- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Tüh,hadi ya olmadı bu işte
Maalesef kötü oldu
Tahrik varsa iş değişir.
Bel altı tahrik desem
Çok uzun olmaz İnşAllah hapisliği
Bilmiyorum kaç gün yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüh,hadi ya olmadı bu işte
Tahrik varsa iş değişir.
Çok uzun olmaz İnşAllah hapisliği
Bel altı tahrik desem
Oooo uçan tekme ancak paklar o zaman.
Normalde banlansan yemek yarışması sırasında olduğu için yine üzülürdüm.... Ama bu başka birşey be dejavu... yazıp yazıp siliyorum..............
Bilmiyorum ama en son cezası 1 haftaydıBu daha uzundur diye düşünüyorum:44:
Hoşgeldin canım evet öyle oldu
Selam canım
Evet inşallah
Zaten görünce hemen kib ledim
Böyle vurulmamalı bence ,çok kötü oldu bu.
Zaten görünce hemen kib ledim
Böyle vurulmamalı bence ,çok kötü oldu bu.
Normalde banlansan yemek yarışması sırasında olduğu için yine üzülürdüm.... Ama bu başka birşey be dejavu... yazıp yazıp siliyorum..............
Bilmiyorum ama en son cezası 1 haftaydıBu daha uzundur diye düşünüyorum:44:
Hoşgeldin canım evet öyle oldu
Hayır vuranı bilmesek neyse... ah be dejavu...
Hanım abla ben geçen sene 2,5 ay bu forumdan kadının biriyle hemen hemen hergün telefonda konuştum... ve hemen her telefonda ''çocuğum hasta, ölüyor'' diye ağladı kadın... sonra ortaya çıktı ki meğer kendisi hastaymış....
Herkesin yazdığı şeyleri ciddiye almıyorum/alamıyorum artık ben... keşke sende öyle yapabilseydin be balerina.....
oyum sana hayırlı olsun usha
Hayır vuranı bilmesek neyse... ah be dejavu...
Hanım abla ben geçen sene 2,5 ay bu forumdan kadının biriyle hemen hemen hergün telefonda konuştum... ve hemen her telefonda ''çocuğum hasta, ölüyor'' diye ağladı kadın... sonra ortaya çıktı ki meğer kendisi hastaymış....
Herkesin yazdığı şeyleri ciddiye almıyorum/alamıyorum artık ben... keşke sende öyle yapabilseydin be balerina.....
Zaten o kişide kendi konusunda ban almıştı bliyorsunherhalde gördüysen tabi..
Nasıl bir mantık bu,madem hastasın neden masum bir yavruyu ön ayak yapıp ortaya atıyorsun anlamıyorum..
Yaniş bende okudukça acaba mı diyorum konulara,insanların artık hayal güçleri sınırsız bunu burada çok iyi gözlemledim ..
çocuğu değil de kendisi mi hastaymış, yoksa psikolojik mi hastaymış??
bende buna benzer birini okumuştum...
Görmekle kalmadım fikrimi de belirttim... hoşa gitmedi tabi... umurumda değil hala da oraya ne yazdıysam aynı fikirdeyim... hatta bugün gördüklerim perçinledi resmen...
bak ben şuraya yazıyorum kimsenin yalanı ömür boyu sürmüyor... birkaç araştırma 3-5 telefon görüşmesi yeter de artar bile....
ama ben bu insanların inandırdıkları insanlara üzülüyorum... tıpkı aylarca kızıma sarılıp sarılıp ağladığıma üzüldüğüm gibi...
Aynen öyle canım... ben doktorlarla görüşüp yurt dışından ilaç getirtmek için uğraştım birde bu kadına... yardımları eşim kabul etmiyor dedi... çok dil döktüm vs... ama asla bir kadının çocuğu üzerinden bu kadar ileri gidebileceği aklıma gelmedi... çünkü adı sanı yeri yurdu çalıştığı okul herşey belliydi... çelişkili durumlar olduğunu düşünen arkadaşlar araştırmış okuluna ulaşmış ve o şekilde ortaya çıktı durum....