• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Kaçış yok yapacak bekliyoruz:9:
Kategori çok güzel neden kimse katılmıyor:19:Ben de yapacağım :56:Ne yapsam düşünüyorum:28::27:
Yapacagim cnm,sözüm söz ama istedigim yemek icin malzeme bulmamlazim.Onuda türk bakkalindan alirim anca.Hafta sonu alirsam yaparim,alamazsam baska yemek yaparim artik..

Desene hemsolar kapisiyor:52:

Aynen cnm valla,videoya ceksek daha kolay olur sanki,veririm cocuklara her asamayi cekerler aslan gibi
:60::60:

Orası öyle:60:Fotoğrafı güvenemiyorum yoksa çekerler ama illa ben çekeceğim:9:Sonra iş uzuyor:27:Ama sonunda beğeniler güzel sözler yetiyor.:12:.Birde bunu düşünün:28::27:

Kaçış yok yapacak bekliyoruz:9:
Kategori çok güzel neden kimse katılmıyor:19:Ben de yapacağım :56:Ne yapsam düşünüyorum:28::27:

hakkaten yaa, türkiyen binbir çeşit yemeği olan bir ülke...
elin gavuru gibi makarna çeşitleriyle yaşayan bir ülke değiliz de ama :1:
katılmak için sona saklıyorlar sanırım...:1:
nevrestem sen katılırsan bizim halimiz nice olur :1:
ben yarışmadan çekileyim bari :1:
göze alamadım senle kapışmayı :52:

Yapacagim cnm,sözüm söz ama istedigim yemek icin malzeme bulmamlazim.Onuda türk bakkalindan alirim anca.Hafta sonu alirsam yaparim,alamazsam baska yemek yaparim artik..

Desene hemsolar kapisiyor:52:

Evet Efser'de gelir birlikte Malatya Malatya diye yarışmayı bitiririzEki Görüntüle 866567 :52::52:

hakkaten yaa, türkiyen binbir çeşit yemeği olan bir ülke...
elin gavuru gibi makarna çeşitleriyle yaşayan bir ülke değiliz de ama :1:
katılmak için sona saklıyorlar sanırım...:1:
nevrestem sen katılırsan bizim halimiz nice olur :1:
ben yarışmadan çekileyim bari :1:
göze alamadım senle kapışmayı :52:

Evet bir sürü yöresel yemeğimiz var:56::44:..Kayseri mantısı yapan olmayacak mı:52:
Yok canım olur mu öyle şey maşaallah hepiniz çok güzel yemekler yapıyorsunuz:56::nazar:Asıl benim işim zor:9::52:

estağfrullah nevrestem senin eline su dökebilirmiyiz :34:

Bak bu iş sabaha kadar sürer sen öyle dersin ,ben yok öyle derim:9:
Ben senin tariflerini çok beğendim keşke başka katılımlar olsa yeni tarifler öğrensek:56:Bu yarışmadan ben çok şey öğrendim:56::31:

Son düzenleme:
Günaydın:9::9::9::9:

1470053_671070929591486_174318483_n.jpg

- Tek bir tarif ile katılabilirsiniz.

Bu kural formalite olsun diye eklendi herhalde.

Merhaba yemek yarışması takipçileri:16:
Yarışmaya katılacak arkadaşların 1 tarifle yarışmaya katılmalarını rica ediyorum:56::31:
Kazen böyle bir kural koydu:31:Eklenen tariflerde düzenleme yapıyoruz...
Katılacak arkadaşlara kolay gelsin:16::16:

Evet çok güzel oldu:46::46:

Back