Ama en önemli ipucunu verdim sana canım daha ne diyim yanii bak herkese söylemem yöresel bir yemek olduğunu kıymetini bil
Çok sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama en önemli ipucunu verdim sana canım daha ne diyim yanii bak herkese söylemem yöresel bir yemek olduğunu kıymetini bil
iç anadolu demi
iç anadolu demi
Çok sağol
Sen biliyor musun datlum
Evet büyük sır ortaya çıktıRica ederim canım ne yaptın ettin ağzımdan aldın yanii şimdi yöresel bir yenek yapacağmı herkes biliyor bak gördün mü..
Datlum tahmin ediyorsan da iki kişinin bildiği sır değildir sözünü hatırlatma bana bakalım o mu çıkacak ne tahmin ettiini blmiyorum ama.. :18:
tey tey teyBize her yer Anadolu
tahminim varSen biliyor musun datlum
Datlum tahmin ediyorsan da iki kişinin bildiği sır değildir sözünü hatırlatma bana bakalım o mu çıkacak ne tahmin ettiini blmiyorum ama.. :18:
Bir de datlum tahmin ettiğin şeyle şansım var mı onu de bari belki doğru tahmindir yok şansın diyorsan uğraşmıyım boşuna dermişimmm
tey tey tey
tahminim var
var bi tahmin ama biraz daha araştırmam lazım
Evet büyük sır ortaya çıktı
Ne var yani söylesen
Datlum kulağıma söyle
Sen söyle bana ben sana şansını söyleyeyim
Datlum kulağıma söyle
emin olmam lazım, ben emin olana kadar da konuyu açar dejavu
Benim topicte yöresel bir sürü yemek varHatta birini bende dün yaptımYa pişti olursakDedim yaa aşkolsunn senin topiğinden bir tarif dedim daha önce daha ne diyim ki ben açık açık yazdım..
Benimde şüphelerim varemin olmam lazım, ben emin olana kadar da konuyu açar dejavu
Yok ben taktım kafayı o yemeğe şansım olsa da olmasa da yapiciğim:18:
söylesin sana bakalım tutacak mı gördüğünüz zaman
Böyle konuşuyorum merak ediyorsunuz ben bu işi kotaramıcam sonrası rezillik :18:
Ben haftasonuna doğru yapıcam ama haftasonuna kalmayacak onu biliyorum. Haftasonuna kalırsa zaten yapmam. Ama inşallah kalmayacak işten gelip yapıcam bir akşam. Çarş., perş. ikisinden bir akşam yapabilirim sanırım tabii yapabilirsem elime yüzüme bulaştırmazsam :26:
var.. Yöresel bir yemek
Bize her yer Anadolu
Rica ederim canım ne yaptın ettin ağzımdan aldın yanii şimdi yöresel bir yenek yapacağmı herkes biliyor bak gördün mü..
Evet büyük sır ortaya çıktı
Ne var yani söylesen
Sen söyle bana ben sana şansını söyleyeyim
Yok ben taktım kafayı o yemeğe şansım olsa da olmasa da yapiciğim:18:
söylesin sana bakalım tutacak mı gördüğünüz zaman
o zaman kesin emin olurumEh konuyu açınca emin olursun sanırım aklında soru işareti kalmaz. Yani adını başka yazıp içerikte başka şey paylaşırmışım..
aa sendemi katılcanBenim topicte yöresel bir sürü yemek varHatta birini bende dün yaptımYa pişti olursak
Benimde şüphelerim var
Ayyy çok merak ettim:84:
Benim topicte yöresel bir sürü yemek varHatta birini bende dün yaptımYa pişti olursak
Benimde şüphelerim var
Ayyy çok merak ettim:84: