Çok mayalanmasın hamur ekşiyebilir
İyi sayılırım ablam
Kızım hastalanmış bugün okulda keyfim yok
Çöp toplatmışlar parkta temizlik alışkanlığı öğretiyorlar..Onunda tüm yüzü kaparmış ,kıpkırmızı gidip aldım .Çok ağlamış korkmuş eşim yok aile hekimine götürdüm ilaç verdi geçti çok şükür
Sen nasılsın
Adamın bünye alışmış bağımlı olmuş napsın.Ama iyi yapıyorsun boşver.Yapanın kıymeti mi var ki.
Peynir daha kolay evet:)
Sen ciddi ciddi pide yapıcan yani öyle mi kızım yemeğini eklesene yarışmada pideden geçilmeyecek ben pide yapmıcam tabii de yazık gül gibi yemek yapmışsın.
Tamam canım bekliyoruz kolay gelsinBence de yani karpuz peynir menemen ama yok menemen deyip zorlamayalım şimdi onun domatesini biberini doğraması kavurması var filan uzun iş yani
valla aynen bende haftaiçi kahvaltı hazırlayamıyorum hazırlasam da işte oylayıcı şeyler yapamıyorsun peynir zeytin filan hemen o yüzden hafta içinden kahvaltı menümü hazırlarım bende.
Yapcaam nevoşş yarın akşam inşallah ben tam tarih vermek istemedim yapamam beklenti olacak bu sefer diye ama Allah izin verirse yarın akşam uğraşıcam artık kaç saatte çıkarım bilmiyorum bir de resimleri eklemesi açıklamalar var ama en güzel tarafı da o zaten
Valla benimki de aramaz ne yapsam yer şunu yap nedir der haftasonu daha çok özenirim haftaiçi sebze bakliyat filan el oyalamayan şeyler yaparım ama eşim bıkar yumurtadan haftasonu iki gün yiyoruz zaten daha istemez.
Sen ciddi ciddi pide yapıcan yani öyle mi kızım yemeğini eklesene yarışmada pideden geçilmeyecek ben pide yapmıcam tabii de yazık gül gibi yemek yapmışsın.
ay canım kıyamam geçmiş olsun alerji olmuştur öğretmenlerin yaptığı da iş ama bilmeden etmeden yaptılır mı başak yer mi yokmuş hayret bir şey.
Sağol ablacımTeşekkür ederim sağol
Çok geçmiş olsun nevoşum,alerji filan mı oldu acaba,tozdan da etkilenmiş olabilir
Bende iyiyim sağol turluyorum habire sitede
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Ekşirse kesin biriniz ah etmişsinizdirBu havada hamur ekşirmi hiç
Çok geçmiş olsun...
Annesi alıştırmış onuAma banada kolaylık oldu
Pidesi de var diyelim
Ya o yemek gül gibi olsa eklemezmiydim hiç
Ekşirse kesin biriniz ah etmişsinizdirBu havada hamur ekşirmi hiç
Çok geçmiş olsun...
Annesi alıştırmış onuAma banada kolaylık oldu
Pidesi de var diyelim
Ya o yemek gül gibi olsa eklemezmiydim hiç
Tamam canım bekliyoruz kolay gelsinAma ben biraz çözdüm yapacağın yemeği
Çok sağol canımEvet hoş değil ama bir şekilde bazı şeyler için yetiştirmeye çalışıyorlar
Sağol ablacımCuma günü doktora götüreceğim bir test yaptırırım
Sağol canım
Evet ben yapmış olabilirim
Sağol canım
Hee evet ben ah etmiş olabilirimUsha valla birinde resimler iyi çıkmamış dedin şimdide yok ah etmişsinizdir ekşiyebilir sen bu yemeği yap ekle artık yani ekleyeceğin mi yok yoksa bekliyoruz valla bir haftadır demek pidesi var ama başka bir yemek hadi bakalımm inşallah görmek nasip olur
Çözdün mü efsere cevabımda çözdün dimi :26: peki tahmin ettiğin yemekle ne tahmin ettiğin bilmiyorum ama becerebilirsem şansım var mı :18:
Evet ondan çözdümEğer tahmin ettiğim ise var
Pekii kotarabilir miyim sence becerebilir miyim bilmiyorum şahsen ama elimden geleni yapiciğim bakalım tahmin ettiğin şeymiymiş görücez.
Konunu açtın rahatladın değil miHadi hayırlısı olsun bakalım merakla bekliyorum
Canım Kazen açıyor konuyu geldiğinde açarBekleyeceğiz
Umarım bugün gelir
Ben en iyisi beklemeyeyim
Bugün benim şanssız günüm
O yemek bugün nasıl sağ salim çıktı bilmiyorum
Sen bilirsin canım
Yemeği yeni mi yaptın yoksa önce yaptığın yemek mi
Yok yeni yaptım bugün
Önceden yaptığımın gerçekten yarışmalık hali yoktu
Başka bölümlere ekleyeyim desem çok aşaması resmi var uğraşması zor gelir
Hem işim var görümcemin ikizlere süveter örücem 3 gün içinde
Hızlandırılmış ev hanımı kürü uyguluyorum kendime
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorUygun bir kategori olursa neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?