• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
bende kullandim oyumu...
bütün tarifler cok lezzetli görünüyordu,yanliz aklim Manisa kebabinda kaldi..
Oyum Manisa kebaina gitti..bir gün manisaya gidersem,orjinalini yemek istrim...
ellerinize saglik:56:

Çok teşekkür ederim :17: geleceğiniz zaman için ufak bir tavsiye; sadece Manisa kebabı yapan yerde yemenizi tavsiye ederim:34: tabi yanlış anlaşılmasın bana da beklerim :42:size kendi ellerimle yaparım :21:olmadı dışarıdan söyleriz :52:

Çok teşekkür ederiz:16:O zaman yarış bitmeden dönüyor:52::52:

Dönsün ya kendimi işe vurdum resmen :43: o anlatsın ben yorulayım eskisi gibi :ssz: öyle daha kolay oluyor benim için :27:

Çok teşekkür ederim :17: geleceğiniz zaman için ufak bir tavsiye; sadece Manisa kebabı yapan yerde yemenizi tavsiye ederim:34: tabi yanlış anlaşılmasın bana da beklerim :42:size kendi ellerimle yaparım :21:olmadı dışarıdan söyleriz :52:

Dönsün ya kendimi işe vurdum resmen :43: o anlatsın ben yorulayım eskisi gibi :ssz: öyle daha kolay oluyor benim için :27:

Özledin değil mi:52:Neyse çok değilmiş yarın gelir:29:
Nasılsın canım:16:Senin çocuk kaç yaşında:26:

Cok tesekkür ederim..yemis kadar oldum:16:

Olurda yolum Manisaya düserse, tavsiyelerinizi dikkate alacagim...

Özledin değil mi:52:Neyse çok değilmiş yarın gelir:29:
Nasılsın canım:16:Senin çocuk kaç yaşında:26:

canım misafirim vardı.. gerçi pc yi açtım örgü örneği baktık:27: hatta kaşla göz arasında burayada girdim :1:ama cevap yazamadım :50:

benim kız 2 yaşında teyzesi ellerinden öper... sonrada avucunu açar ver der :60::60::60::60:

canım misafirim vardı.. gerçi pc yi açtım örgü örneği baktık:27: hatta kaşla göz arasında burayada girdim :1:ama cevap yazamadım :50:

benim kız 2 yaşında teyzesi ellerinden öper... sonrada avucunu açar ver der :60::60::60::60:

Maşaallah canım:nazar::emir_bebek:Allah esirgesin:16:Çok şeker:60:
Benim oğlumda 3 yaşında 1 yaş büyükmüş:9:

Henüz çok ciddi bir öz geçmişimiz yok:60:
Burcu başak yükseleni yay:27:100 cm-16 kilo:30::60:

Fiziksel olarak uygun olabilir:ssz: tabi kızımın kararı:9:
Bursu da idare edebiliriz sanırım :1: fotosunu da görmek lazım ama :60::60::60:

ushacım hep sen bizden istiyorsun da, bakalım biz senin kızı beğenecez mi :23:
nevrestem haksızmıyım?? :60:

Aaaa kız beğenir önce ayol :21:

Hem benim kızımı ne annesi doktorlar ne babası mühendisler istedi de vermedim :60::60::60::60::60:

Çok haklısın:60:
Ayy onlar çok tatlılar:nazar::nazar::emir_bebek:

Oğlan anası değilmisiniz hemen başladınız kaynanalığa ya:52::52:

rabbim çocuklarımızın da eşlerimizin de acılarını hasretlerini göstermesin....
bu arada bizim yaşlar kaç kızlar....:34:
ben 27 'yim..

Beni nevresteden erken yazdırmışlar nüfusa yanlışlıkla :60::60:.60: yaşlı görünmemek için söylemiyorum :32::32:

Back