Evet canım açılmışAnketimiz açılmışşş
Hayırlı uğurlu olsun hepimizeee
Öyle canım benim çok yayılmış bir sünüzütüm var eğer onu etkilerse yandımğımın resmi:18:bir ay uğraş durKızlarr bizde kaynanama gittik kayınpederim simit almış birkaç haftadır böyle gittiğimizde simit alıyor sabahtan ısıtıyoruz çok güzel oluyor krem peynirle ondan yedik oturduk geldik.
Şimdi yarın için yemek koyucam ocağa bir de renklileri atayım makineye de geleyim burada olursanız konuşuruz.
Efserim içli köftelerin ve kiraz yaprağı sarman harika gözüküyor. Ellerine sağlık.
Çok geçmiş olsun iyice ilerlemeden önlemini al dediğin gibi asla yatma yattıkça daha hasta hissediyor kendini insan ama erken yatmaya çalış dinlen. Usha'nın dediği tarifler çok isabetli hiç şaşmaz. Hiçbirşey yok ıhlamur ve zencefil varsa onları bile kaynatsan iyi geliyor şu zencefil valla herşeye deva. Ben bugün çok üşüdüm dondum resmen kazağım vardı yarın hırka da alıcam ısınmıyor ya kütüphane. Ihlamur da var evde ama zencefil kalmamış yarın da zencefil alıcam öyle kaynatcam artık. Bu havalarda dikkat etmek lazım.
Kızlarr bizde kaynanama gittik kayınpederim simit almış birkaç haftadır böyle gittiğimizde simit alıyor sabahtan ısıtıyoruz çok güzel oluyor krem peynirle ondan yedik oturduk geldik.
Şimdi yarın için yemek koyucam ocağa bir de renklileri atayım makineye de geleyim burada olursanız konuşuruz.
Efserim içli köftelerin ve kiraz yaprağı sarman harika gözüküyor. Ellerine sağlık.
Çok geçmiş olsun iyice ilerlemeden önlemini al dediğin gibi asla yatma yattıkça daha hasta hissediyor kendini insan ama erken yatmaya çalış dinlen. Usha'nın dediği tarifler çok isabetli hiç şaşmaz. Hiçbirşey yok ıhlamur ve zencefil varsa onları bile kaynatsan iyi geliyor şu zencefil valla herşeye deva. Ben bugün çok üşüdüm dondum resmen kazağım vardı yarın hırka da alıcam ısınmıyor ya kütüphane. Ihlamur da var evde ama zencefil kalmamış yarın da zencefil alıcam öyle kaynatcam artık. Bu havalarda dikkat etmek lazım.
Evet canım açılmış
Öyle canım benim çok yayılmış bir sünüzütüm var eğer onu etkilerse yandımğımın resmi:18:bir ay uğraş dur
Sanada kolay gelsin
Vay bee ne tariflerim varmış
Beni bu numaralarla kandıramazsınız sevgili ediler
Bu ilk ve sondu ara ara girer tarif veririm
Ya hep bi işler yapıyosun sen be kuzum otur dinlen azıcık:26: Bak ben yemeği yedim dedim eşime kahve yap banayarım saat olacak neredeyse ama sabırlıyım ben beklerim
Kızlarr bizde kaynanama gittik kayınpederim simit almış birkaç haftadır böyle gittiğimizde simit alıyor sabahtan ısıtıyoruz çok güzel oluyor krem peynirle ondan yedik oturduk geldik.
Olmaz seni bırakmayız dahaVay bee ne tariflerim varmış
Beni bu numaralarla kandıramazsınız sevgili ediler
Bu ilk ve sondu ara ara girer tarif veririm
Ya hep bi işler yapıyosun sen be kuzum otur dinlen azıcık:26: Bak ben yemeği yedim dedim eşime kahve yap banayarım saat olacak neredeyse ama sabırlıyım ben beklerim
Öyle canım şimdiden beni korku almış :18:Ay o çok kötü işte eşimde de var sinüzit bilirim yani gece boyu uyuyamaz tıkanır sürekli hemen önlem almamız gerekir çünkü anlamadan çeviriyor. Bende aynen turp ve zencefilli ıhlamuru yaparım işte ona da. İnşallah hemen iyileşirsin.
Kuzum işte böyle çalışınca akşamlar var bir. Kaynanaya da gidince tabii trafik orada otur gel.. Ancak oluyor. Ütüler kaldı mesela hiç halim yok renklileri de atayım kurusun yarın artık akşam hepsini yıkarım. Eşin kahv mi yapacak onu mu bekliyorsun yarım saattir kız bekleyene kadar kaç kere yapardın. Benimkinin elinden kahve gelmez güzel tost yapar.
Kuzum işte böyle çalışınca akşamlar var bir. Kaynanaya da gidince tabii trafik orada otur gel.. Ancak oluyor. Ütüler kaldı mesela hiç halim yok renklileri de atayım kurusun yarın artık akşam hepsini yıkarım. Eşin kahv mi yapacak onu mu bekliyorsun yarım saattir kız bekleyene kadar kaç kere yapardın. Benimkinin elinden kahve gelmez güzel tost yapar.
Seda seninki seni yine bulmuş
Kahve dediysem nescafeo kadarı da gelsin artık elinden kötüyüm bugün ben vede sabırlıyım bekliyorum hala
Dedim ki yemek yaparsam kahveler senden tamam dedi banane yapsın
Çalışırken zor oluyor ya ben cumartesileri feda ediyordum öğleden sonraya kadarama hafta içi sadece yemek
Kızlar hepinizin ellerine sağlık oyumu ikramaya ya verdim... bir yanım konyalı bir yanım trabzonlu... karadenizden en sevdiğim 2 şey mıhlama ve karalahana sarmasıdır...sarmayı yaptı oyu kaptı
Oyumu etli ekmeğe verdim
Katılanların ellerine sağlık
canım benim canım canım
çok teşekkür ederim
yöresel yemekler kategorisini çok ısrarla istemiştim, çok beklemiştim...sağolsun nevrestem sayesinde kategori açıldı sonunda,hemen katıldım...ama uzun süre katılım olmayınca, katılım süresi azalmaya başladıkça çok üzülmüştüm, sanırım yarışma iptal edilecek kimse katılmayacak diye... ama tarih azaldıkça yeni tarifler geldi...ohh dedim açılacak inşallah.... iptal edilmeyecek...
oy verenlere çok teşekkür ederim..yüzdeler çok mutlu etti beni.....inşallah hakeden kazansın....
Hayırlı olur canım inşaallah
Hepinizin ellerine ,emeklerine sağlık
Canım arkadaşım hoşgeldin
Senide görmek isterdim bu kategoride inşaaallah bir sonrakinde
CanımİnşAllah nevoşum bir sonra ki kategoriyi merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?