Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Anketimiz açılmışşş

Hayırlı uğurlu olsun hepimizeee
Evet canım açılmış

Öyle canım benim çok yayılmış bir sünüzütüm var eğer onu etkilerse yandımğımın resmi:18:bir ay uğraş dur
Sanada kolay gelsin

Son düzenleme:

Vay bee ne tariflerim varmış

Beni bu numaralarla kandıramazsınız sevgili ediler

Bu ilk ve sondu ara ara girer tarif veririm

Ya hep bi işler yapıyosun sen be kuzum otur dinlen azıcık:26: Bak ben yemeği yedim dedim eşime kahve yap bana yarım saat olacak neredeyse ama sabırlıyım ben beklerim

Evet canım açılmış

Öyle canım benim çok yayılmış bir sünüzütüm var eğer onu etkilerse yandımğımın resmi:18:bir ay uğraş dur
Sanada kolay gelsin

Ay o çok kötü işte eşimde de var sinüzit bilirim yani gece boyu uyuyamaz tıkanır sürekli hemen önlem almamız gerekir çünkü anlamadan çeviriyor. Bende aynen turp ve zencefilli ıhlamuru yaparım işte ona da. İnşallah hemen iyileşirsin.

Kuzum işte böyle çalışınca akşamlar var bir. Kaynanaya da gidince tabii trafik orada otur gel.. Ancak oluyor. Ütüler kaldı mesela hiç halim yok renklileri de atayım kurusun yarın artık akşam hepsini yıkarım. Eşin kahv mi yapacak onu mu bekliyorsun yarım saattir kız bekleyene kadar kaç kere yapardın. Benimkinin elinden kahve gelmez güzel tost yapar.

Seda seninki seni yine bulmuş

Olmaz seni bırakmayız daha
Öyle canım şimdiden beni korku almış :18:

Kahve dediysem nescafe o kadarı da gelsin artık elinden kötüyüm bugün ben vede sabırlıyım bekliyorum hala

Dedim ki yemek yaparsam kahveler senden tamam dedi banane yapsın

Çalışırken zor oluyor ya ben cumartesileri feda ediyordum öğleden sonraya kadar ama hafta içi sadece yemek

Seda seninki seni yine bulmuş

Evet nevoş aşağıda ismini gördüm zaten dedim kesin birşey yazacak gitmiş oy vermiş deniz ürünlerinde de vermişti işin ilginci. Garip biri yanii

Heee yani yapsın tabii canım benimki de sallama çay güzel yapar ben zaten cumartesi günü geç kalkıyorum kahvaltı alışveriş sürüpüp silme makineye çamaşır atma yemel derken akşam oluyor öbür günde kalan birkaç iş oluyor yapabilirsem ütüyü yapıyorum yapamazsam böylr haftaiçine kalıyor haftasonu beyazları yıkadım şimdi renkliler attım yarına yemeğimi koydum o hazır bir pilav yaparım yanına ütüyü yarın yaparım kaynanaya gidince öyle oluyor. Neyse iki günlük yemeğim var çarşamba günü yine yemek yaparım.

Kızlar hepinizin ellerine sağlık oyumu ikramaya ya verdim... bir yanım konyalı bir yanım trabzonlu... karadenizden en sevdiğim 2 şey mıhlama ve karalahana sarmasıdır...sarmayı yaptı oyu kaptı

Oyumu etli ekmeğe verdim
Katılanların ellerine sağlık

yöresel yemekler kategorisini çok ısrarla istemiştim, çok beklemiştim...sağolsun nevrestem sayesinde kategori açıldı sonunda,hemen katıldım...ama uzun süre katılım olmayınca, katılım süresi azalmaya başladıkça çok üzülmüştüm, sanırım yarışma iptal edilecek kimse katılmayacak diye... ama tarih azaldıkça yeni tarifler geldi... ohh dedim açılacak inşallah.... iptal edilmeyecek...
oy verenlere çok teşekkür ederim..yüzdeler çok mutlu etti beni.....inşallah hakeden kazansın....

Hayırlı olur canım inşaallah
Hepinizin ellerine ,emeklerine sağlık

1ol_20,
Afilli_kiz,
Ausencia,
betulyakup,
december90,
loliss,
Rengina,
reyyan84,
Tiramisukahve,
KK Pro ÜyeTweety, _
laylaylom_

oy veren arakadaşlarıma çok teşekkür ederim...hepiniz çok sağolun canlarım

Manisa kebabının kuzu kıyması değil dana kıyması olduğunu hayal ederek pek tebii ki maharetli arkadaşım usha diyorum
Kuzu bana kokar da

Sütlü tatlılar yarıştı mı?
Bir daha ki kategori umarım sütlü tatlılar olur..
O zaman açık ara birinciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…