Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Bana bunlarla gelin işte

Hem bana hediye alırsanız yanmış yemek resimleri eklerim 1 rakip elenmiş olur

Yanmış kısımları al,alttakileri üste çıkar ekle.Gerçi bilmiyorum nasıl bir yemek ama demokrasilerde çareler tükenmez.Bak hediyeden kaçmak için rakibime tüyolar bile veriyorum.

Son resime kadar herşey iyi de son resim tabakta göründüğü gibi çıkmadı bana göre

Keşke daha fotojenik bir yemek deneseymişim

Ben katmerde öyle yaptım.Resim kötü çıktı tekrar yaptım.

Nevrestenin işine geliyor benim yarışmaya katılacak yemeğim kalmayınca kendi katılacak

Benden gizli üyelik alıp pidelere oy bile verebilir

En iyisi sürekli takip etmek

Yok canım benim katılmaya pek niyetim yokSeni zorluyorum ki bana gerek kalmasınSen katıl yani:13:
Amanın iş o kadar ciddi yani

Canım ellerine emeklerine sağlık çok güzel olmuştu

Çok sağol canım.Niye yaptığımı sormuyorsunuz tekrar çekmek yerine.Çünkü resmi çektiğim,işim bittiği için ablam katmeri silip süpürmüştü.

Çok sağol canım.Niye yaptığımı sormuyorsunuz tekrar çekmek yerine.Çünkü resmi çektiğim,işim bittiği için ablam katmeri silip süpürmüştü.

Öylemi olduBen öyle durumlarda kimse ellemesin durun resim çekeceğim diyorumAma zaman geçince yapacak birşey olmuyor

Yanmış kısımları al,alttakileri üste çıkar ekle.Gerçi bilmiyorum nasıl bir yemek ama demokrasilerde çareler tükenmez.Bak hediyeden kaçmak için rakibime tüyolar bile veriyorum.

Yemeğim yanmadı sırf hediye için önce yapıp sonra yakacaktım ama görüyorum ki kıymet bilen yok

Keşke tekrardan çekseymişsin neyse kısmet değilmiş demekki bir dahaki sefere artık
Yok defalarca birçok farklı açıdan çektim foto kalitesi değil mesele

Hani kısa boylu ve şişman olunca (ben gibi) nereden çekersen çek bi Angelina Jolie ifadesi yakalayamamak gibi
Ben katmerde öyle yaptım.Resim kötü çıktı tekrar yaptım.

Tekrar bunu yapmam başka yaparım yaparsam

Yapmazsam da bugüne kadar olan bütün iddialarımdan vazgeçeceğim paşa paşa

Öylemi olduBen öyle durumlarda kimse ellemesin durun resim çekeceğim diyorumAma zaman geçince yapacak birşey olmuyor

Resmi çektim.Bitti mi yiyeyim mi dedi.Tamam ye dedim.Baktım resim kötü gittim ama ortada tekrar çekecek katmer yok.Tekrar yaptım.

Resmi çektim.Bitti mi yiyeyim mi dedi.Tamam ye dedim.Baktım resim kötü gittim ama ortada tekrar çekecek katmer yok.Tekrar yaptım.

Offf çok fenaBenimde başıma geldi böyle şeylerÇok açıdan çekiyorum ben aralarından seçiyorum.Bazen yok hiç güzel görünmüyor deyip eklemiyorumİş işten geçiyor

Tekrar bunu yapmam başka yaparım yaparsam

Yapmazsam da bugüne kadar olan bütün iddialarımdan vazgeçeceğim paşa paşa

Yaptığını eklemesen de diğer yemek başlıklarına ekle.Bak bizi bu merakta bırakma.Vazgeçme çok iyi bir rakipsin yarışmak zevkli olacak.

Offf çok fenaBenimde başıma geldi böyle şeylerÇok açıdan çekiyorum ben aralarından seçiyorum.Bazen yok hiç güzel görünmüyor deyip eklemiyorumİş işten geçiyor

Evet benim de başıma geliyor.Bu yarışma için yüz otuz tane resim çekmişim:)Bir de onları tek tek küçültmüştüm.

Yaptığını eklemesen de diğer yemek başlıklarına ekle.Bak bizi bu merakta bırakma.Vazgeçme çok iyi bir rakipsin yarışmak zevkli olacak.

Evet yeni birşey yapsada bu çok anlattığı yemeyi başka bir yere hatta bu başlığa ekleyebilir

Ama o zaman hediye

Merak etmeyin katılıcam bu yarışmaya
Sizi benim gibi bir rakipten mahrum bırakmayacağım

Size doyum olmaz ama annem gelecek birazdan...

Tutturdu ben çocuğa bakayım sen temizlik yap diye

Ama hava yağmurlu dedim

Başlarım yağmuruna dedi:26:

En kısa zamanda eklerim konuyu

Tamam canım kolay gelsin bekliyoruz

Bizimle tanıştın var mı daha güzel bir hediye.

Bence annen doğru demiş.Temizlik bittikten sonra içilen bir kahve kadar keyif veren birşey yok bence.Bunu temizlik yapanlar çok iyi anlar.

Son düzenleme:
En zor kısım o aslındaBak bende 1 tarif hazırladım tek tarif için 70 resim çekmişimEn fazla 15 tanesini eklerimPc yemek resimleriyle dolu

Demek dört tarif hazırlasan ikiyüzseksen resim edecekti.Sen beni de aşmışsın.

Ne olur ne olmaz diye çekiyorumBirde düzenlemesi var, silmesi , eklemesi var
Sorma ya zaten yemek yapmak değil eklemek,resim çekmek marifet.Ben bir de dalıp resimleri peşpeşe ekledim.Baktım neyin ne olduğu yok ortada.Başka topiğe ekleyip baktım.Sen farkettin galiba.Bir de başımda dakika başı işin ne zaman bitiyor diyen bir yeğen olunca çıldırdım resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…