Bana bunlarla gelin işte
Hem bana hediye alırsanız yanmış yemek resimleri eklerim 1 rakip elenmiş olur
Son resime kadar herşey iyi de son resim tabakta göründüğü gibi çıkmadı bana göre
Keşke daha fotojenik bir yemek deneseymişim
Son resime kadar herşey iyi de son resim tabakta göründüğü gibi çıkmadı bana göre
Keşke daha fotojenik bir yemek deneseymişim
Nevrestenin işine geliyor benim yarışmaya katılacak yemeğim kalmayınca kendi katılacak
Benden gizli üyelik alıp pidelere oy bile verebilir
En iyisi sürekli takip etmek
Canım ellerine emeklerine sağlık çok güzel olmuştu
Çok sağol canım.Niye yaptığımı sormuyorsunuz tekrar çekmek yerine.Çünkü resmi çektiğim,işim bittiği için ablam katmeri silip süpürmüştü.
Yanmış kısımları al,alttakileri üste çıkar ekle.Gerçi bilmiyorum nasıl bir yemek ama demokrasilerde çareler tükenmez. Bak hediyeden kaçmak için rakibime tüyolar bile veriyorum.
Yok defalarca birçok farklı açıdan çektim foto kalitesi değil meseleKeşke tekrardan çekseymişsin neyse kısmet değilmiş demekkibir dahaki sefere artık
Ben katmerde öyle yaptım.Resim kötü çıktı tekrar yaptım.
Öylemi oldu Ben öyle durumlarda kimse ellemesin durun resim çekeceğim diyorum Ama zaman geçince yapacak birşey olmuyor
Resmi çektim.Bitti mi yiyeyim mi dedi.Tamam ye dedim.Baktım resim kötü gittim ama ortada tekrar çekecek katmer yok.Tekrar yaptım.
Tekrar bunu yapmam başka yaparım yaparsam
Yapmazsam da bugüne kadar olan bütün iddialarımdan vazgeçeceğim paşa paşa
Offf çok fenaBenimde başıma geldi böyle şeyler Çok açıdan çekiyorum ben aralarından seçiyorum.Bazen yok hiç güzel görünmüyor deyip eklemiyorum İş işten geçiyor
Yaptığını eklemesen de diğer yemek başlıklarına ekle.Bak bizi bu merakta bırakma.Vazgeçme çok iyi bir rakipsin yarışmak zevkli olacak.
Evet benim de başıma geliyor.Bu yarışma için yüz otuz tane resim çekmişim:)Bir de onları tek tek küçültmüştüm.
Yaptığını eklemesen de diğer yemek başlıklarına ekle.Bak bizi bu merakta bırakma.Vazgeçme çok iyi bir rakipsin yarışmak zevkli olacak.
Evet yeni birşey yapsada bu çok anlattığı yemeyi başka bir yere hatta bu başlığa ekleyebilir
Ama o zaman hediye
Merak etmeyin katılıcam bu yarışmaya
Sizi benim gibi bir rakipten mahrum bırakmayacağım
Size doyum olmaz ama annem gelecek birazdan...
Tutturdu ben çocuğa bakayım sen temizlik yap diye
Ama hava yağmurlu dedim
Başlarım yağmuruna dedi:26:
En kısa zamanda eklerim konuyu
Ama o zaman hediye
Merak etmeyin katılıcam bu yarışmaya
Sizi benim gibi bir rakipten mahrum bırakmayacağım
Size doyum olmaz ama annem gelecek birazdan...
Tutturdu ben çocuğa bakayım sen temizlik yap diye
Ama hava yağmurlu dedim
Başlarım yağmuruna dedi:26:
En kısa zamanda eklerim konuyu
En zor kısım o aslındaBak bende 1 tarif hazırladım tek tarif için 70 resim çekmişim En fazla 15 tanesini eklerim Pc yemek resimleriyle dolu
Demek dört tarif hazırlasan ikiyüzseksen resim edecekti.Sen beni de aşmışsın.
Sorma ya zaten yemek yapmak değil eklemek,resim çekmek marifet.Ben bir de dalıp resimleri peşpeşe ekledim.Baktım neyin ne olduğu yok ortada.Başka topiğe ekleyip baktım.Sen farkettin galiba.Ne olur ne olmaz diye çekiyorumBirde düzenlemesi var, silmesi , eklemesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?