Yap yap,eczacılar da kazansinBi test daha yapsaydım ya yansımaya devam ediyor mu acaba
İnşallah abla. Şimdi İstanbul'a gitcem korkuyom orda başlar da mahvolurum diyeİnşaallah öyle olur
Oda bir hizmetYap yap,eczacılar da kazansin
MuhakkkkaakOda bir hizmet
Doğunca ev yankılanıyor merak etmeYankıya geçcez doğru
Takma kafayaİnşallah abla. Şimdi İstanbul'a gitcem korkuyom orda başlar da mahvolurum diye
Eczacılara dün yeterince kazandırdım, testten de kazanmayıversinler JennaYap yap,eczacılar da kazansin
Yapayım mı diyen sensinEczacılara dün yeterince kazandırdım, testten de kazanmayıversinler Jenna
Sağol ablaTakma kafayaHayırlısı ile git gel
İmkanı olsa bize de inandıracaktı, bi ara acaba gerçekten yansıma mı diye düşünmedim değilDediyy derse mümkün
Sen öyle diyince aklıma dün verdiğim para geldi vazgeçtimYapayım mı diyen sensin
Ben hep emindim ,ama şüphe ettirdi herkesiİmkanı olsa bize de inandıracaktı, bi ara acaba gerçekten yansıma mı acaba diye düşünmedim değil
Kim kimi inandırırsaİmkanı olsa bize de inandıracaktı, bi ara acaba gerçekten yansıma mı acaba diye düşünmedim değil
Ben mi bakayım şimdiBen hep emindim ,ama şüphe ettirdi herkesiGöze randevu bakacaktik
Kaç kere yakınlaştırdım baktımBen hep emindim ,ama şüphe ettirdi herkesiGöze randevu bakacaktik