Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Yemek Tarifi'' hangisidir?(2 oy )

• Beyti Kebabı

OY: 62 19,1%
  • Ali Nazik Kebabı

OY: 70 21,6%
  • Köz Patlıcan Yatağında Fellah Köftesi

OY: 65 20,1%
  • Pizza

OY: 24 7,4%
  • Kayseri Yağlaması

OY: 146 45,1%
  • Çökertme Kebabı

OY: 51 15,7%
  • Sini Mantısı

OY: 110 34,0%
  • Kozalak Mantı

OY: 37 11,4%
  • Pideli Köfte

OY: 30 9,3%

• Ankete Katılan
    324
  • Anket Kapalı .
Anı yaşa boşver ötesini🤩😁
Anda da pek güzellik yok gece 1 buçuktan 6 ya kadar emzir, gaz al, alt değiştir döngüsü asla uyumadı emmediği sürelerde ağladı.🤷‍♀️😔😔
Diş çıkarma mesela :KK70:
Hmm kulağa enteresan geliyor😂😂
Sağlıcakla büyüsün:anne: gazı olursa da uyumuyor bebekler. Benim küçük olana Biogaia kullanmıştım
Evet gazı varmış komşum damla verdi ama sanırım rahatlatmiyor senin dediğine de bakayım bi. Yazık ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor perişan halde dikiliyoruz sabaha kadar 🙄

Anda da pek güzellik yok gece 1 buçuktan 6 ya kadar emzir, gaz al, alt değiştir döngüsü asla uyumadı emmediği sürelerde ağladı.🤷‍♀️😔😔

Evet gazı varmış komşum damla verdi ama sanırım rahatlatmiyor senin dediğine de bakayım bi. Yazık ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor perişan halde dikiliyoruz sabaha kadar 🙄
Allah kolaylık versin canım,aşırı sabır işi 🥰

Ben oğlumda nurse harveys diye bir ilaç kullanmıştım bitkisel bir ürün kime tavsiye ettiysem memnun kaldı
Allah kolaylık versin o minicik pırt çıkana kadar neler çektiğini anlıyorum

Allah kolaylık versin canım🤗🥰

X