Usha napıyorsun ben bugünü de yedim valla hiç birşwy anlamıyorum şu haftasonlarından. Ayakkabılığ sildim düzenledim botları yerleştirdim. Banyo dolaplarımı sildim karnıbahar haşladım yemeğini yapıcam. Dün de silip süpürmüştüm filan bitti gitti işte. Ben iki gün çok yoğunum kitap dağıtıcam 200 hocaya yığılırlar tenefüs saatlerinde offf
Hepimiz emek verdiğimiz için ve yapılan tariflerin hemen hepside damak zevkime uygun olduğu için oyumu eşimin kararı ile kullanmak istiyorum kusuruma bakmazsanız
Ben daha hiiiç birşey yapmadımcanım tam başlayacaktım senin bu mesajını gördüm bir yorgunluk çöktü üstüme
Yarışmaya katılmam bu noktada anlamını yitirdi resmen
Eşim hala pide diyor
Hah yine kabak başıma patladı bu saat olmuş tam kalkacaktı diyor yaa bedenen yorulan ben okudukça tembelleşen sen bir terslşk var bu işte amaeşime de saydırdım zaten dağınıklığı yüzünden daha dün toparladığım yerler bir günde hatta birm akşamda darmadağın oluyor ya kaç paröaya bölüneyim ben ama dimi kuzu kuzu kalktı toparladı.
Ben eşime öbür yemekleri hiç göstermedim bak nasıl çekmişler etmişler diyecek ve oyunu pideden yana kullanacaktı hem de nasıl uğraştığımı görmesine rağmen bende kararsız kalaraktan oy vermiyorum.
Bana son anda biri oy vermiş kim acaba kapatıldığı için göremiyorum..
slm kızlar, ay son anda misafirim geldi koştur koştur bişeyler hazırladım..yarışmada aklım kaldı
oylama bitmedi mi hala :26: ne oldu...
Bitti canım birinci olduntekrar tebrik ederim
canım çok teşekkür ederim
kazen onaylamadı sanırım bitişi :26:
ismim ne zaman kızaracak
Hımmm:26:ben anlamıyorum o kadarından 17:42 oldu benim için bitti
giden gitmiştir, biten bitmiştir diyorsun yani
Vaaayyy hemen havalara girdin bakıyorum
yok yok canım yanlış anladın,
hani benim için bitmiştir dedin ya, davos benim için bitmiştir başbakanın daha da gelmem repliği aklıma geldi ona istinaden yazdım
benim için burası bitmiştir birdaha gelmem der gibi oldu diye
bitmesin ama yine yarışırız belki
Canım bundan sonra ancak oy vermeye gelirim ben
Ama hediyeyi paylaşırız diyorsan düşünürüz başka şeyler
Canım tebrik ederim
ayıpsın canım, fifty fifty hemde
Tamam o zaman ben istediğin zaman katılırım ajan olarak
1 haftadir yokdum ben, oy kullanma hakkim gorunmuyor nden acaba
neyse zaten oyum gazelindi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?