• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Bir de datlum tahmin ettiğin şeyle şansım var mı onu de bari belki doğru tahmindir yok şansın diyorsan uğraşmıyım boşuna dermişimmm :25:

Rica ederim canım ne yaptın ettin ağzımdan aldın yanii şimdi yöresel bir yenek yapacağmı herkes biliyor bak gördün mü.. :23::24:
Evet büyük sır ortaya çıktı:51:
Datlum tahmin ediyorsan da iki kişinin bildiği sır değildir sözünü hatırlatma bana :27: bakalım o mu çıkacak ne tahmin ettiini blmiyorum ama.. :18:

Ne var yani söylesen:27:

Dedim yaa aşkolsunn senin topiğinden bir tarif dedim daha önce daha ne diyim ki ben açık açık yazdım.. :27:
Benim topicte yöresel bir sürü yemek var:27:Hatta birini bende dün yaptım:9:Ya pişti olursak:30:
emin olmam lazım, ben emin olana kadar da konuyu açar dejavu:27:
:60::60:Benimde şüphelerim var:9:
Yok ben taktım kafayı o yemeğe şansım olsa da olmasa da yapiciğim:18:

söylesin sana bakalım tutacak mı gördüğünüz zaman :52:

Ayyy çok merak ettim:84:

Son düzenleme:
Böyle konuşuyorum merak ediyorsunuz ben bu işi kotaramıcam sonrası rezillik :18:

Ben haftasonuna doğru yapıcam ama haftasonuna kalmayacak onu biliyorum. Haftasonuna kalırsa zaten yapmam. Ama inşallah kalmayacak işten gelip yapıcam bir akşam. Çarş., perş. ikisinden bir akşam yapabilirim sanırım tabii yapabilirsem elime yüzüme bulaştırmazsam :26:

Yaparsın yaparsın ben yaptıysam herkes yapar:51:

var.. Yöresel bir yemek :9::27:

Ama en önemli ipucunu verdim sana canım daha ne diyim yanii bak herkese söylemem yöresel bir yemek olduğunu kıymetini bil :52::9:

Bize her yer Anadolu :9:

Rica ederim canım ne yaptın ettin ağzımdan aldın yanii şimdi yöresel bir yenek yapacağmı herkes biliyor bak gördün mü.. :23::24:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Evet büyük sır ortaya çıktı:51:

Ne var yani söylesen:27:

Sen söyle bana ben sana şansını söyleyeyim:60:

Benim ne yaptığımı biliyorsun ama şansım varmı söylemiyorsun aşk olsun :19::19:

Yok ben taktım kafayı o yemeğe şansım olsa da olmasa da yapiciğim:18:

söylesin sana bakalım tutacak mı gördüğünüz zaman :52:

Azim diye ben buna derim işte:46::46:

Eh konuyu açınca emin olursun sanırım aklında soru işareti kalmaz. Yani adını başka yazıp içerikte başka şey paylaşırmışım.. :27:
o zaman kesin emin olurum :60:
Benim topicte yöresel bir sürü yemek var:27:Hatta birini bende dün yaptım:9:Ya pişti olursak:30:

aa sendemi katılcan
he he he ikinizi ayrı yemekleri ayrı oylarız ozaman :86:

Canım sen son ana kadar ekleme bir kere. Cumartesi hala eklenmemiş olursa eklersin. Seninle pişti olursam tam pişti olur yanii :52:

Ay merak etme nolur yapamam belki beceremem neyse snede aynısını yaptıysan iyi olur :34:

Back