Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet gazı varmış komşum damla verdi ama sanırım rahatlatmiyor senin dediğine de bakayım bi. Yazık ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor perişan halde dikiliyoruz sabaha kadar
Anda da pek güzellik yok gece 1 buçuktan 6 ya kadar emzir, gaz al, alt değiştir döngüsü asla uyumadı emmediği sürelerde ağladı.
Hmm kulağa enteresan geliyor
Evet gazı varmış komşum damla verdi ama sanırım rahatlatmiyor senin dediğine de bakayım bi. Yazık ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor perişan halde dikiliyoruz sabaha kadar
Anda da pek güzellik yok gece 1 buçuktan 6 ya kadar emzir, gaz al, alt değiştir döngüsü asla uyumadı emmediği sürelerde ağladı.
Ben oğlumda nurse harveys diye bir ilaç kullanmıştım bitkisel bir ürün kime tavsiye ettiysem memnun kaldı
Allah kolaylık versin o minicik pırt çıkana kadar neler çektiğini anlıyorum