- 24 Eylül 2018
- 97.007
- 292.132
Mecbur değilsem adım atmam yağmurda çıkarım amaKarı izlemesi güzelAma ötesi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbur değilsem adım atmam yağmurda çıkarım amaKarı izlemesi güzelAma ötesi yok
Sesimizi duyan vaaar mi?Boşta tarif var verebilirim
Okul tatil olursa bir tek kardan adam yapmaya çıkarımMecbur değilsem adım atmam yağmurda çıkarım ama
Amin canımRabbim daha iyi etsin inşallah
Çok şükür canım, bu aralar dur durak bilmeden koşturuyorum.
Sağlık olsun, gerisi boş düşüncesindeyim.
Beklentiyi yükseltme ya
Korkmayın usul usul girin içeriSesimizi duyan vaaar mi?
Okul tatil olursa bir tek kardan adam yapmaya çıkarım
Niyetleri yokKorkmayın usul usul girin içeri
Abla midem son birkaç haftadır biraz garipti zaten tam bulantı gibi değildi de ona benzer bi şeyler. Şimdi de öyle sabahları bir şey yemek istemiyorum öğleden sonra yiyorum, bazen yemek duyunca midem bulanıyo duymak istemiyorum ilerlerse fena ama olursa anca başlar önümüzdeki hafta falan
Bir arkadaş bıraktı ve çok güzel bir tarifNiyetleri yok
İnşaallah çok uzun sürmez rahat bir hamilelik geçirirsinAbla midem son birkaç haftadır biraz garipti zaten tam bulantı gibi değildi de ona benzer bi şeyler. Şimdi de öyle sabahları bir şey yemek istemiyorum öğleden sonra yiyorum, bazen yemek duyunca midem bulanıyo duymak istemiyorum ilerlerse fena ama olursa anca başlar önümüzdeki hafta falan
Elma ve armut yolladım,belki çıkarlarBir arkadaş bıraktı ve çok güzel bir tarif
Yansımaya başlar artıkAbla midem son birkaç haftadır biraz garipti zaten tam bulantı gibi değildi de ona benzer bi şeyler. Şimdi de öyle sabahları bir şey yemek istemiyorum öğleden sonra yiyorum, bazen yemek duyunca midem bulanıyo duymak istemiyorum ilerlerse fena ama olursa anca başlar önümüzdeki hafta falan
İnşallah ilkinde ilk aylar bulantı yaşadım, zombi gibiydim bunda olmazsa iyi olur.İnşaallah çok uzun sürmez rahat bir hamilelik geçirirsin
Korkmuş olabilirlerSonuncu olabilecek tarifimiz bile yokElma ve armut yolladım,belki çıkarlar
Yansıması mı kaldıYansımaya başlar artık
İnşaallah öyle olurİnşallah ilkinde ilk aylar bulantı yaşadım, zombi gibiydim bunda olmazsa iyi olur.
Bi test daha yapsaydım ya yansımaya devam ediyor mu acabaYansımaya başlar artık
Yankıya geçcez doğruYansıması mı kaldı
Bakalım aşkoKorkmuş olabilirlerSonuncu olabilecek tarifimiz bile yok