Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

Ben daha hiiiç birşey yapmadım canım tam başlayacaktım senin bu mesajını gördüm bir yorgunluk çöktü üstüme

Son düzenleme:
Hepimiz emek verdiğimiz için ve yapılan tariflerin hemen hepside damak zevkime uygun olduğu için oyumu eşimin kararı ile kullanmak istiyorum kusuruma bakmazsanız

Yarışmaya katılmam bu noktada anlamını yitirdi resmen

Eşim hala pide diyor

Ben daha hiiiç birşey yapmadım canım tam başlayacaktım senin bu mesajını gördüm bir yorgunluk çöktü üstüme

Hah yine kabak başıma patladı bu saat olmuş tam kalkacaktı diyor yaa bedenen yorulan ben okudukça tembelleşen sen bir terslşk var bu işte ama eşime de saydırdım zaten dağınıklığı yüzünden daha dün toparladığım yerler bir günde hatta birm akşamda darmadağın oluyor ya kaç paröaya bölüneyim ben ama dimi kuzu kuzu kalktı toparladı.

Yarışmaya katılmam bu noktada anlamını yitirdi resmen

Eşim hala pide diyor

Ben eşime öbür yemekleri hiç göstermedim bak nasıl çekmişler etmişler diyecek ve oyunu pideden yana kullanacaktı hem de nasıl uğraştığımı görmesine rağmen bende kararsız kalaraktan oy vermiyorum.

Hep senin yüzünden işte

Son 1 dakika ver kararını

Bana son anda biri oy vermiş kim acaba kapatıldığı için göremiyorum..

Vaaayyy hemen havalara girdin bakıyorum

yok yok canım yanlış anladın,
hani benim için bitmiştir dedin ya, davos benim için bitmiştir başbakanın daha da gelmem repliği aklıma geldi ona istinaden yazdım
benim için burası bitmiştir birdaha gelmem der gibi oldu diye
bitmesin ama yine yarışırız belki

Canım bundan sonra ancak oy vermeye gelirim ben

Ama hediyeyi paylaşırız diyorsan düşünürüz başka şeyler

1 haftadir yokdum ben, oy kullanma hakkim gorunmuyor nden acaba
neyse zaten oyum gazelindi :)

Tamam o zaman ben istediğin zaman katılırım ajan olarak

tamam canım parolamız 007 olsun

1 haftadir yokdum ben, oy kullanma hakkim gorunmuyor nden acaba
neyse zaten oyum gazelindi :)

maralım hoşgeldin...konuşamadık özledim vallahi..
oylar kapanmış sanırım canım...
bana verecekmişsin çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…