kızıyor hamur istiyor ve oklavayı ele geçiriyor:60:

beşi bi yerdelerden burma bileziklerden bahsediyorum ben, sen de aç kalmaz kına kuzum diyorsun...:19::19:
eh ne diyim, al turşusunu kur kınalı kuzunun...
bize gelin mi yok, değilmi nevrestem...
benim oğlum elini sallasa ellisi...:63:

Bak bunları iyi düşün:52:Oğlumda çok becerikli ben börek yapınca gelip soruyor anne babalar börek yapar mı :26:Yok deyince kızıyor hamur istiyor ve oklavayı ele geçiriyor:60:

Bunları geç olmadı hazır söylerler:ssz: ne takçanız ondan haber ver :60::60:

Bunu anlatmayaydın iyiydi oğlunun şansı kalmadı be güzelim :60::60::60::60:

Eee sende hemen vazgeçtin:20: hiç ısrar zorlama yok bakıyorum :19:

sen babaanneme ne bakıyorsun usha, yaşlı başlı kadın...annemi alabilmek için uaynıklık etmiş...
biz mantık evliliği düşünüyoruz...kızın gitsin kendi beğensin burmaları setleri....
ben öderim parasını...aslan gibi anası var oğlumun arkasında pehhh :51::51:

beşi bi yerdelerden burma bileziklerden bahsediyorum ben, sen de aç kalmaz kına kuzum diyorsun...:19::19:
eh ne diyim, al turşusunu kur kınalı kuzunun...
bize gelin mi yok, değilmi nevrestem...
benim oğlum elini sallasa ellisi...:63:

Hiiii kavgada söylenmeeezz :52::52::52:

Geri almış ama o burmaları büyük dedesi :52:ya dedesine çektiyse :60::60::60:

Yok hiç vazgeçer miyim annesi tatlı kızı da tatlıdır:12::29::9:

Sende sanki dünür tipi var gibi gelmeye başladı :9::9:

Ben kesin çoktan yemişimdir onu :60::60::60:

Kızımın talipleri sıraya dizildi de :21:

Yaş farkı önemli değil yeter ki ruhları uyuşsun:ssz: benim kızım çok olgundur:21:
:52::52:

Arada sekiz yaş var,sonra benim oğlan kıskançlık krizlerine girmesin ben yaşlandım, hatun genç diye:52::52:

:60::60:Ne isterseniz elimiz mahkum:60:

Şimdi formalite olarak gönlünüzden ne koparsa diycez ama gönlünüzden kopma potansiyelini de bir görseydik iyiydi :52:

sen babaanneme ne bakıyorsun usha, yaşlı başlı kadın...annemi alabilmek için uaynıklık etmiş...
biz mantık evliliği düşünüyoruz...kızın gitsin kendi beğensin burmaları setleri....
ben öderim parasını...aslan gibi anası var oğlumun arkasında pehhh :51::51:

''Biz mantık evliliği düşünüyoruz'' :52::52:

Senden fena kaynana olur be gazel :60::60::60:

Back