Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Kaçış yok yapacak bekliyoruz
Kategori çok güzel neden kimse katılmıyorBen de yapacağım Ne yapsam düşünüyorum
Yapacagim cnm,sözüm söz ama istedigim yemek icin malzeme bulmamlazim.Onuda türk bakkalindan alirim anca.Hafta sonu alirsam yaparim,alamazsam baska yemek yaparim artik..

Desene hemsolar kapisiyor

Aynen cnm valla,videoya ceksek daha kolay olur sanki,veririm cocuklara her asamayi cekerler aslan gibi

Orası öyleFotoğrafı güvenemiyorum yoksa çekerler ama illa ben çekeceğimSonra iş uzuyorAma sonunda beğeniler güzel sözler yetiyor..Birde bunu düşünün

Kaçış yok yapacak bekliyoruz
Kategori çok güzel neden kimse katılmıyorBen de yapacağım Ne yapsam düşünüyorum

hakkaten yaa, türkiyen binbir çeşit yemeği olan bir ülke...
elin gavuru gibi makarna çeşitleriyle yaşayan bir ülke değiliz de ama
katılmak için sona saklıyorlar sanırım...
nevrestem sen katılırsan bizim halimiz nice olur
ben yarışmadan çekileyim bari
göze alamadım senle kapışmayı

Yapacagim cnm,sözüm söz ama istedigim yemek icin malzeme bulmamlazim.Onuda türk bakkalindan alirim anca.Hafta sonu alirsam yaparim,alamazsam baska yemek yaparim artik..

Desene hemsolar kapisiyor

Evet Efser'de gelir birlikte Malatya Malatya diye yarışmayı bitiririzEki Görüntüle 866567

Evet bir sürü yöresel yemeğimiz var:44:..Kayseri mantısı yapan olmayacak mı
Yok canım olur mu öyle şey maşaallah hepiniz çok güzel yemekler yapıyorsunuzAsıl benim işim zor

estağfrullah nevrestem senin eline su dökebilirmiyiz

Bak bu iş sabaha kadar sürer sen öyle dersin ,ben yok öyle derim
Ben senin tariflerini çok beğendim keşke başka katılımlar olsa yeni tarifler öğrensekBu yarışmadan ben çok şey öğrendim

Son düzenleme:
- Tek bir tarif ile katılabilirsiniz.

Bu kural formalite olsun diye eklendi herhalde.

Evet çok güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…