- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.666
- 43
Az ama öz oldukBal0ncuk haklı valla bu seferde oy vermek zor olacak heğside birbirinden muhteşem tarifler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az ama öz oldukBal0ncuk haklı valla bu seferde oy vermek zor olacak heğside birbirinden muhteşem tarifler
Pas geçelimBal0ncuk haklı valla bu seferde oy vermek zor olacak heğside birbirinden muhteşem tarifler
Çok şükür ablacım, siparişleri toparlıyorumBişi oldu zannettim önce okuyunca ahaaa dedimmm
Bütün tarifleröyle hepside bi acayip ekranı öptürüyor resmen
Yasommmm ne haberrr kuzumm
Çicemmmmm
Ben sonuncu olabilirimPas geçelim
Hepsi birinci olsun
Demi yani heğsini birinci ilan edelimPas geçelim
Hepsi birinci olsun
Hayırlı işlerinizolsun yasom,bende iyiyi sağolÇok şükür ablacım, siparişleri toparlıyorum
Sen nasılsın?Eki Görüntüle 2938133
Hiçte bilem senin kide efsane olmuş nevoşBen sonuncu olabilirim
Aynen heğside efsane olmuşAz ama öz olduk
O miniklerlrmiiiiBen sonuncu olabilirim
Ben kaçtım hanımlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın fırsat bulursam uğramaya çalışırım öpüldüüz
Sağolasın ablacımDemi yani heğsini birinci ilan edelim
Hayırlı işlerinizolsun yasom,bende iyiyi sağol
Hiçte bilem senin kide efsane olmuş nevoş
Demi yani heğsini birinci ilan edelim
Hayırlı işlerinizolsun yasom,bende iyiyi sağol
Hiçte bilem senin kide efsane olmuş nevoş
Aynen heğside efsane olmuş
Sağ olunO miniklerlrmiiii
Ooo gözün aydın çok sevindim çiçeem, muhteşem bir haftasonu seni bekliyor cok guzel geçsin inş gül goncamÇok sevindim iyi olmana,bende iyiyim sağol kısmat olursa pazar günü ankaraya gidiyoruz çocukarda gelecek haftaya.
Vallaha oldu öyle bir şeyKuzum sen naptın yaaa,gece hepimizi mahvettin çok üzüldüm ya
Ah kuzuumm kiyamam sana,yoğunluk fazla işin zor ondan dalginsin allah yardımcın olsun ınşVallaha oldu öyle bir şey
Benim biraz daha zamana ihtiyacım var katılmak için. Kafamı toplamaliyim iyice.
İnşallah canım benim. Şöyle bir yürümeye basla rahatlarim tamamen.Ah kuzuumm kiyamam sana,yoğunluk fazla işin zor ondan dalginsin allah yardımcın olsun ınş
Büyük ihtimalle yapamamdeynepnaz yapmayacaksın değil mi
Kimse yok ciceem