Dış hayata alışana kadar oluyor öyle canım. Tüm bebeler aynıAnda da pek güzellik yok gece 1 buçuktan 6 ya kadar emzir, gaz al, alt değiştir döngüsü asla uyumadı emmediği sürelerde ağladı.
Hmm kulağa enteresan geliyor
Evet gazı varmış komşum damla verdi ama sanırım rahatlatmiyor senin dediğine de bakayım bi. Yazık ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor perişan halde dikiliyoruz sabaha kadar
Günaydın sizin dükkan işi ne oldu çıktınız mıGünaydınlar herkese
Çok şükür canım benim, sen nasılsın?Günaydın canım
Nasılsın
İşler nasıl
Çıktık canım, hemen dükkanın yanında bir meydan var. O meydanda araçta satışa başladık Cumartesi günüGünaydın sizin dükkan işi ne oldu çıktınız mı
Hayırlı olur inşaallah canımÇok şükür canım benim, sen nasılsın?
Çıktık canım, hemen dükkanın yanında bir meydan var. O meydanda araçta satışa başladık Cumartesi günü
Dükkan sahibi bizle uğraşıyor biraz, zabıtalar falan geldi. Bizim olduğumuzu görünce, hayırlı satışlar deyip gittiler ilk gün.
Artık geçerken selam veriyorlar
İnşallah canım, kuduruyor ama mahalleli de kendisine tepkili. O sebeple ortalıkta görünmüyorHayırlı olur inşaallah canım
Dükkan sahibi kudursunUygun verseydi hiç çıkmazdınız Şimdi dükkanı boş kaldı
Bende iyiyim şükürÇok şükür canım benim, sen nasılsın?
Çıktık canım, hemen dükkanın yanında bir meydan var. O meydanda araçta satışa başladık Cumartesi günü
Dükkan sahibi bizle uğraşıyor biraz, zabıtalar falan geldi. Bizim olduğumuzu görünce, hayırlı satışlar deyip gittiler ilk gün.
Artık geçerken selam veriyorlar
Hayırlısı canımİnşallah canım, kuduruyor ama mahalleli de kendisine tepkili. O sebeple ortalıkta görünmüyor
Müşteriler de dükkan işine hiç girmeyin, böylesi daha iyi diyorlar. Bu sene böyle idare edeceğiz gibi görünüyor
Günaydınlar herkese
TünaydınTünaydınlar hanımlar
TünaydınlarTünaydın
Sakin bugün burası,bende iyiyim çay içiyorum sabahta klimacaı geldi eşimde evdeydi klima hortumu sarılacaktı yırtılmış hep olmadı .İskele kurulu binada olsun dedik ama gelen kişi yetişemedi usta sarar dedi.Kimse yok yineSen nasılsın?
Hallolsaymis iyiymiş aslında. Öğleden sonra belki gelirlerSakin bugün burası,bende iyiyim çay içiyorum sabahta klimacaı geldi eşimde evdeydi klima hortumu sarılacaktı yırtılmış hep olmadı .İskele kurulu binada olsun dedik ama gelen kişi yetişemedi usta sarar dedi.
Mesafe var bide hortumla iskele arasında,bugün olmasada başka güne olur herhalde.Hallolsaymis iyiymiş aslında. Öğleden sonra belki gelirler
Bir an önce hallolur insallah. :)Mesafe var bide hortumla iskele arasında,bugün olmasada başka güne olur herhalde.
Aşko yeni geldim