• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Bana bunlarla gelin işte :16::16::16:

Hem bana hediye alırsanız yanmış yemek resimleri eklerim 1 rakip elenmiş olur :60: :60: :60:

:60: :60: :60::60: :60: :60::60: :60: :60:

Yanmış kısımları al,alttakileri üste çıkar ekle.:27:Gerçi bilmiyorum nasıl bir yemek ama demokrasilerde çareler tükenmez.:27:Bak hediyeden kaçmak için rakibime tüyolar bile veriyorum.:9:

Son resime kadar herşey iyi de son resim tabakta göründüğü gibi çıkmadı bana göre:31:

Keşke daha fotojenik bir yemek deneseymişim:ssz::ssz:

Ben katmerde öyle yaptım.Resim kötü çıktı tekrar yaptım.:27:

Nevrestenin işine geliyor benim yarışmaya katılacak yemeğim kalmayınca kendi katılacak :60: :60: :60:

Benden gizli üyelik alıp pidelere oy bile verebilir :53:

En iyisi sürekli takip etmek:23:

Yok canım benim katılmaya pek niyetim yok:9:Seni zorluyorum ki bana gerek kalmasın:60:Sen katıl yani:13:
Amanın iş o kadar ciddi yani:60:

Canım ellerine emeklerine sağlık çok güzel olmuştu:48:

Çok sağol canım.:38:Niye yaptığımı sormuyorsunuz tekrar çekmek yerine.Çünkü resmi çektiğim,işim bittiği için ablam katmeri silip süpürmüştü.:60:

Çok sağol canım.:38:Niye yaptığımı sormuyorsunuz tekrar çekmek yerine.Çünkü resmi çektiğim,işim bittiği için ablam katmeri silip süpürmüştü.:60:

:60:Öylemi oldu:60:Ben öyle durumlarda kimse ellemesin durun resim çekeceğim diyorum:60:Ama zaman geçince yapacak birşey olmuyor:60:

Yanmış kısımları al,alttakileri üste çıkar ekle.:27:Gerçi bilmiyorum nasıl bir yemek ama demokrasilerde çareler tükenmez.:27:Bak hediyeden kaçmak için rakibime tüyolar bile veriyorum.:9:

Yemeğim yanmadı sırf hediye için önce yapıp sonra yakacaktım ama görüyorum ki kıymet bilen yok :ssz::ssz::ssz::ssz:

Keşke tekrardan çekseymişsin neyse kısmet değilmiş demekki :34: bir dahaki sefere artık
Yok defalarca birçok farklı açıdan çektim foto kalitesi değil mesele:31:

Hani kısa boylu ve şişman olunca (ben gibi) nereden çekersen çek bi Angelina Jolie ifadesi yakalayamamak gibi :43::43::43:
Ben katmerde öyle yaptım.Resim kötü çıktı tekrar yaptım.:27:

Tekrar bunu yapmam başka yaparım yaparsam:ssz::ssz:

Yapmazsam da bugüne kadar olan bütün iddialarımdan vazgeçeceğim paşa paşa :27:

:60:Öylemi oldu:60:Ben öyle durumlarda kimse ellemesin durun resim çekeceğim diyorum:60:Ama zaman geçince yapacak birşey olmuyor:60:

Resmi çektim.Bitti mi yiyeyim mi dedi.Tamam ye dedim.Baktım resim kötü gittim ama ortada tekrar çekecek katmer yok.:9:Tekrar yaptım.:27:

Resmi çektim.Bitti mi yiyeyim mi dedi.Tamam ye dedim.Baktım resim kötü gittim ama ortada tekrar çekecek katmer yok.:9:Tekrar yaptım.:27:

Offf çok fena:9:Benimde başıma geldi böyle şeyler:27:Çok açıdan çekiyorum ben aralarından seçiyorum.Bazen yok hiç güzel görünmüyor deyip eklemiyorum:31:İş işten geçiyor:9:

Tekrar bunu yapmam başka yaparım yaparsam:ssz::ssz:

Yapmazsam da bugüne kadar olan bütün iddialarımdan vazgeçeceğim paşa paşa :27:

Yaptığını eklemesen de diğer yemek başlıklarına ekle.Bak bizi bu merakta bırakma.:27:Vazgeçme çok iyi bir rakipsin yarışmak zevkli olacak.:32:

Offf çok fena:9:Benimde başıma geldi böyle şeyler:27:Çok açıdan çekiyorum ben aralarından seçiyorum.Bazen yok hiç güzel görünmüyor deyip eklemiyorum:31:İş işten geçiyor:9:

Evet benim de başıma geliyor.Bu yarışma için yüz otuz tane resim çekmişim:)Bir de onları tek tek küçültmüştüm.:37:

Yaptığını eklemesen de diğer yemek başlıklarına ekle.Bak bizi bu merakta bırakma.:27:Vazgeçme çok iyi bir rakipsin yarışmak zevkli olacak.:32:

Evet yeni birşey yapsada bu çok anlattığı yemeyi başka bir yere hatta bu başlığa ekleyebilir:9:

Ama o zaman hediye :53: :43::43::43:

Merak etmeyin katılıcam bu yarışmaya :ssz:
Sizi benim gibi bir rakipten mahrum bırakmayacağım :60: :60: :60:

Size doyum olmaz ama annem gelecek birazdan...

Tutturdu ben çocuğa bakayım sen temizlik yap diye:31:

Ama hava yağmurlu dedim:23:

Başlarım yağmuruna dedi:26:

En kısa zamanda eklerim konuyu :16:

Tamam canım kolay gelsin bekliyoruz:54::9:

Bizimle tanıştın var mı daha güzel bir hediye.:12:

Bence annen doğru demiş.:1:Temizlik bittikten sonra içilen bir kahve kadar keyif veren birşey yok bence.Bunu temizlik yapanlar çok iyi anlar.:ssz:

Son düzenleme:
En zor kısım o aslında:1:Bak bende 1 tarif hazırladım tek tarif için 70 resim çekmişim:60:En fazla 15 tanesini eklerim:27:Pc yemek resimleriyle dolu:27:

Demek dört tarif hazırlasan ikiyüzseksen resim edecekti.:53:Sen beni de aşmışsın.:1:

Ne olur ne olmaz diye çekiyorum:9:Birde düzenlemesi var, silmesi , eklemesi var:27:
Sorma ya zaten yemek yapmak değil eklemek,resim çekmek marifet.Ben bir de dalıp resimleri peşpeşe ekledim.Baktım neyin ne olduğu yok ortada.Başka topiğe ekleyip baktım.Sen farkettin galiba.:1:Bir de başımda dakika başı işin ne zaman bitiyor diyen bir yeğen olunca çıldırdım resmen.:36:

Back