İyi akşamlar canımİyi akşamlar
Tesekkür ederim cnm...
Eminim sende harika yemekler yapiyorsundur
tamamen üsengeclikten benimki,yapmaktan cok resim cek,ekle yoruyor beni...
Gerci hep böyle diyorum,sonra kendimi yarismada buluyorum
Tesekkür ederim cnm...
Eminim sende harika yemekler yapiyorsundur
tamamen üsengeclikten benimki,yapmaktan cok resim cek,ekle yoruyor beni...
Gerci hep böyle diyorum,sonra kendimi yarismada buluyorum
Nevosum aklimi celiyor burasi.ben baska birsey düsüneyim derken aklimdan ne yemekler geciyor bir bilsenİyi akşamlar canım
Bakalım bu sefer ne olacak
Nevosum aklimi celiyor burasi.ben baska birsey düsüneyim derken aklimdan ne yemekler geciyor bir bilsen
Sonra diyorumki otur yerinde diyettesin sen kapa gözünü,yöresel salata yapamayacina göre katilma
Evet cnm.Mardinli olmasamda cok severim mardin mutfagini,cok lezzetlidir yemekleri...gözüm kapalı oyum sana vallahi
Mardin'imizin baharatlı mis kokulu etli yemekleri vardır bilirsin,ay diyetteyimm
çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ayrıca, merakla bekleyeceğim üşengeçliğin geçer umarım enerji dolarsın
Evet cnm,bende her yarista cok egleniyorum..Sen bilirsin canımAma birlikte eğleniyoruz Yani ben öyle düşünüyorum bu bölüm ayrı bir heyecan, ayrı bir güzel
Evet cnm,bende her yarista cok egleniyorum..
ama
beni bu yemek topigi sismanlatti
bu topikte aldim 15 küsür kiloyu
bu topikte yedim yarim tepsi nuriyeyi...
Diyesim var..Allahim aklima mukayyet ol sen,neler yaziyorum böyle
Hoşgeldiniz
Kategorimiz yöresel yemeklerİstediğiniz bir yöresel yemeği yapıyorsunuz.Yaparken detaylı bir şekilde fotoğraf çekiyorsunuz daha sonra http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ bu bölüme tarifi ile konunuzu açıyorsunuz Bir sıkıntı olursa yardımcı olurum
hoşbuldum teşekkürlerne zaman yapacağız peki yemeği bi de her tür yemekle katılabiliyor muyuz ?
Canım başlama süresi bitiş süresi bunlarKatılım başlama tarihi : 13 Kasım 2013
En son başvuru tarihi : 01 Aralık 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 02 Aralık 2013
Oylama bitiş tarihi : 09 Aralık 2013 / 12:00 Pazartesi
Kanıtlar çıkmış ortayaKatılırım demeden miKanıtlarım var elimde
Katılım olmazsa 5.yi sen yaparsın
Hoş gedin canım bekliyoruz yarışmayamerhaba bende katılmak istiyorum kurallar neler acaba ?
Hoşgeldiniz
Kategorimiz yöresel yemeklerİstediğiniz bir yöresel yemeği yapıyorsunuz.Yaparken detaylı bir şekilde fotoğraf çekiyorsunuz daha sonra http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ bu bölüme tarifi ile konunuzu açıyorsunuz Bir sıkıntı olursa yardımcı olurum
nevrestem senden korkulur vallahi, delille ispatla kanıtla konuşuyorsun valla, pegasusun bütün gizli kanıtları dökmşsün ortaya
hiç kaçarı kalmadı desene
Evet gazelcigim ya.hemsonda olsa dinlemiyor valla,bütün yazdiklarimi carsaf carsaf serdi önüme:18:nevrestem senden korkulur vallahi, delille ispatla kanıtla konuşuyorsun valla, pegasusun bütün gizli kanıtları dökmşsün ortaya
hiç kaçarı kalmadı desene
Evet kaçmazHerkes yazdıklarına dikkat etsin not alıyorum burda Yapmazsa olacaklara katlanırEki Görüntüle 866555
Evet gazelcigim ya.hemsonda olsa dinlemiyor valla,bütün yazdiklarimi carsaf carsaf serdi önüme:18:
Ay yine cikmis su maho aga..Pardon corcomuydu..corco ne yahu halis muhlis maho dururken
Tamam cnm,sen corc diyorsan corc dur...:18:Hemşoluk kurtarmıyorYapacağım dedin bizde bekliyoruz burda
Yok Corc o lütfen adını değiştirmeyelim
Tamam cnm,sen corc diyorsan corc dur...:18:
Kurtarmadi valla,su resim isi olmasa her yöreden 1 yemek yaparim ama resimler beni mahvediyor..
Evet kaçmazHerkes yazdıklarına dikkat etsin not alıyorum burda Yapmazsa olacaklara katlanırEki Görüntüle 866555
Evet gazelcigim ya.hemsonda olsa dinlemiyor valla,bütün yazdiklarimi carsaf carsaf serdi önüme:18:
Ay yine cikmis su maho aga..Pardon corcomuydu..corco ne yahu halis muhlis maho dururken
Hemşoluk kurtarmıyorYapacağım dedin bizde bekliyoruz burda
Yok Corc o lütfen adını değiştirmeyelim
Tamam cnm,sen corc diyorsan corc dur...:18:
Kurtarmadi valla,su resim isi olmasa her yöreden 1 yemek yaparim ama resimler beni mahvediyor..
corc çıkmış piyasaya yine, görüp de katılmayan kalmayacak korkusundan sanırım...
nevresteden kaçışın yok pegasus..
kimseye torpil yok diyorsun yani nevrestem..işte adalet..
bende resimlere çok uğraştım canım çok haklısın strese sokuyor adamı...
Aynen cnm valla,videoya ceksek daha kolay olur sanki,veririm cocuklara her asamayi cekerler aslan gibiEvet canım haklısın resim çekmek zor oluyorEllerimi yıkayıp kurulamaktan işimi yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?