- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Adracigim pasta yarismasinda yaptigim pasta icin 150 yi geckin resim cekmistim ve dedigin gibi kücültmüstüm..Sütlü tatliyi saymiyorum hicEvet benim de başıma geliyor.Bu yarışma için yüz otuz tane resim çekmişim:)Bir de onları tek tek küçültmüştüm.
Adracigim pasta yarismasinda yaptigim pasta icin 150 yi geckin resim cekmistim ve dedigin gibi kücültmüstüm..Sütlü tatliyi saymiyorum hic
Bu konuda rekor bende sanirim,kimselere kaptirmam
Şişştt napıyosunuz kızlar..
Bizimle tanıştın var mı daha güzel bir hediye.
Bence annen doğru demiş.Temizlik bittikten sonra içilen bir kahve kadar keyif veren birşey yok bence.Bunu temizlik yapanlar çok iyi anlar.
Demek dört tarif hazırlasan ikiyüzseksen resim edecekti.Sen beni de aşmışsın.
Şişştt napıyosunuz kızlar..
Usha bir yrmrği ekleyemedin ama yaa.. Ben arkadan gelip yetişicem sana.
Datlum yok canım dedemin yaptığı yemek değil o dometesli biberli pilavdı bildiğin ama dedem Arnavut yemeği derdi çok çok güzel olurdu bambaşka bir tadı olurdu hiç pilav demezsin bir de dometesi biberi bahçemizden tarlamızdan olurdu. Hala tadı ağzıma gelir ben öyle yapamam diye denemedim hiç. 12-13 yaşlarında yedim en son. Tabak tabak yerdik. Valla düşünün bakalım ben ekleyene kadar
Yemeklerinizi bekliyoruz Usha'yla senin:)Hiç bu kadar öksüz kalmamıştı bu yarışma
İyi akşamlar
Temizlik yapmadanda aynı zevki alabiliyorum ki ben
Ben assolistim şekerim
Pazar gece 23:59 da açıcam konuyu
Sen pis misin yoksa.Tozları da halının altına mı süpürüyorsun. Ben de birisi tuvalete gitse elimde çamaşır suyu temizlik peşindeyim.
Çok geçe bırakma bir problem olursa kalırsın ayazda.
Nevreste silecek ki sen katılırsan
Yok süre doldu silmeyeceğimHatta ondan sonra eklemezsen ben ekliyorum
Yok süre doldu silmeyeceğimHatta ondan sonra eklemezsen ben ekliyorum
Arda arda geliyoruz
3.Tarifimizde geldi
Ben daha oyunu bozmadım ama sen eklemezsen bozabilirim
Yok canım neden öyle söylüyorsunBen vermem Efser'e oy Sen ekle bakalım sonra konuşalım
Ekle ekle kavurmayı görünce vazgeçtim ben
Ne yalan söyleyeyim ben verebilirim
Diğer yemeği yapmak farz oldu bana
Tamam sen bilirsin eklei nasıl eklersen ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?