Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Canım biran seni kırıldığını düşündüm çok acele bir espiri yaptım hemen aklımdan geceni yazdım
Reklamada ihtiyaç var

Yok canım ben espriden anlarım.Bence de ihtiyaç var:)Birşeyden memnun kaldıysam paylaşmak,başkalarının da faydalanmasını sağlamak isterim:)

Yok canım ben espriden anlarım.Bence de ihtiyaç var:)Birşeyden memnun kaldıysam paylaşmak,başkalarının da faydalanmasını sağlamak isterim:)

Canım
Bende katılıyorum ben mesala hiç menun değilim tost makinasında çıkarmak dahi istemiyorum insan bozulmasını istermi bir eşyasının ama ben istiyorum

Son düzenleme:
Canım
Bende katılıyorum ben mesala hiç menun değilim tost makinasında çıkarmak dahi istemiyorum insan bozulmasını istermi bir eşyasının ama ben istiyorum

Evet ablam da aldı çok ünlü bir markanın.Kızartmıyor bembeyaz bırakıyor tostu.Az bastırsan makine çökecek neredeyse.Götürdü servise tost öyle olurmuş.Sanki biz bilmiyoruz tostun nasıl olması gerektiğini.Şikayet falan etti ama bir sonuç çıkmadı.O da istiyor yenisini almak.

Hiç sorma benimkide ünlü bir marka canım benimki plakaları çok kötü kaşar yapıştımı ne yaparsan yap çıkmıyor güya yanmaz yapışmazmıştemizleme uğraştınmıda yüzeyi soyuluyor az pişirdinmi peynirli börek oluyor çok pişirsem kuruyuyor yok bi ayarı anlıyacağın

Markalar aynı galiba.Onunki P ile başlıyor.Evet ablamınki de çıkmıyor galiba.O da yanmaz poşetlerin arasında yapıyor tostu.Benim dediğimin plakaları döküm derler ya ondan.Tostta bir numara.(Reklamlarrrrrrrrrrrr)

Başka yemek ekleyecek yok mu yahu.Aslında bu başlığı Bir Derdim Var'a açsak tanıtım için iyi olurdu:)

Son düzenleme:

Canım zorluğundan değil tabii ki sabah kahvaltı etmeye vaktim olmuyor benim uyuyorum sürede ancak uykumu alıyorum zaten işyerinde sandviç getiriyorum bunu yapıp getirsem soğur zaten sıcak yenmesi lazım akşamları da normal yemek yiyorum o yüzden dedim haftasonu diye. Hem ben yemeğimi haftasonu yapmıcam canım haftaiçi işten gidince yapıcamm

Hm çok güzelmiş rengi. Benim tefal galiba sanırsam baya zaman oldu alalı ben de pek memnun değilim tost ekmeklerini yada işte böyle sandviç ekmeği normal ekmeği güzel kızartmıyor ki ben sandviç ve normal ekmeğe yapılan tostu daha çok severim tost ekmeklerini sevmem ama maalesef makinem varken başka makine alamam ben bir yolunu bulup bozayım en iyisi

İnşallah öyle olur valla ama yapamasam bile buraya eklmeyezsem sırf denediğimi göstermek için size gönderirim resimleri

Usha bence kışın değil yazın katılsın yarışmaya zira kış ayı malum yağış eksik olmaz. Kar yağınca da sorun oluyor mu Ushacığım. Hayır diyelim yağmur yağmıyor başladı yemeği yapmaya pat yağmur başladı şakır şakır napıyor yemeği yarıda mı bırakıyor usha kışın sizin evde yemek pişmiyor o zaman ay alınmadın inşallah takılıyoruz valla ben merak ediyorum yemeğini

Son düzenleme:

Birde ciddiye alıp açıklamışsın yaa

Başka yemek ekleyecek yok mu yahu.Aslında bu başlığı Bir Derdim Var'a açsak tanıtım için iyi olurdu:)

Şimdi başlıyorum... Senin yemeğin aynından yapıcam ve çok ciddiyim

Kışın yumurta kırıyoruz şekerim Genelde domatesli yumurta, şişe domatesleri var nasıl olsa

İki hamle; tavaya 2 kaşık şişe domatesi, üzerine 4 yumurta

Yağmurda bu kadar naapalım

Alınacak gibi bir halim varmı oradan bakınca :44:

Günaydınlar.

Kavurmalı,pastırmalı tostlarımla geldim.Çaylar da sizden artık:)

ellerinize sağlık..harika olmuş..çok nefis..bir ısırık alacak kadar da net çekmişsiniz tebrik ederim..ısırasım geldi ..

Düşünmedim değil

Tüh bak kaçırdık gül gibi fırsatı.Bir dahaki yarışmada her derdi olananın sayfasına ekleyelim linki.Derdini tasanı unut,yemek yap gel bir umut deriz.

Şimdi başlıyorum... Senin yemeğin aynından yapıcam ve çok ciddiyim

Yap valla ben memnun olurum.Yalnız sen bunu yarışma için değil de eşin için yapıyorsun gibi geldi.

ellerinize sağlık..harika olmuş..çok nefis..bir ısırık alacak kadar da net çekmişsiniz tebrik ederim..ısırasım geldi ..

Teşekkür ederim canım.Denemeni tavsiye ederim.Yarışmalar bizi fotoğrafçı yaptı.Detaylara önem veriyoruz:)

Canım ciddi açıklama yaptım tabi bir tostu bile haftasonu yapıyorsan deyince bende neden haftasonu dediğimi açıkladım. Yumurta demek ha her akşam mı maşallahh.. Kocan yaz gelsin diye dua ediyordu o zaman kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…