Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Tesekkür ederim cnm...
Eminim sende harika yemekler yapiyorsundur

tamamen üsengeclikten benimki,yapmaktan cok resim cek,ekle yoruyor beni...
Gerci hep böyle diyorum,sonra kendimi yarismada buluyorum

gözüm kapalı oyum sana vallahi

Mardin'imizin baharatlı mis kokulu etli yemekleri vardır bilirsin,ay diyetteyimm

çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ayrıca, merakla bekleyeceğim üşengeçliğin geçer umarım enerji dolarsın

İyi akşamlar canım

Bakalım bu sefer ne olacak
Nevosum aklimi celiyor burasi.ben baska birsey düsüneyim derken aklimdan ne yemekler geciyor bir bilsen

Sonra diyorumki otur yerinde diyettesin sen kapa gözünü,yöresel salata yapamayacina göre katilma

Nevosum aklimi celiyor burasi.ben baska birsey düsüneyim derken aklimdan ne yemekler geciyor bir bilsen

Sonra diyorumki otur yerinde diyettesin sen kapa gözünü,yöresel salata yapamayacina göre katilma

Sen bilirsin canımAma birlikte eğleniyoruzYani ben öyle düşünüyorum bu bölüm ayrı bir heyecan, ayrı bir güzel

Evet cnm.Mardinli olmasamda cok severim mardin mutfagini,cok lezzetlidir yemekleri...
Kismet diyeyim..Bende diyetteyim ya,kizlar görmesin beni burda,takima almazlar

Sen bilirsin canımAma birlikte eğleniyoruzYani ben öyle düşünüyorum bu bölüm ayrı bir heyecan, ayrı bir güzel
Evet cnm,bende her yarista cok egleniyorum..
ama
beni bu yemek topigi sismanlatti
bu topikte aldim 15 küsür kiloyu
bu topikte yedim yarim tepsi nuriyeyi...

Diyesim var..Allahim aklima mukayyet ol sen,neler yaziyorum böyle

Evet cnm,bende her yarista cok egleniyorum..
ama
beni bu yemek topigi sismanlatti
bu topikte aldim 15 küsür kiloyu
bu topikte yedim yarim tepsi nuriyeyi...

Diyesim var..Allahim aklima mukayyet ol sen,neler yaziyorum böyle

Ben de kilo aldım Sen yine diyete başladın ben bugün yarın derken bir başlayamadım
Burda alırız sonra, diyet bölümünde veririz kk sağolsun

Bir görünüp koyboluyorum kızım bu gün mızmızdı beni çok yordu

hoşbuldum teşekkürler ne zaman yapacağız peki yemeği bi de her tür yemekle katılabiliyor muyuz ?

Katılım başlama tarihi : 13 Kasım 2013
En son başvuru tarihi : 01 Aralık 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 02 Aralık 2013
Oylama bitiş tarihi : 09 Aralık 2013 / 12:00 Pazartesi
Canım başlama süresi bitiş süresi bunlar
Evet istediğin bir yöresel yemeği yapabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...k-arabasi-mevlana-aski-sponsorlugunda-18.html
Bakın bu konu bu yarışma için yapılan bir konuİncelerseniz iyi olurSizde istediğiniz bir yörenin yemeğini yapabilirsiniz

Katılırım demeden miKanıtlarım var elimde
Katılım olmazsa 5.yi sen yaparsın
Kanıtlar çıkmış ortaya
merhaba bende katılmak istiyorum kurallar neler acaba ?
Hoş gedin canım bekliyoruz yarışmaya

nevrestem senden korkulur vallahi, delille ispatla kanıtla konuşuyorsun valla, pegasusun bütün gizli kanıtları dökmşsün ortaya
hiç kaçarı kalmadı desene
Evet gazelcigim ya.hemsonda olsa dinlemiyor valla,bütün yazdiklarimi carsaf carsaf serdi önüme:18:

Evet kaçmazHerkes yazdıklarına dikkat etsin not alıyorum burdaYapmazsa olacaklara katlanırEki Görüntüle 866555

Ay yine cikmis su maho aga..Pardon corcomuydu..corco ne yahu halis muhlis maho dururken

Evet gazelcigim ya.hemsonda olsa dinlemiyor valla,bütün yazdiklarimi carsaf carsaf serdi önüme:18:

Ay yine cikmis su maho aga..Pardon corcomuydu..corco ne yahu halis muhlis maho dururken

Hemşoluk kurtarmıyorYapacağım dedin bizde bekliyoruz burda
Yok Corc o lütfen adını değiştirmeyelim

Tamam cnm,sen corc diyorsan corc dur...:18:

Kurtarmadi valla,su resim isi olmasa her yöreden 1 yemek yaparim ama resimler beni mahvediyor..

Evet kaçmazHerkes yazdıklarına dikkat etsin not alıyorum burdaYapmazsa olacaklara katlanırEki Görüntüle 866555

corc çıkmış piyasaya yine, görüp de katılmayan kalmayacak korkusundan sanırım...

nevresteden kaçışın yok pegasus..

kimseye torpil yok diyorsun yani nevrestem..işte adalet..

Tamam cnm,sen corc diyorsan corc dur...:18:

Kurtarmadi valla,su resim isi olmasa her yöreden 1 yemek yaparim ama resimler beni mahvediyor..

bende resimlere çok uğraştım canım çok haklısın strese sokuyor adamı...

Kaçış yok yapacak bekliyoruz
Kategori çok güzel neden kimse katılmıyorBen de yapacağım Ne yapsam düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…