• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Yemek Tarifi'' hangisidir?(2 oy )

• Beyti Kebabı

OY: 62 19,1%
  • Ali Nazik Kebabı

OY: 70 21,6%
  • Köz Patlıcan Yatağında Fellah Köftesi

OY: 65 20,1%
  • Pizza

OY: 24 7,4%
  • Kayseri Yağlaması

OY: 146 45,1%
  • Çökertme Kebabı

OY: 51 15,7%
  • Sini Mantısı

OY: 110 34,0%
  • Kozalak Mantı

OY: 37 11,4%
  • Pideli Köfte

OY: 30 9,3%

• Ankete Katılan
    324
  • Anket Kapalı .
Anda da pek güzellik yok gece 1 buçuktan 6 ya kadar emzir, gaz al, alt değiştir döngüsü asla uyumadı emmediği sürelerde ağladı.🤷‍♀️😔😔

Hmm kulağa enteresan geliyor😂😂

Evet gazı varmış komşum damla verdi ama sanırım rahatlatmiyor senin dediğine de bakayım bi. Yazık ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor perişan halde dikiliyoruz sabaha kadar 🙄
Dış hayata alışana kadar oluyor öyle canım. Tüm bebeler aynı 🤭
Bizimkine fayda etmişti. Rezene çayı da fayda ediyor içersen

Günaydın canım
Nasılsın 🥰
İşler nasıl
Çok şükür canım benim, sen nasılsın?😍🤗
Günaydın sizin dükkan işi ne oldu çıktınız mı🤗
Çıktık canım, hemen dükkanın yanında bir meydan var. O meydanda araçta satışa başladık Cumartesi günü🤣🤣
Dükkan sahibi bizle uğraşıyor biraz, zabıtalar falan geldi. Bizim olduğumuzu görünce, hayırlı satışlar deyip gittiler ilk gün.
Artık geçerken selam veriyorlar 🤭

Çıktık canım, hemen dükkanın yanında bir meydan var. O meydanda araçta satışa başladık Cumartesi günü🤣🤣
Dükkan sahibi bizle uğraşıyor biraz, zabıtalar falan geldi. Bizim olduğumuzu görünce, hayırlı satışlar deyip gittiler ilk gün.
Hayırlı olur inşaallah canım🤗🥰
Dükkan sahibi kudursun😁Uygun verseydi hiç çıkmazdınız🤷🏻‍♀️Şimdi dükkanı boş kaldı😁

Hayırlı olur inşaallah canım🤗🥰
Dükkan sahibi kudursun😁Uygun verseydi hiç çıkmazdınız🤷🏻‍♀️Şimdi dükkanı boş kaldı😁
İnşallah canım, kuduruyor ama mahalleli de kendisine tepkili. O sebeple ortalıkta görünmüyor 🤭
Müşteriler de dükkan işine hiç girmeyin, böylesi daha iyi diyorlar. Bu sene böyle idare edeceğiz gibi görünüyor 🤷🏻‍♀️

Bende iyiyim şükür 🥰

İnşallah canım, kuduruyor ama mahalleli de kendisine tepkili. O sebeple ortalıkta görünmüyor 🤭
Müşteriler de dükkan işine hiç girmeyin, böylesi daha iyi diyorlar. Bu sene böyle idare edeceğiz gibi görünüyor 🤷🏻‍♀️
Hayırlısı canım🥰

Kimse yok yine 🤔Sen nasılsın?🥰
Sakin bugün burası,bende iyiyim çay içiyorum sabahta klimacaı geldi eşimde evdeydi klima hortumu sarılacaktı yırtılmış hep olmadı .İskele kurulu binada olsun dedik ama gelen kişi yetişemedi usta sarar dedi.

Sakin bugün burası,bende iyiyim çay içiyorum sabahta klimacaı geldi eşimde evdeydi klima hortumu sarılacaktı yırtılmış hep olmadı .İskele kurulu binada olsun dedik ama gelen kişi yetişemedi usta sarar dedi.
Hallolsaymis iyiymiş aslında. Öğleden sonra belki gelirler 🤔

Back