Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Şişştt napıyosunuz kızlar..

Usha bir yrmrği ekleyemedin ama yaa.. Ben arkadan gelip yetişicem sana.

Datlum yok canım dedemin yaptığı yemek değil o dometesli biberli pilavdı bildiğin ama dedem Arnavut yemeği derdi çok çok güzel olurdu bambaşka bir tadı olurdu hiç pilav demezsin bir de dometesi biberi bahçemizden tarlamızdan olurdu. Hala tadı ağzıma gelir ben öyle yapamam diye denemedim hiç. 12-13 yaşlarında yedim en son. Tabak tabak yerdik. Valla düşünün bakalım ben ekleyene kadar

Evet benim de başıma geliyor.Bu yarışma için yüz otuz tane resim çekmişim:)Bir de onları tek tek küçültmüştüm.
Adracigim pasta yarismasinda yaptigim pasta icin 150 yi geckin resim cekmistim ve dedigin gibi kücültmüstüm..Sütlü tatliyi saymiyorum hic

Bu konuda rekor bende sanirim,kimselere kaptirmam

Adracigim pasta yarismasinda yaptigim pasta icin 150 yi geckin resim cekmistim ve dedigin gibi kücültmüstüm..Sütlü tatliyi saymiyorum hic

Bu konuda rekor bende sanirim,kimselere kaptirmam

Ooo sen baya çok çekmişsin.Aslında ben de her anının detaylı resmini çektim ama hepsini yüklemedim.Küçültmek de çok zor.Bakalım senin rekorun kıralabilecek mi:)

Bizimle tanıştın var mı daha güzel bir hediye.

Bence annen doğru demiş.Temizlik bittikten sonra içilen bir kahve kadar keyif veren birşey yok bence.Bunu temizlik yapanlar çok iyi anlar.

Temizlik yapmadanda aynı zevki alabiliyorum ki ben

Demek dört tarif hazırlasan ikiyüzseksen resim edecekti.Sen beni de aşmışsın.

Ben 89 tane çekmişim...
Ne çekmişim bee

Sen geçersin beni kesin
Çünkü ben hala başka yemek fikrindeyim

Yemeklerinizi bekliyoruz Usha'yla senin:)Hiç bu kadar öksüz kalmamıştı bu yarışma

Ben assolistim şekerim

Pazar gece 23:59 da açıcam konuyu

İyi akşamlar Efser.

Temizlik yapmadanda aynı zevki alabiliyorum ki ben

Ben assolistim şekerim

Pazar gece 23:59 da açıcam konuyu

Sen pis misin yoksa.Tozları da halının altına mı süpürüyorsun.Ben de birisi tuvalete gitse elimde çamaşır suyu temizlik peşindeyim.

Çok geçe bırakma bir problem olursa kalırsın ayazda.

Sen pis misin yoksa.Tozları da halının altına mı süpürüyorsun.Ben de birisi tuvalete gitse elimde çamaşır suyu temizlik peşindeyim.

Çok geçe bırakma bir problem olursa kalırsın ayazda.

Ayıp ettin elektrik süpürgesinin toz torbasını bilem yıkıyorum ben

Ama temizlik yapmadan ve yorulmadan da kahve keyfi yapabiliyorum

Bu kadar yazıyorum ya yaptığım yemeğin bile konusunu açamazsam ne gülerim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…