gelemzmi diosun
Gelse gelirdigelemzmi diosun
fazla güveniosunuz ablaŞimdi oldu gelir bence
Ahaha benim payımı da sen ye aşkoBen severim ikimizin yerine aşko
Anda da pek güzellik yok gece 1 buçuktan 6 ya kadar emzir, gaz al, alt değiştir döngüsü asla uyumadı emmediği sürelerde ağladı.Anı yaşa boşver ötesini
Hmm kulağa enteresan geliyorDiş çıkarma mesela
Evet gazı varmış komşum damla verdi ama sanırım rahatlatmiyor senin dediğine de bakayım bi. Yazık ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor perişan halde dikiliyoruz sabaha kadarSağlıcakla büyüsüngazı olursa da uyumuyor bebekler. Benim küçük olana Biogaia kullanmıştım
İşte aretim, iste letafetAhaha benim payımı da sen ye aşko
Günaydın aşkoGünaydın herkese
Allah kolaylık versin canım,aşırı sabır işiAnda da pek güzellik yok gece 1 buçuktan 6 ya kadar emzir, gaz al, alt değiştir döngüsü asla uyumadı emmediği sürelerde ağladı.
Hmm kulağa enteresan geliyor
Evet gazı varmış komşum damla verdi ama sanırım rahatlatmiyor senin dediğine de bakayım bi. Yazık ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor perişan halde dikiliyoruz sabaha kadar
Öyleymiş gerçekten güzelciğim aminnAllah kolaylık versin canım,aşırı sabır işi
Ben oğlumda nurse harveys diye bir ilaç kullanmıştım bitkisel bir ürün kime tavsiye ettiysem memnun kaldıAnda da pek güzellik yok gece 1 buçuktan 6 ya kadar emzir, gaz al, alt değiştir döngüsü asla uyumadı emmediği sürelerde ağladı.
Evet gazı varmış komşum damla verdi ama sanırım rahatlatmiyor senin dediğine de bakayım bi. Yazık ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor perişan halde dikiliyoruz sabaha kadar
GünaydınGünaydın
Allah kolaylık versin canımAnda da pek güzellik yok gece 1 buçuktan 6 ya kadar emzir, gaz al, alt değiştir döngüsü asla uyumadı emmediği sürelerde ağladı.